Użytkownik ossas Opublikowano 2 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 (edytowane) Nick z CS:ossas Admin banujący:ola Serwer:dd#1 Data zdarzenia:glupia gadka Opis sytuacji: VIP [Gold Nova II] *DEAD* ossas : mala n wyzywaj od kurew *SVIP* [Master Guardian I] *DEAD* ola : jebniety jakis jestes? VIP [Gold Nova II] *DEAD* ossas : troche VIP [Gold Nova II] *DEAD* ossas : a co VIP [Gold Nova Master] *DEAD* 0$Try : kubu udao ci si XD *SVIP* [Master Guardian I] *DEAD* ola : gowno *SVIP* [Legendary Eagle Master] *DEAD* Daddy Mayaha : wypierdalaj odyncu VIP [Gold Nova II] *DEAD* ossas : lubisz takich? *SVIP* [Gold Nova III] *DEAD* Blondii : to sie odjeb *SVIP* [Legendary Eagle Master] *DEAD* Daddy Mayaha : pierdolony VIP [Gold Nova II] *DEAD* LODOHERBATA : Ola wychowala Cie ulica? riddi killed Gdanszczanin with m4a1 *SVIP* [Master Guardian I] *DEAD* ola : wypierdalaj. VIP [Gold Nova II] *DEAD* ossas : maczo VIP [Gold Nova II] *DEAD* ossas : pan powazny *Skoczek* VIP [The Global Elite] *DEAD* kajaq : sezamkowa *DEAD* 742 : hej blondi *Skoczek* VIP [The Global Elite] *DEAD* kajaq : i jest jak Beert *SVIP* [Gold Nova III] *DEAD* Blondii : hejka *Skoczek* VIP [The Global Elite] *DEAD* kajaq : nie pierdoli si VIP [Gold Nova II] *DEAD* ossas : xdddddddd [Silver III] *DEAD* aQuKu^^ : x Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl):https://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Chyba nie muszę, bo dałem wyżej, jaki dowód, iż ban na pewno jest za długi, gdybym coś popełnił zle, to tylko szczeniacka gadka z mojej strony niemająca na celu nikogo obrazić. Widać jak myślisz wysoko życzę ci powodzenia na wąskiej drodze. Edytowane 2 Lutego 2022 przez ossas 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Ola ;> Opublikowano 2 Lutego 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 (edytowane) xDDDDDDDD ja juz admina nie mam no i widac jak administracja tu dziala xDDDDD niestety flagi nadal mam mimo rezygnacji juz jakis czass temux XD administracja ma wyjebane, a ty wkurwiales zreszta wszystkich i zaczepiales Edytowane 2 Lutego 2022 przez Ola ;> 2 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi