Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - ted*****

ted*****

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Już odwolywalem się ale nie zgadzam się z waszą odpowiedzią ponieważ, nie używałem żadnego wh sam na takich pluje i ten Head jak wyszedłem z jeila jak twierdzisz był no hax to nieźle zwykły fart A ja już gram trochę w tego cs i już sam odruchowo wiesz jak trzymać celownik równo z głowna postaci ja też na tym serwerze jeszcze Ty cobra grałem na tej mapie co mnie zbanowaleś i bym taki "niki" i też dostałem nie mozłiwe Head od niego i nic z tym nie robiłeś więc sprawdź ktoś inny może te demo lub inne z innych map i niech zobaczy że nic nie używam żadnych wspomagaczy. 

Twój nick na serwerze: ted ********
Nick admina banującego: cobra.
Dostałeś bana, gaga czy muta?:bana
Czas oraz data bana: 28/01/22 18:37:52
Serwer na którym dostałeś bana: ★ [SURF+RPG] ★NOWA EDYCJA★ [UNIKAT]*[!WS/!KNIFE/!GLOVES/!AGENTS]*[!FREEVIP]
Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): grałem już jakiś czas na serwerze i dziś mnie oskarżono o to, że używałem "wh" a wcale tego nie robiłem i dostałem tylko wiadomość na czacie od admina że dostane perma za używanie wh a jak się zapytałem o co chodzi to po czasie wywaliło mnie z banem.
Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:438536247&advType=steamid&Submit
Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198837338222/
Wycinek z konsoli po wejściu na serwer:Wejdź w konsolę (~), aby uzyskać więcej informacji!.
Disconnect: Zostałeś ZBANOWANY na tym serwerze!
Data nadania bana: 28/01/22 18:37:52
Długość bana 0 minut
Admin: Cobra.

• Sponsor
SPONSOR

Sory, popełniłem błąd w wcześniejszym odwołaniu. Dostałem chwilowego zaćmienia mózgu. Masz UB. Jeszcze raz przepraszam.

• Dzięki 1

image.png.99ec0a80bfee576449bc27cddd31c6e3.png

:poggies:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]