Użytkownik SquidiPL Opublikowano 5 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 1. Nick: SquidiPL 2. Imię: Łukasz 3. Wiek: 14 rocznikowo 4. Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: nie 5. Doświadczenie z amx[1-10] (Link do tematu): 6/10 6. Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/SquidiPL/54.38.135.53:27015/ 7. Steam/Nonsteam (Link do profilu): https://steamcommunity.com/profiles/76561199076223011/ 8. Składka[11.07zl][Tak/Nie]: tak 9. Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: tak 10. Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?:Obecnie są braki w Administracji a na dodatek połowa Administracji wykazuje zerową aktywność. W dodatku jestem już od jakiegoś czasu strażnikiem i moim zdaniem dobrze się sprawdzam niestety, ostatnio miałem mniejszą aktywność ale wracam 11. Kontakt: steam , dc Squidi#9906 , gg 69537758 12. Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Zapoznałem się z wymaganiami, jedyny mankament to mój wiek, który nie powinien być problemem 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ m4jkiii Opublikowano 5 Lutego 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 Zleciało 10 dni od twojego podania btw, nie 2 tygodnie Jak same wymagania mówią: - Minimum 2 tygodnie stażu na randze Strażnika Serwera - Minimum 16 lat. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka jke Opublikowano 5 Lutego 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 Mimo, że Squidi nie ma strażnika przez 2 tygodnie i nie ma 16 lat jestem na tak; + ogarnia ct + ogarnia posade strażnika to na posadzie admina też sobie poradzi + steam + składka 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 5 Lutego 2022 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 Ja jestem na tak + doświadczenie + miły, kultularny + dojrzały + ogarnia posadę jako CT i ogólnie jako strażnik 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ver;p Opublikowano 5 Lutego 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 Mimo bardzo młodego wieku wykazujesz się ogromną dojrzałością, czego brakuje co poniektórym "dorosłym" na serwerze. Jesteś jedną z osób ogarniętych i wiem, że raczej się na Tobie na zawiodę. Na serwerze sprawujesz się dobrze, wiesz do czego służą uprawnienia i w jaki poprawny sposób z nich korzystać, dlatego nie ma co Cie ograniczać. Na szybsze napisanie podania można przymknąć oko, ze względu na braki w Administracji. Procedury znasz, po rangę do działu, po flagi na PW. Gratuluję 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ver;p Opublikowano 5 Lutego 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi