Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Nerwy puściły...

Włoszka.

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkowniczka

cooltext403509333019105.png.494b690624f28c3d1707d10e940188da.png

Heej!

Chciałam wam pewne rzeczy wyjaśnić, choć nie mam zamiaru

sie tłumaczyć z rzeczy ( treści ) które mnie nie dotyczą po części bo nie są prawdą, ale cóż za daleko to poszło.

Zaczynijmy może na sam początek od tego : WypowiedźSłynnegoPanaModeratora

@ DepresjaHook.hack // @ LAN_CIECHOCINEK2K2

Twierdzicie, że jestem oszustką, choć nawet mnie nie znacie i macie te swoje przypuszczenia. Otóż nie rozpisując się zbytnio bo nie mam na to czasu ( praca zdalna ) obecne konto STEAM na którym grałam / gram jest moje, ale nie tylko moje :) Co prawda odkupiłam je bo było od nowości prawie, ale podzielił się tym kontem z nie żadną Natalie, a Patrycją / Magdą i Justyną. Nie będę tutaj mówiła kto jest zwaną Natalie xD bo pasy mają również nastepne 3  inne osoby. Wspomniałam również, że mam 3 konta ( STEAM ) / owszem mam, ale to chyba jest moja sprawa na których kontach gram, a na których nie. Nawet gdybym miała ich 10 to co z tego? Zazdrościsz ? czy co? xD Jak już komuś tam wspominałam na pv w każdej chwili jestem w stanie to potwierdzić, bo nie będę sobie dawała na głowe wleść i poniżać "randomom" ( jak to Pan LAN wspomniał raz w odpowiedź pod skargą podajrze ) Jeśli jesteście pewni swego i pogrążacie mnie przy wszystkich to dziś wieczorkiem, bądzi jutro to zależy czy wyrobię się z projektem zapraszam na Ts3 ( nie żaden discord tylko TS3 ) Będą tam również inne osoby w celu oczyszczenia mnie z tych wszystkich śmiesznych oszczerstw, które odnieliście w stosunku do mnie, a nie były one prawdą nawet w procencie. Myślicie, że pozwolę sobie na takie coś ?  Kiedy pierwszy raz dołączyłam do Was miałam nadzieje, że będzie to pierwsza i ostatnia SIECI, ale po waszym podejściu do mnie zaczynałam się zastanawiać, po czym stwierdziłam, że ze mną tak łatwo nie będzie jak to Pan @ łantaper napisał mi na PV "ŁATWO".

Co do drugiej sprawy to również nie mam zamiaru się zbytnio co rozpisywać:

@ LAN_CIECHOCINEK2K2 Zbanowałeś mnie, choć nie miałeś żadnych sprawdzonych dowodów i to, że @ Trivor zgodził się na banijce to wszystko i tak wyszło od Ciebie. Podajcie sobie rączki wraz z @ DepresjaHook.hack bo nie miło sie zachowaliście w stosunku do mnie i tak jak wspomniałam NIE POZWOLE SOBIE NA TO! :) Przemyślicie swoje zachowanie i na przyszłość SPRAWDZICIE KILKADZIESIĄT RAZY CO PISZECIE.

// edit: @ DepresjaHook.hack a jednak nie wiesz co piszesz xD

WARGOD  ? z tego co wiem niby WG tutaj nie ma nic dogadania - Propozycja została odrzucona.

Prosiłabym o podesłanie LOGÓW bo ich nie widziałam, więc wychodzi na to, że Kłamiecie.

Wargoda nie robiłam będąc na serwerze "Będąc" więc o czym ty wgl gadasz?

Na wargodziku robie są małe teściki, a nie ma to nic wspólnego z rozgrywką na serwerze bo tam grałam czysto.

W razie wątpliwości - ROZPISKA CZEKA :)

Grałam na serwerze i robiłam sobie wargoda xD xD xD

Logi na PV plus porównanie czasowe z dokładnym wykresem.

Edytowane przez Włoszka.
  • Ha ha 5
  • Tak sobie 2
  • Użytkownik
4 minuty temu, Włoszka. napisał:

Chciałam wam pewne rzeczy wyjaśnić, choć nie mam zamiaru sie tłumaczyć

Okej, możesz już wyjść :kekw: 

• Ha ha 2
  • Przykro mi 1

★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★

*** agEUcj0.png.a3fba2f0146f74d5ecccf7164fa30184.png ***

★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★

• Użytkownik∙

trzymaj się tam na dole, elo :KEKWiggle:

mrufka.png

ulqiorka.gif

• Zasłużony

Moją wypowiedź podałaś w temacie. Tam napisałem co i jak. Podanie na innym forum, osoba zza granicy, ten sam charakter pisma, te same zainteresowania itp. Na serwerze pisałem z Tobą w sprawie czerwonego Wargoda - zaprzeczyłaś, napisałaś że Ciebie nie było w tym momencie na serwerze. Gdyby Ciebie tam nie było to zapewne obeszłoby się bez granicy. Niestety, ale logi nie kłamią, IP się zgadza z tym co na Wargodach, SID oraz nick również, także co Ty masz na swoją obronę? :kekw:

Napisałem to, czego się doszukałem i nie wiem o co Ci więcej chodzi. Bana nie dostałaś za swoją osobę xD Wyrobiłem o Tobie takie zdanie, a nie inne i nic w tym nie zmieni. Zamiast się z tym pogodzić to robisz jakieś śmieszne dymy

• Użytkownik

Weź sobie na głośniki wrzuć "Malik montana- Chodź", wyluzuj sie i daj spokój. Więcej gadania niż działania lala :pepeBASS::pepeDSFAST:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]