Użytkownik xnaaajakx Opublikowano 5 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 spoko gracz + ogarnia + wiekszość zna + aktywny + amx + wiek + ogólnie na tak 1 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel CS 2 SURF kyrr147 Opublikowano 5 Lutego 2022 Właściciel CS 2 SURF Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 na nie rzadko co siedzi na forum wiecznie go nie ma podanie napisane na kolanie 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 71. Opublikowano 5 Lutego 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 Jak to samo konto z automatu dyskwalifikuje do czegokolwiek - 50h csgo, 120 klasyk. Niedługo ludzie z piaskownicy zaczną pisać podania na rangi wyższe niż admin. W innych podaniach już się rozpisywałem, a nie będę tu zbędnie pierdzielił. W skrócie ma wywalone i liczy że kolegowie mu podbiją jakimiś ciepłymi argumentami x_d. Pierwszy raz go widzę w tym dziale i od razu mogę wyrobić zdanie na podstawie tego, że nawet nie chce mi się w podaniu niczego pisać - co też dużo mówi o samym nastawieniu do pracowania. Jeżeli czytam i widzę, że UBT chce "dochodzić do kompromisów" to już to brzmi niedobrze samo w sobie - chłop cheatuje i postanawia poprawę i jaki jest niby kompromis takiej sytuacji? Pouczenie? x_D. Na UBT wrzucasz werdykt i tyle, nie szukasz kompromisu, tylko oceniasz demo i na jego podstawie wydajesz jednogłośny werdykt. Zawsze wychodziłem z założenia, ze dobry gracz = dobry fundament na UBT. Jak ktoś jest nieopierzony, to nie ma co marnować czasu bo zanim to się nauczy podstaw i tak dalej to matko boska. 2 1 " 0111 0001 . 0010 K 0111" Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 5 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 (edytowane) Nowy steam, 120h w 1.6- ale podanie napisane. 17 godzin temu, m4jkiii napisał: W innych podaniach już się rozpisywałem, a nie będę tu zbędnie pierdzielił. To już mi się śmiać zachciało, jak ci się nie chce rozpisywać w podaniu, to mi się nie chce tego czytać. Mimo to zmusiłem się i przeczytałem. Podanie ani troche nie przekonuje, umiejętności brak, doświadczenia też, a na dodatek to 17 godzin temu, m4jkiii napisał: Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Dobrą Tego to nawet nie wiem jak skomentować. Na nie oczywiście, nie przyjmujemy ludzi do przyuczenia. Tym bardziej osób, które nie przekonują nawet swoją wypowiedzią, bo po ostatniej akcji z poprzednim UBT nie chcę osób, do których nie mam 100% pewności. Edytowane 5 Lutego 2022 przez eSX 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 5 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 Znam pana więc się wypowiem: + wiek + Znajomość AMXX + Doświadczenie +/- Opis siebie +/- Spędzony czas na forum +/- Aktywność Myślę, że mogę dać na tak pomimo, że spędzony czas na forum nie jest dość zaskakujący. Posiada doświadczenie jako Opiekun TeamSpeaka oraz jako Admin więc z wykryciem cheaterów nie powinien mieć problemów, a dodatkowa dłoń do pomocy się przyda. Do stanowiska UBT szybko można się przyzwyczaić i nauczyć się co i jak trzeba robić Powodzenia 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Xamierr Opublikowano 5 Lutego 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 Dlaczego piszesz podanie na bardzo odpowiedzialną funkcję bez żadnej motywacji, inspiracji, czegokolwiek?! Gdyby Twoja osoba pełniła tę funkcję, to losy ludzi (Czy pożegnają się z serwerem, czy też nie) należałyby do Ciebie.. Pisząc te podanie, stwierdzam, że nie jesteś na Tyle doświadczoną i odpowiedzialną osobą, aby zająć tak ważne stanowisko na sieci, ponieważ ŻADEN element Twojego podania nie przemówił do mnie w jakikolwiek sposób pozytywnie. Część osób zapyta, ale dlaczego? Co Ci nie odpowiada? Odpowiadając z góry wypiszę kilka rzeczy, ale nie wszystkie, bo nie starczyłoby mi czasu, tak jak Panu na napisanie podania 1. Tak jak ktoś przytoczył wyżej... "Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?" - Zaś Ty odpowiedziałeś "dobrą". Myślę, że składając podanie na dość wysoką funkcję wypada chociażby odpowiedzieć całym zdaniem + dobrze byłoby się rozpisać (conajmniej kilka zdań). 2. Konto steam - świeże, jak bułki w sklepie.. Jak chcesz pełnić tę funkcję, musisz poprzeć swoje zdanie, że poradziłbyś sobie bez żadnych zarzutów... Ty na swoje potwierdzenie masz takie konto, które ma 50h w CS:GO (Tak, wiem.... Podanie jest na UBT 1.6), ale w CS 1.6 tych godzinek też nie ma za dużo, ponieważ tylko lekko ponad dwukrotnie więcej niż w CS:GO. 3. Tak jak wyżej wspominali użytkownicy i ja też o tym napisałem wyżej.. Podanie jest niedokładne, nie jest w jakikolwiek sposób rozbudowane, Twoje argumenty do mnie jak i do większości osób widzę, że nie docierają... Dlaczego? Niestety, dlatego, że jest ich brak, po prostu ich nie ma... Oczywiście jestem na NIE! Odnośnik do komentarza
Użytkownik kajaq Opublikowano 5 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 ale po kij kolejna osoba w UBT 1.6 ? Wg. mojej opinii LAN i ESX w 100% wystarczają - sprawy są dość szybko rozpatrywane. Na marginesie (bez osobistych wycieczek) mało co Cię widać na DD2#1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 Słabe te doświadczenie na steamie... Po ostatniej klapie, szukamy z Dawidem kogoś doświadczonego. Nie pali nam się, bo w najgorszym razie dajemy radę we dwójkę. Odrzucam. 2 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi