Użytkowniczka Włoszka. Opublikowano 31 Stycznia 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2022 Nick z CS: B E L L A Admin banujący: L@nCie Serwer: only DD2#2 Data zdarzenia: 31 sty 2022 - 12:38:16 ( nie grałam o tej godzinie, można sprawdzić w logach ) Opis sytuacji: Przed chwilą chciałam sobie chwilke pograć więc wchodzę na serwer i ban. Nie wiedziałam o co chodzi więc weszłam w bans'a i widzę, że zostałam zbanowana ( powód: Osoba niepożądana na serwerze. ) - nie wiem co mam o tym myśleć, ale dla mnie dość żałosne bo nie każdy musi mnie lubić, a to nie jest powód by mnie banować bo ktoś mnie na serwerze nie trawi. Link do bana z amxbans: http://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php Demko: - 1 11 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 31 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2022 Ban jest ode mnie (a jakby inaczej, przecież Cię nie trawię, szczególnie na serwerze, gdzie się nawet nie spotkaliśmy). Pierwsza rzecz to jest kręcenie na temat swojej tożsamości, nie będę się tutaj rozpisywał, bo @ DepresjaHook.hack już ładnie to rozpisał. Następną rzeczą jest potężna hipokryzja, chodzi mi konkretnie o TO, kiedy ty sam(a?) kręcisz notoryczne czerwone WG. Nie chce mi się tracić na Ciebie więcej czasu niż potrzeba, więc kończę swój krótki wywód. @ Trivor o wszystkim wie i się zgodził na banicję. 3 5 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 31 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi