Użytkownik∙ m4jkiii Opublikowano 8 Lutego 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 Imię: Mateusz Wiek: 21 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Dobre pytanie, ostatnio dzieje się syf na serwerze nie którzy administratorzy naciągają stronę a Yei nie zawsze jest przede wszystkim chęć pomocy serwerowi z doświadczenia jako opiekun ts'a i ustabilizowanie go w lepszym kierunku Może jeszcze kiedyś przegoni dd2 #1 haha Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: dd2 #2 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Byłem i jestem aktualnie Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): Znajomość panelu amxx oceniam na mocne 8 a podstawy admina 10 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Jasne, zależy o jakie kwoty chodzi Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199091541874/ Coś o sobie: Jestem osobą o różnych charakterach tak naprawdę zależy od dnia haha, przede wszyskim po serwerze jb nauczyłem się pokory dzięki @ ver;p przede wszystkim za co dziękuje i tego aby nie być sceptycznie nastawiony do wszystkiego. Staram się pomagać i polubownie rozwiązywać spory na ogół mieszkam w Zachodnio-pomorskim jednym z największych turystycznych miast gdzie odwiedza nas pełno "szwabów". Tak jak wspominałem jestem informatykiem IT i opiekuję się moim małym pittbullem 2 1 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik GarnekTheKing Opublikowano 8 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 + Chęć pomocy + Dobre podanie (chyba nie znam się ale + to +) + kultura + Wiek + Doświadczenie 5 minut temu, m4jkiii napisał: Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Jasne, zależy o jakie kwoty chodzi A ty przypadkiem bankrutem nie jesteś? 6 minut temu, m4jkiii napisał: Znajomość panelu amxx oceniam na mocne 8 a podstawy admina 10 Nieno tylko 8? żenua. - na minus niewiem co. Jestem na tak. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 8 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 Siemka + Wiek + Doświadczenie + Wsparcie finansowe + Opis + Chęci do pomocy Przyda się opiekun na serwer, więc jestem na tak Powodzenia 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ HL1 Opublikowano 9 Lutego 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 Na nie, argumenty: - pale rolke na serwerze i ten osobnik by mi to ukrócił. A tak serio to masz ode mnie tak,z początku myślałem że jesteś jakiś nieogarnięty stąd moja skarga na Ciebie, ale można z Tobą pogadać i się normalnie dogadać + umiesz przyznać się do błędu, może to nie są jakieś super cechy potrzebne opiekunowi ale według mnie między innymi przez te cechy można poznać dobrego człowieka, a skoro brać opiekuna to wartościowego. Do tego wykazujesz chęć pomocy by ogarnąć ten serwer, co nie będzie łatwe bo znam tam sytuacje. Oby tylko to nie był zapał na chwilę, z podania na admina zrezygnowałem ale wiesz że służę pomocą w razie w. Tyle ode mnie,jest to moje zdanie i nie każdy musi się z nim zgadzać ale myślę że chłop da radę,a z resztą.... jak nie sprawdzimy to się nie dowiemy. Powodzenia. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Yei Opublikowano 10 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 + wiek +doświadczenie - jedna mała przygoda +wsparcie finansowe +chęci do pracy jak i calokształt pracy Od siebie dodam ze sam rezygnuje z funkcji opiekuna serwera więc przyda się 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 10 Lutego 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 @ Admin CS 1.6 Only DD2 #2 @ Trivor 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 10 Lutego 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 napisz do mnie w celu omowienia szczegolow 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 14 Lutego 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi