Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SKARGA] - Wendy

SMURFEUSZ;P

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

1. Twój nick: tak o sobie gram
2. Nick oskarżonego: Wendy
3. IP/SID oskarżonego: # 3  "Wendy" 4948 VALVE_0:4:1998952267   0 42:51   23    0
4. Data i czas zdarzenia: 2:20 - 2:40(cały czas przebywania tego osobnika na serwerze) 3 Luty 2022 rok
5. Powód skargi: Obrażanie (tak 100 obraz na minute w kierunku każdego)
6. Opis sytuacji: Nie mogłem, go nawet upomnieć bo mam GAG'a na serwerze. Wnoszę o bana Permamentnego lub na tydzień proszę zapoznać się z logami chatu od godziny 2:20, jakie ten człowiek rzeczy wypisywał. 
7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): Na serwerze było wiele osób, więc ktoś potwierdzi. Jak coś macie też logi i te screeny to tylko cząsteczka jego popisu umiejętności...

20220203023509_1.thumb.jpg.585182d1655cec755e8df1787ff4f8a7.jpg

5420020_wendy3.thumb.jpg.06c5fc6bfc9423ece62eb8d0a88a4d4a.jpg

wend.thumb.jpg.8e1526873a2362a9bd6547fcb5db6410.jpg

wend.jpg

@ OroKoroner Tu jest jego ID(Non steamowe), chociaż pewnie ma zmienne to może warto nałożyć na nie bana ze strony # 3  "Wendy" 4948 VALVE_0:4:1998952267   0 42:51   23    0

Jakiś UBT mógłby to zrobić, chyba że chcesz mu zasadzić DESTROY'a to wtedy tylko przy spotkaniu na serwerze. 

Edytowane przez SMURFEUSZ;P
  • Lubię to! 1
  • Użytkownik∙

Byłem wtedy na serwerze,wyzywał każdego jak leci,jakiś dzieciaczek. Tylko następnym razem jak jest taka sytuacja to nie warto się wdawać z takim kimś w dyskusje i prowokacje jak co niektórzy robili tylko olać to i czekać na admina. Wy jeszcze go nakręcaliście wyzwiskami i był burdel na serwerze.

Edytowane przez HL1
  • Lubię to! 2
  • Użytkownik∙

EDIT. Został zbanowany na 3 godziny, tu jest ten ban: banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=4197

@ eSX  @ LAN_CIECHOCINEK2K2 Mam prośbę chłopaki przedłużcie tego bana ( banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=4197 ) do tygodnia i temat można zamknąć :D Z góry dziękuje. 

Czemu na tydzień ? No cóż wszedł na serwer dzisiaj i od razu zaczął jechać po rodzicach, a jego talent uwieczniłem na screenach u góry, poza tym banów na 3 godziny już miał wiele widać nic go one nie nauczyły, tydzień odpoczynku dałby mu dłuższą chwilę do namysłu. 

patologia.thumb.jpg.9a8e5634925d9df462886f25b78d58e1.jpg

Edytowane przez SMURFEUSZ;P
  • Lubię to! 1
  • Zasłużony

skarga_przyjeta.png

• Lubię to! 1

spacer.pngspacer.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]