LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 1 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 Twój nick: @ LAN_CIECHOCINEK2K2 Nick oskarżonego: @ OroKoroner Powód skargi: Notatki + warn za posty niełamiące regulaminu. Opis sytuacji: To co wyżej Data i godzina zdarzenia: Wczoraj Miejsce zdarzenia: Forum Dowody: 1. Ani to post zbędny ani post pod postem? Za co notatka? 2. To co wyżej. Dla Ciebie może i post zbędny, dla mnie jak ubt niekoniecznie. Tym bardziej, że poprosiłem, że ma dać znać. 3. Tutaj to już hit, pierwszy post z notatką, może i zbędny, ale jako spam. Ukryty, okej. Tylko to co się potem zadziało to już wykracza po za moje zdolności odkrywcze. Warn za post niełamiący regulaminu z dopiskiem "Prosiłem Cię wcześniej byś edytował temat". Oprócz tego, że warn jest niesłuszny, to jak użytkownik miał się zapoznać z poprzednim ostrzeżeniem, skoro post jest ukryty? Dla niego również. Coś od siebie: What am I watching? 4 2 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 1 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 Ład i skład? Szczególnie jak ktoś chce to przeczytać to jest ład i skład. Tak działa rozmowa, wymiana zdań między sobą. Dalej nie wiem jakim podpunktem się kierowałeś w 1 i 2 sytuacji, czekam na wycinek z regulaminu, cokolwiek. A co do 3 to chyba nie zrozumiałeś co napisałem, bo pierwsza notka była słuszna, tylko jak użytkownik miał się z nią zapoznać? PS: W twoim rozumowaniu powinnienem dostać warna za ten post, więc czekam. 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ SHAMPON Opublikowano 1 Lutego 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 No witam, witam. Pozwolę sobie na wypowiedź w temacie z tego względu, że nowa moderacja nie zapoznała się z materiałem do "wyuczenia". Otóż nie ma przymusu "edycji" postów. Proszę się zapoznać i nie popełniać błędów poprzedników. W wyżej wymienionych tematach nie było offtopu. 1 2 tested22.mp4 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 2 Lutego 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 W tym trzecim temacie post użytkownika był zupełnie zbędny, ale za to treść notatki też bezsensowna. Jak ma edytować posta żeby dodać nową treść? Edytować post może aby zmienić treść. W pierwszym temacie imo słusznie, bo bez przesady ze jakis link do dema czy ss czy co to tam jest, bez żadnej wiadomości musi wklejać w nowy post zamiast wrzucić do pierwszego. W każdym razie @ OroKoroner w dyskusjach nie dawaj takich notatek. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 2 Lutego 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi