Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ZGŁOSZENIE] - zzzz oraz 𝖂𝖍𝖎�

sikor1

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick podejrzanego: 

• # 1116 𝖂𝖍𝖎� STEAM_1:0:610950085
  • # 672 zzzz STEAM_1:0:633441395

Serwer: awp #2
SteamID/IP:

• # 1116 𝖂𝖍𝖎� STEAM_1:0:610950085
  • # 672 zzzz STEAM_1:0:633441395

Data i godzina: 04.02.2022 ~21:00
Dowody (demko): 

Podejrzane momenty, rozpiska:

1. 𝖂𝖍𝖎�

• 0:41 - celowanie po modelu przez sciany
  • 1:18 - j/w, celownikiem po scianie
  • 1:54 - wh
  • 2:43 - widzi model na gorze, wychyla minimalnie z rampy, gdy wrog sie cofa, nagle podjezdza i peekuje na stojacy model
  • 4:30 - "ale, ze Ty wallhacka masz?" haha, jebane beztalencia, tak obaj maja wh XD
  • 6:00 - wh, celuje przeciwnik skacze, a on idealnie przez sciany ciagnie celownikiem po modelu, a nastepnie zabija
  • kazda runda spalona tak naprawde, wiec nie ma sensu dalej rozpisywac

2. zzzz 

• 3:18 - 3:33 - wychylanie idealnie na model, przy kolejnym peeku, zabija w bardzo szybki sposob, kolejny frag to typowy aim, nienaturalny flick
  • 3:54 - rudy noscope, wiec jezdzi po modelu znajdujacym sie na gorze za sciana
  • 6:34 - typowe wyczekanie na peek przeciwnika, po jednym fragow, wychylenie na rampe idealnie na model
  • 7:06 - pojedynek cziterow na gorze to juz "codziennosc" na tej mapie, ladny flick na model
  • 8:09 - bardzo szybko strzal na model, o ktorym nie mial pojecia
  • 8:38 - wybiega gore, dokladnie wie, ze dwa modele znajduja sie na respie po lewej i prawej stronie
  • 9:30 - zawsze bezpiecznie wycofuje, zeby ustawic i przycelowac w model, ktory podbiega, nastepnie pod koniec rundy bardzo szybko podjezdza i zabija wychodzac wcelowanym.
  • 10:28 - 10:37 - najpierw celuje w model znajdujacy sie po prawej stronie za skrzynkami, nie zabija, ale widac, ze lata celownikiem po przeciwniku, kolejno wychyla idealnie na model i zabija
  • 11:11 - co to jakis viewmodel mu sie wlaczyl? XD
  • 11:21 - wychyla, cofa, gdy model (cziter) wychyla nagle kuca, aby nie zginac, potem wychyla i zabija
  • 13:09 - chwile tam afkuje, podbiega rampe i instant celownik w model (cziter), kolejno cofa i peekuje idealnie w przeciwnika
  • 14:27 - wybiega rampe, ale jak zauwaza czitera to nagle cofa i w idealnym momencie odpala zooma na peekujacy model (cziter) XD
  • 15:24 - idealnie w model, bardzo szybki strzal
  • 17:08 - wh XD

Wołam @ SADZIK , bo chyba potrafisz rozpoznać haxów 

Gimme admin, to pozbędę się śmieci :)

Dodam, że ten gagatek o nicku "zzzz" to sobie lata od paru dni po serwerze (miałem go rozpisać, ale nie miałem czasu) i dalej nikt go nie zbanował, aż tak mało adminów jest?

Edytowane przez sikor1
  • Lubię to! 4
  • Sponsor
SPONSOR

Gracz nr. 1 

0:41 - Słychać cały czas kroki -B
1:18 - Wychylał na platformę niżej -B
1:54 - Usłyszał kroki -B
2:43 - Słychać ze cofa -B
4:30 - ??? 
6:00 - Dziwnie to wygląda, ale nie jest to twardy dowód +/-B 

Gracz nr. 2

3:18 - Wh tutaj nie widzę, ten flick na końcu wygląda dziwnie, ale mógł być lag demka +/-B
3:54 - -B
6:34 - Słychać, że chodzi po rampie to wyczekał, 2 typa słychać jak strzela -B
7:06 - ??? -B
8:09 - Tam chłop cały czas strzela, zwykły prefire -B
8:38 - Tego z lewej widział a z prawej słyszał... -B
9:30 - Może się przestraszył, nie wiem, ale to żaden dowód, ostatniego przecież kurwa słychać... -B
10:28 - Jego koledzy do niego strzelają, to wie, że tam jest, 2 też słychać, widział głowę jak podskoczył -B
11:11 - Nie mam pojęcia co się stało, może jakiś lag?
11:21 - Dziwie to wygląda +/-B
13:09 - +/-B
14:27 - -B
15:24 - -B
17:08 - Dziwne zagranie +/-B

Na twoim miejscu zacząłbym od wynoszenia śmieci z domu.

Za mało na bana dla obu panów.  @ UBT CS:GO  Macie coś do dodania?

• Lubię to! 1

image.png.99ec0a80bfee576449bc27cddd31c6e3.png

:poggies:

• Użytkownik

ja cię krynca, jeśli Ty serio twierdzisz, że obaj nie posiadają zewnętrznych programów, które wspomagają pole widzenia, to nie wiem czemu tę funkcję tutaj pełnisz. Naprawdę nie ma tutaj bardziej skillowych osób, które potrafią stwierdzić po jednej akcji, że ktoś jest odpalony, tym bardziej że tutaj na tacy są dwa typy gości, którzy nawet się z tym nie kryją, tylko latają celownikiem po modelach w każdej akcji. Na bl'u z taką wiedzą byś minuty nie przetrwał. Strefaskilla - "Bo skill jest w nas" żyjcie dalej w tym swoim pseudo świecie. 

//Strefaczitera - "Bo każdy u nas oszukuje"

Edytowane przez sikor1
  • Ha ha 2
  • WTF 1
  • Użytkownik

Gracz nr1

B- 0:41 - Tupanie jak u słonia
B- 1:18 - Nic tu nie ma podejrzanego
B- 1:54 - Słyszał kroki więc sprawdził
B- 2:43 - Słyszalne schodzenie
4:30 - co?
B- 6:00 - Kierowanie celownikiem. Może to wyglądać podejrzanie ale jest tam korytarz i mógł to być przypadek że jechał po nim, żeby sprawdzić czy ktoś po drugiej stronie nie siedzi

Gracz nr2

B-/+ 3:18-3:33 - Wh to nie było napewno, ale tamten flick faktycznie był trochę dziwny
B- 3:54 - Kierowanie celownik. Jednorazowa akcja, ale było dobrze słychać, że idzie do lewej
B- 6:34 - Oczekiwanie, aż CT wychyli. Było słychać jak wchodzi
B- 7:06 - Nie rozumiem zabardzo dlaczego dałeś ta minutę jako dowód i co miałeś na myśli: Flick na model i pojedynek cheaterow. Scope był słyszalny
B- 8:09 - Oddawanie strzałów na dole
B- 8:38 - Jednego widać, drugiego słychać jak strzela
B- 9:30 - Słyszał dwóch, więc się cofnął
B- 10:28 - Wiedzą, że tam jest więc czeka aż w którąś stronę wychyli
B- 11:11 - Potrafią się czasami takie lagi pojawić na serwerze
B-/+ 13:09 - Główka ładna. Wcześniej było widać głowę jak peekował, ale ten strzał tak pół na pół
B+ 17:08 - Podejrzany skan, ale nie jest to twardy dowód

Gracz nr1 był czysty, gracz nr2 miał tylko jedną spaloną akcję, ale za jeden dowód nie mogę wystawić bana

12 godzin temu, sikor1 napisał:

ja cię krynca, jeśli Ty serio twierdzisz, że obaj nie posiadają zewnętrznych programów, które wspomagają pole widzenia, to nie wiem czemu tę funkcję tutaj pełnisz. Naprawdę nie ma tutaj bardziej skillowych osób, które potrafią stwierdzić po jednej akcji, że ktoś jest odpalony, tym bardziej że tutaj na tacy są dwa typy gości, którzy nawet się z tym nie kryją, tylko latają celownikiem po modelach w każdej akcji. Na bl'u z taką wiedzą byś minuty nie przetrwał. Strefaskilla - "Bo skill jest w nas" żyjcie dalej w tym swoim pseudo świecie. 

Jesteś w dziale zgłoszeń, a nie zażaleń do UBT. Jeżeli już kogoś zgłaszasz, to pierw dowody oceń, czy aby kogoś nie słychać jak idzie, lub czy ktoś strzela itd. a nie piszesz że nikt z UBT nie umie oceniać cziterów (Jak to stwierdziłeś w swoim drugim zgłoszeniu o mnie? Że nie ma co się spodziewać po osobie że nie umie rozpoznać czitera mając 1k godzin w grze) i tera masz pretensje do Drako bo z jego perspektywy jest za mało na bana dla obu panów

Zamykam temat, aby nie robił się zbędny spam, bo to nie jest dział od tego. Skoro nalegasz, to @ SADZIK  jeszcze sprawdzi demko

• Lubię to! 1

Przechwytywanie.PNG.4243bd5397051c24a49199d872dc6eb3.PNG

• vinaif zablokował(a) ten temat
  • Użytkownik

cziter_zbanowany.png

• WTF 1

pizda.png.5166cc2f6c693264ffd9cefd46273952.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]