Użytkowniczka Włoszka. Opublikowano 2 Lutego 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 (edytowane) Heej! Chciałam wam pewne rzeczy wyjaśnić, choć nie mam zamiaru sie tłumaczyć z rzeczy ( treści ) które mnie nie dotyczą po części bo nie są prawdą, ale cóż za daleko to poszło. Zaczynijmy może na sam początek od tego : WypowiedźSłynnegoPanaModeratora @ DepresjaHook.hack // @ LAN_CIECHOCINEK2K2 Twierdzicie, że jestem oszustką, choć nawet mnie nie znacie i macie te swoje przypuszczenia. Otóż nie rozpisując się zbytnio bo nie mam na to czasu ( praca zdalna ) obecne konto STEAM na którym grałam / gram jest moje, ale nie tylko moje Co prawda odkupiłam je bo było od nowości prawie, ale podzielił się tym kontem z nie żadną Natalie, a Patrycją / Magdą i Justyną. Nie będę tutaj mówiła kto jest zwaną Natalie bo pasy mają również nastepne 3 inne osoby. Wspomniałam również, że mam 3 konta ( STEAM ) / owszem mam, ale to chyba jest moja sprawa na których kontach gram, a na których nie. Nawet gdybym miała ich 10 to co z tego? Zazdrościsz ? czy co? Jak już komuś tam wspominałam na pv w każdej chwili jestem w stanie to potwierdzić, bo nie będę sobie dawała na głowe wleść i poniżać "randomom" ( jak to Pan LAN wspomniał raz w odpowiedź pod skargą podajrze ) Jeśli jesteście pewni swego i pogrążacie mnie przy wszystkich to dziś wieczorkiem, bądzi jutro to zależy czy wyrobię się z projektem zapraszam na Ts3 ( nie żaden discord tylko TS3 ) Będą tam również inne osoby w celu oczyszczenia mnie z tych wszystkich śmiesznych oszczerstw, które odnieliście w stosunku do mnie, a nie były one prawdą nawet w procencie. Myślicie, że pozwolę sobie na takie coś ? Kiedy pierwszy raz dołączyłam do Was miałam nadzieje, że będzie to pierwsza i ostatnia SIECI, ale po waszym podejściu do mnie zaczynałam się zastanawiać, po czym stwierdziłam, że ze mną tak łatwo nie będzie jak to Pan @ łantaper napisał mi na PV "ŁATWO". Co do drugiej sprawy to również nie mam zamiaru się zbytnio co rozpisywać: @ LAN_CIECHOCINEK2K2 Zbanowałeś mnie, choć nie miałeś żadnych sprawdzonych dowodów i to, że @ Trivor zgodził się na banijce to wszystko i tak wyszło od Ciebie. Podajcie sobie rączki wraz z @ DepresjaHook.hack bo nie miło sie zachowaliście w stosunku do mnie i tak jak wspomniałam NIE POZWOLE SOBIE NA TO! Przemyślicie swoje zachowanie i na przyszłość SPRAWDZICIE KILKADZIESIĄT RAZY CO PISZECIE. // edit: @ DepresjaHook.hack a jednak nie wiesz co piszesz WARGOD ? z tego co wiem niby WG tutaj nie ma nic dogadania - Propozycja została odrzucona. Prosiłabym o podesłanie LOGÓW bo ich nie widziałam, więc wychodzi na to, że Kłamiecie. Wargoda nie robiłam będąc na serwerze "Będąc" więc o czym ty wgl gadasz? Na wargodziku robie są małe teściki, a nie ma to nic wspólnego z rozgrywką na serwerze bo tam grałam czysto. W razie wątpliwości - ROZPISKA CZEKA Grałam na serwerze i robiłam sobie wargoda Logi na PV plus porównanie czasowe z dokładnym wykresem. Edytowane 2 Lutego 2022 przez Włoszka. 5 2 Odnośnik do komentarza
Gość Irytujaca Opublikowano 2 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 I tak nikogo to nie interesuje Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 2 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 4 minuty temu, Włoszka. napisał: Chciałam wam pewne rzeczy wyjaśnić, choć nie mam zamiaru sie tłumaczyć Okej, możesz już wyjść 2 1 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 1taperZPalermo;^ Opublikowano 2 Lutego 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 trzymaj się tam na dole, elo Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 2 Lutego 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 Moją wypowiedź podałaś w temacie. Tam napisałem co i jak. Podanie na innym forum, osoba zza granicy, ten sam charakter pisma, te same zainteresowania itp. Na serwerze pisałem z Tobą w sprawie czerwonego Wargoda - zaprzeczyłaś, napisałaś że Ciebie nie było w tym momencie na serwerze. Gdyby Ciebie tam nie było to zapewne obeszłoby się bez granicy. Niestety, ale logi nie kłamią, IP się zgadza z tym co na Wargodach, SID oraz nick również, także co Ty masz na swoją obronę? Napisałem to, czego się doszukałem i nie wiem o co Ci więcej chodzi. Bana nie dostałaś za swoją osobę Wyrobiłem o Tobie takie zdanie, a nie inne i nic w tym nie zmieni. Zamiast się z tym pogodzić to robisz jakieś śmieszne dymy Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 2 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 Weź sobie na głośniki wrzuć "Malik montana- Chodź", wyluzuj sie i daj spokój. Więcej gadania niż działania lala Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ne0 Opublikowano 2 Lutego 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi