Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[UBTEAM CS 1.6] - m4jkiii

m4jkiii

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

UBT 1.6 czy UBT GO: 1.6
Nick: m4jkiii
Imię: Mateusz
Wiek (dokłada data): 21 25.07.2001
SID: STEAM_0:0:565638073
Znajomość AMXX*(1-10): 8
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: sprawdzam forum co 30 minut :) 
Opisz siebie:  Nudne życie bez celu, informatyk i treser pitbulli :) Interesuje się piciem piwska i graniem w cs'a :D  W innych podaniach już się rozpisywałem, a nie będę tu zbędnie pierdzielił.
Dlaczego akurat Ty?: Normalnie da się ze mną dogadać, potrafię dochodzić do kompromisów. Spodobała mi się zabawa w demka itp i chętnie pomogę bo chce również sam się sprawdzić. Szybko się uczę i wyciągam wnioski z błędów chętne porady zawszę przyjmuję i analizuję.
Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?: Yes
Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Dobrą
Kontakt: Forum, discord, ts

Edytowane przez m4jkiii
  • Lubię to! 1
  • Super 2
  • Fuu 1

0FD57F99-E1C1-4E87-B8A7-CF1098CE2EAA.jpeg

• Użytkownik

spoko gracz +

ogarnia +

wiekszość zna +

aktywny +

amx +

wiek +

ogólnie na tak :D

• Super 1
  • Ha ha 1
  • Właściciel CS 2 SURF

na nie 

rzadko co siedzi na forum

wiecznie go nie ma

podanie napisane na kolanie

• Lubię to! 1
  • Ha ha 2

S025eIQ.png.9235290c47ee72e774330d3a88ba8519.png

• Użytkownik∙

Jak to samo konto z automatu dyskwalifikuje do czegokolwiek - 50h csgo, 120 klasyk.
Niedługo ludzie z piaskownicy zaczną pisać podania na rangi wyższe niż admin. 

W innych podaniach już się rozpisywałem, a nie będę tu zbędnie pierdzielił.

W skrócie ma wywalone i liczy że kolegowie mu podbiją jakimiś ciepłymi argumentami x_d. Pierwszy raz go widzę w tym dziale i od razu mogę wyrobić zdanie na podstawie tego, że nawet nie chce mi się w podaniu niczego pisać - co też dużo mówi o samym nastawieniu do pracowania. Jeżeli czytam i widzę, że UBT chce "dochodzić do kompromisów" to już to brzmi niedobrze samo w sobie - chłop cheatuje i postanawia poprawę i jaki jest niby kompromis takiej sytuacji? Pouczenie? x_D. Na UBT wrzucasz werdykt i tyle, nie szukasz kompromisu, tylko oceniasz demo i na jego podstawie wydajesz jednogłośny werdykt. 
Zawsze wychodziłem z założenia, ze dobry gracz = dobry fundament na UBT. Jak ktoś jest nieopierzony, to nie ma co marnować czasu bo zanim to się nauczy podstaw i tak dalej to matko boska.

• Lubię to! 2
  • Super 1

"  0111 0001 . 0010 K 0111"

• Użytkownik

Nowy steam, 120h w 1.6- ale podanie napisane. 

17 godzin temu, m4jkiii napisał:

W innych podaniach już się rozpisywałem, a nie będę tu zbędnie pierdzielił.

To już mi się śmiać zachciało, jak ci się nie chce rozpisywać w podaniu, to mi się nie chce tego czytać. Mimo to zmusiłem się i przeczytałem. Podanie ani troche nie przekonuje, umiejętności brak, doświadczenia też, a na dodatek to 

17 godzin temu, m4jkiii napisał:

Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Dobrą

Tego to nawet nie wiem jak skomentować.

Na nie oczywiście, nie przyjmujemy ludzi do przyuczenia. Tym bardziej osób, które nie przekonują nawet swoją wypowiedzią, bo po ostatniej akcji z poprzednim UBT nie chcę osób, do których nie mam 100% pewności.

Edytowane przez eSX
  • Lubię to! 2
  • Użytkownik

Znam pana więc się wypowiem:
+ wiek
+ Znajomość AMXX
+ Doświadczenie
+/- Opis siebie
+/- Spędzony czas na forum
+/- Aktywność

Myślę, że mogę dać na tak pomimo, że spędzony czas na forum nie jest dość zaskakujący. Posiada doświadczenie jako Opiekun TeamSpeaka oraz jako Admin więc z wykryciem cheaterów nie powinien mieć problemów, a dodatkowa dłoń do pomocy się przyda. Do stanowiska UBT szybko można się przyzwyczaić i nauczyć się co i jak trzeba robić ;) 
Powodzenia :peeposleep:

• Ha ha 1

Przechwytywanie.PNG.4243bd5397051c24a49199d872dc6eb3.PNG

• Użytkownik∙

Dlaczego piszesz podanie na bardzo odpowiedzialną funkcję bez żadnej motywacji, inspiracji, czegokolwiek?! Gdyby Twoja osoba pełniła tę funkcję, to losy ludzi (Czy pożegnają się z serwerem, czy też nie) należałyby do Ciebie.. Pisząc te podanie, stwierdzam, że nie jesteś na Tyle doświadczoną i odpowiedzialną osobą, aby zająć tak ważne stanowisko na sieci, ponieważ ŻADEN element Twojego podania nie przemówił do mnie w jakikolwiek sposób pozytywnie. Część osób zapyta, ale dlaczego? Co Ci nie odpowiada? Odpowiadając z góry wypiszę kilka rzeczy, ale nie wszystkie, bo nie starczyłoby mi czasu, tak jak Panu na napisanie podania ;)

1. Tak jak ktoś przytoczył wyżej... "Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?" - Zaś Ty odpowiedziałeś "dobrą". Myślę, że składając podanie na dość wysoką funkcję wypada chociażby odpowiedzieć całym zdaniem + dobrze byłoby się rozpisać (conajmniej kilka zdań).

2. Konto steam - świeże, jak bułki w sklepie.. Jak chcesz pełnić tę funkcję, musisz poprzeć swoje zdanie, że poradziłbyś sobie bez żadnych zarzutów... Ty na swoje potwierdzenie masz takie konto, które ma 50h w CS:GO (Tak, wiem.... Podanie jest na UBT 1.6), ale w CS 1.6 tych godzinek też nie ma za dużo, ponieważ tylko lekko ponad dwukrotnie więcej niż w CS:GO.

3. Tak jak wyżej wspominali użytkownicy i ja też o tym napisałem wyżej.. Podanie jest niedokładne, nie jest w jakikolwiek sposób rozbudowane, Twoje argumenty do mnie jak i do większości osób widzę, że nie docierają... Dlaczego? Niestety, dlatego, że jest ich brak, po prostu ich nie ma... 

Oczywiście jestem na NIE!

• Użytkownik

ale po kij kolejna osoba w UBT 1.6 ? Wg. mojej opinii LAN i ESX w 100% wystarczają - sprawy są dość szybko rozpatrywane.

Na marginesie (bez osobistych wycieczek) mało co Cię widać na DD2#1

Słabe te doświadczenie na steamie...

Po ostatniej klapie, szukamy z Dawidem kogoś doświadczonego. Nie pali nam się, bo w najgorszym razie dajemy radę we dwójkę. Odrzucam.

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]