Użytkownik ted***** Opublikowano 28 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Już odwolywalem się ale nie zgadzam się z waszą odpowiedzią ponieważ, nie używałem żadnego wh sam na takich pluje i ten Head jak wyszedłem z jeila jak twierdzisz był no hax to nieźle zwykły fart A ja już gram trochę w tego cs i już sam odruchowo wiesz jak trzymać celownik równo z głowna postaci ja też na tym serwerze jeszcze Ty cobra grałem na tej mapie co mnie zbanowaleś i bym taki "niki" i też dostałem nie mozłiwe Head od niego i nic z tym nie robiłeś więc sprawdź ktoś inny może te demo lub inne z innych map i niech zobaczy że nic nie używam żadnych wspomagaczy. Twój nick na serwerze: ted ******** Nick admina banującego: cobra. Dostałeś bana, gaga czy muta?:bana Czas oraz data bana: 28/01/22 18:37:52 Serwer na którym dostałeś bana: ★ [SURF+RPG] ★NOWA EDYCJA★ [UNIKAT]*[!WS/!KNIFE/!GLOVES/!AGENTS]*[!FREEVIP] Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): grałem już jakiś czas na serwerze i dziś mnie oskarżono o to, że używałem "wh" a wcale tego nie robiłem i dostałem tylko wiadomość na czacie od admina że dostane perma za używanie wh a jak się zapytałem o co chodzi to po czasie wywaliło mnie z banem. Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:438536247&advType=steamid&Submit Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198837338222/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer:Wejdź w konsolę (~), aby uzyskać więcej informacji!. Disconnect: Zostałeś ZBANOWANY na tym serwerze! Data nadania bana: 28/01/22 18:37:52 Długość bana 0 minut Admin: Cobra. Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 29 Stycznia 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 Sory, popełniłem błąd w wcześniejszym odwołaniu. Dostałem chwilowego zaćmienia mózgu. Masz UB. Jeszcze raz przepraszam. 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 29 Stycznia 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi