Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[UBTEAM CS 1.6] - m4jkiii

m4jkiii

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

UBT 1.6 czy UBT GO: 1.6
Nick: m4jkiii
Imię: Mateusz
Wiek (dokłada data): 21 25.07.2001
SID: STEAM_0:0:565638073
Znajomość AMXX*(1-10): 8
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: sprawdzam forum co 30 minut :) 
Opisz siebie:  Nudne życie bez celu, informatyk i treser pitbulli :) Interesuje się piciem piwska i graniem w cs'a :D  W innych podaniach już się rozpisywałem, a nie będę tu zbędnie pierdzielił.
Dlaczego akurat Ty?: Normalnie da się ze mną dogadać, potrafię dochodzić do kompromisów. Spodobała mi się zabawa w demka itp i chętnie pomogę bo chce również sam się sprawdzić. Szybko się uczę i wyciągam wnioski z błędów chętne porady zawszę przyjmuję i analizuję.
Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?: Yes
Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Dobrą
Kontakt: Forum, discord, ts

Edytowane przez m4jkiii
  • Lubię to! 1
  • Super 2
  • Fuu 1

0FD57F99-E1C1-4E87-B8A7-CF1098CE2EAA.jpeg

• Użytkownik

spoko gracz +

ogarnia +

wiekszość zna +

aktywny +

amx +

wiek +

ogólnie na tak :D

• Super 1
  • Ha ha 1
  • Opiekun UBT CS 2

na nie 

rzadko co siedzi na forum

wiecznie go nie ma

podanie napisane na kolanie

• Lubię to! 1
  • Ha ha 2

wlasciciel_500x200.png

• Użytkownik∙

Jak to samo konto z automatu dyskwalifikuje do czegokolwiek - 50h csgo, 120 klasyk.
Niedługo ludzie z piaskownicy zaczną pisać podania na rangi wyższe niż admin. 

W innych podaniach już się rozpisywałem, a nie będę tu zbędnie pierdzielił.

W skrócie ma wywalone i liczy że kolegowie mu podbiją jakimiś ciepłymi argumentami x_d. Pierwszy raz go widzę w tym dziale i od razu mogę wyrobić zdanie na podstawie tego, że nawet nie chce mi się w podaniu niczego pisać - co też dużo mówi o samym nastawieniu do pracowania. Jeżeli czytam i widzę, że UBT chce "dochodzić do kompromisów" to już to brzmi niedobrze samo w sobie - chłop cheatuje i postanawia poprawę i jaki jest niby kompromis takiej sytuacji? Pouczenie? x_D. Na UBT wrzucasz werdykt i tyle, nie szukasz kompromisu, tylko oceniasz demo i na jego podstawie wydajesz jednogłośny werdykt. 
Zawsze wychodziłem z założenia, ze dobry gracz = dobry fundament na UBT. Jak ktoś jest nieopierzony, to nie ma co marnować czasu bo zanim to się nauczy podstaw i tak dalej to matko boska.

• Lubię to! 2
  • Super 1

"  0111 0001 . 0010 K 0111"

• Użytkownik

Nowy steam, 120h w 1.6- ale podanie napisane. 

17 godzin temu, m4jkiii napisał:

W innych podaniach już się rozpisywałem, a nie będę tu zbędnie pierdzielił.

To już mi się śmiać zachciało, jak ci się nie chce rozpisywać w podaniu, to mi się nie chce tego czytać. Mimo to zmusiłem się i przeczytałem. Podanie ani troche nie przekonuje, umiejętności brak, doświadczenia też, a na dodatek to 

17 godzin temu, m4jkiii napisał:

Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Dobrą

Tego to nawet nie wiem jak skomentować.

Na nie oczywiście, nie przyjmujemy ludzi do przyuczenia. Tym bardziej osób, które nie przekonują nawet swoją wypowiedzią, bo po ostatniej akcji z poprzednim UBT nie chcę osób, do których nie mam 100% pewności.

Edytowane przez eSX
  • Lubię to! 2
  • Użytkownik

Znam pana więc się wypowiem:
+ wiek
+ Znajomość AMXX
+ Doświadczenie
+/- Opis siebie
+/- Spędzony czas na forum
+/- Aktywność

Myślę, że mogę dać na tak pomimo, że spędzony czas na forum nie jest dość zaskakujący. Posiada doświadczenie jako Opiekun TeamSpeaka oraz jako Admin więc z wykryciem cheaterów nie powinien mieć problemów, a dodatkowa dłoń do pomocy się przyda. Do stanowiska UBT szybko można się przyzwyczaić i nauczyć się co i jak trzeba robić ;) 
Powodzenia :peeposleep:

• Ha ha 1

Przechwytywanie.PNG.4243bd5397051c24a49199d872dc6eb3.PNG

• Użytkownik∙

Dlaczego piszesz podanie na bardzo odpowiedzialną funkcję bez żadnej motywacji, inspiracji, czegokolwiek?! Gdyby Twoja osoba pełniła tę funkcję, to losy ludzi (Czy pożegnają się z serwerem, czy też nie) należałyby do Ciebie.. Pisząc te podanie, stwierdzam, że nie jesteś na Tyle doświadczoną i odpowiedzialną osobą, aby zająć tak ważne stanowisko na sieci, ponieważ ŻADEN element Twojego podania nie przemówił do mnie w jakikolwiek sposób pozytywnie. Część osób zapyta, ale dlaczego? Co Ci nie odpowiada? Odpowiadając z góry wypiszę kilka rzeczy, ale nie wszystkie, bo nie starczyłoby mi czasu, tak jak Panu na napisanie podania ;)

1. Tak jak ktoś przytoczył wyżej... "Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?" - Zaś Ty odpowiedziałeś "dobrą". Myślę, że składając podanie na dość wysoką funkcję wypada chociażby odpowiedzieć całym zdaniem + dobrze byłoby się rozpisać (conajmniej kilka zdań).

2. Konto steam - świeże, jak bułki w sklepie.. Jak chcesz pełnić tę funkcję, musisz poprzeć swoje zdanie, że poradziłbyś sobie bez żadnych zarzutów... Ty na swoje potwierdzenie masz takie konto, które ma 50h w CS:GO (Tak, wiem.... Podanie jest na UBT 1.6), ale w CS 1.6 tych godzinek też nie ma za dużo, ponieważ tylko lekko ponad dwukrotnie więcej niż w CS:GO.

3. Tak jak wyżej wspominali użytkownicy i ja też o tym napisałem wyżej.. Podanie jest niedokładne, nie jest w jakikolwiek sposób rozbudowane, Twoje argumenty do mnie jak i do większości osób widzę, że nie docierają... Dlaczego? Niestety, dlatego, że jest ich brak, po prostu ich nie ma... 

Oczywiście jestem na NIE!

• Użytkownik

ale po kij kolejna osoba w UBT 1.6 ? Wg. mojej opinii LAN i ESX w 100% wystarczają - sprawy są dość szybko rozpatrywane.

Na marginesie (bez osobistych wycieczek) mało co Cię widać na DD2#1

Słabe te doświadczenie na steamie...

Po ostatniej klapie, szukamy z Dawidem kogoś doświadczonego. Nie pali nam się, bo w najgorszym razie dajemy radę we dwójkę. Odrzucam.

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]