Użytkownik szymix666 Opublikowano 5 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 Witam, zakupiłem smsem rezerwacje slota na 14 dni i klase premium na 10 dni... Wszystko działało na 1 mapie de_lidl (na której dokonałem zakupu). Nagle po kilku minutach przed glosowaniem na kolejną mape, mapa zmieniła się na DD2, po zmianie mapy, nie mogłem wybrać zakupionej przeze mnie klasy premium, było napisane " ze nie mam praw do tej klasy ", wyszedłem aby sprawdzić czy rezerwacja slota działa, na serverze było 31/32 grazy, po próbie wejścia na server otrzymałem komunikat " zakup rezerwacje slota w sklepie sms", oznacza to, ze zezarło mi kase z konta, a premke i rezerwacje cofneło. Podkreślając wpisałem hasło przed wejściem. W linku załączam dowody zakupu tych usług. Czekam na szybkie rozwiązanie sprawy!!!!! Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shoter Opublikowano 5 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 Mieliśmy małą awarie logów, sprawa rozwiązana. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shoter Opublikowano 5 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi