LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 1 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 Twój nick: @ LAN_CIECHOCINEK2K2 Nick oskarżonego: @ Kacperek Powód skargi: Nie wiem nawet jak to opisać. Niekompetencja? Pała z matmy? Opis sytuacji: Kacperek dodał notkę ostrzegającą o niepisaniu posta pod postem, gdzie tam nic takiego nie miało miejsca Data i godzina zdarzenia: Wczoraj popołudniu. Miejsce zdarzenia: Forum Dowody: Coś od siebie: 4 4 1 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 1 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 Skargi to nie jest najlepszy sposób na luźne rozmowy między drugą osobą, obowiązują zasady. Istnieje opcja "edytuj", więc zawsze można użyć tego i odpowiedzieć danej osobie, inni nie mają z tym problemu. Jeżeli ludzie wyżej uważają, że popełniłem błąd to przepraszam, jestem tylko człowiekiem. Edit. Dowiedziałem się czegoś, zobaczyłem, PRZEPRASZAM. Jest ta różnica między 2k20 a 2k21, obecnym czasie. 2 2 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 1 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 12 minut temu, Kacperek napisał: Skargi to nie jest najlepszy sposób na luźne rozmowy między drugą osobą, obowiązują zasady. Jakie zasady, a może czyje zasady? Twoje? Zresztą o czym my tu piszemy, przecież notatka jest za pisanie posta pod postem. 16 minut temu, Kacperek napisał: Istnieje opcja "edytuj", więc zawsze można użyć tego i odpowiedzieć danej osobie, inni nie mają z tym problemu. Tutaj Cie odsyłam do skargi na ORO, może coś wyciągniesz z tego co napisałem. 17 minut temu, Kacperek napisał: Jeżeli ludzie wyżej uważajā, że popełniłem błąd to przepraszam, jestem tylko człowiekiem. Jak takie błędy walisz jako osoba (jakby nie patrzeć) z największym doświadczeniem wśród obecnej nowej ekipy modów to tylko pogratulować. Przecież nawet nie przeczytałeś ze zrozumieniem mojej skargi, nie rozumiesz istoty problemu. Nie wiem czy to syndrom wyparcia czy po prostu braku umiejętności czytania ze zrozumieniem, ale daleko tak nie zajedziemy. 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 71. Opublikowano 1 Lutego 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 2 minuty szukania. Dobrze jest znać swoje obowiązki imo. 2 " 0111 0001 . 0010 K 0111" Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 2 Lutego 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi