Użytkownik FeriX. Opublikowano 9 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 Imię: Jakub Wiek: 15.09.2002 - 19 lat/ rocznikowo 20. Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Właśnie to pytanie mnie dosyć długo zastanawiało, dlaczego niby to ja mam zostać opiekunem tego serwera, ale po dłuższych przemyśleniach doszedłem do wniosku że można spróbować napisać podanie i w końcu "zająć się" tym serwerem. Opiekunem chciałbym zostać z kilku powodów, pierwszy powód chciałbym zacząć angażować się w życie forum, jak i serwera, organizować różnego rodzaju konkursy, pilnować administracji na serwerze, działu na forum, oraz prowadzić dzienniczek aktywności adminów, w wielkim skrócie chciałbym się zająć serwerem i działem na forum. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Only AWP #2. Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Tak, nie jednokrotnie byłem opiekunem serwera zarówno jak i na cs 1.6 i cs:go Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): Takie 6/7 do poduczenia, jeśli byłby ktoś kto by mnie poduczył byłbym wdzięczny bardzo. Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Oczywiście. Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198287619456/ Coś o sobie: A więc tak zaczynając od samego początku, mam na imię Jakub (ps Gienek) urodziłem się 15 września 2002 roku, mieszkam w małym miasteczku o nazwie Dynów które jest oddalone o około ~40 km od miasta Rzeszów na podkarpaciu. Jestem dosyć zdyscyplinowanym, ambitnym i szybko uczącym się chłopakiem, moje zainteresowania to piłka nożna a przede wszystkim Enduro , gdy wsiadam na motor zapominam praktycznie o wszystkim spotykamy się ze znajomymi i jeździmy po specjalnych trasach które sami przygotowywaliśmy właśnie pod enduro. Nie wiem co jeszcze mogę tu więcej powiedzieć hmm.... Na pewno nie będzie ze mną problemów jako opiekun. Pozdrawiam Feriχ ★ 6 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 9 Lutego 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 @ Admin CS:GO Only AWP #2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MICHU44 Opublikowano 9 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 (edytowane) bycie opiekunem + znajomość surcemoda + wsparcie finansowe na + "zając się tym serwerem" brakuje opiekuna na serwerze i z tym się z tobą zgodzę przydał by się jakiś opiekun "zacząć się angażować się w życie forum" to znaczy ? nie angażujesz się ? "pilnować administracji?" a co nie masz zaufania do administracji na serwerze ? " prowadzić dzienniczek aktywności adminów" jest to jakiś plan na pilnowanie administracji jesteś tutaj za krótko jeżeli chodzi o bycie adminem jestem na nie NIE popraw aktywność i napisz jeszcze raz za jakiś czas pozdrawiam MICHU 44 Edytowane 13 Lutego 2022 przez MICHU44 3 1 Odnośnik do komentarza
Premium YoungDziamal Opublikowano 10 Lutego 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 Jakoż iż gram na tym serwerze to sie wypowiem jestem na TAK ponieważ: +podanie +aktywnosc na forum +skladka +przyda sie opiekun +pomocny +lubiany przez graczy 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MłodyDzi Opublikowano 10 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 Jestem tutaj graczem na tym serwerze więc też się wypowiem Jestem na TAK +Znam go bardzo dobrze +Był kiedyś opiekunem i nie tylko nim +Składka +Podanie nawet przekonuje +Aktywny na forum +Ma dobry plan działania jako opiekun Parę lat temu graliśmy razem na pewnym serwerze na którym był właścicielem i radził sobie bardzo dobrze 2 Odnośnik do komentarza
SCDBK HABUDDA Opublikowano 10 Lutego 2022 SCDBK Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 Super fajnie, chęci, wiek i składka są na plus jednak pomimo to, przynajmniej na ten moment jestem na NIE. Z tego co wiem to z obecnej administracji serwera swoją rolę pełnisz najkrócej. Oprócz tego twierdzisz, że musisz jeszcze trochę poduczyć się sm, myślę, że lepiej chyba jednak było by najpierw się poduczyć a dopiero potem pisać podanie na wyższą range. Do tego wszystkiego dochodzi jeszcze kwestia twojego gt. Popraw mnie jeżeli się mylę, ale wynika, że na serwerze masz spędzone niecałe 20h, czyli tak na prawdę nie spełniasz pod tym względem wymagań nawet na admina. Co więcej, dochodzi jeszcze twój staż na forum. Rozumiem, że aktywność jakąś prezentujesz, jednak zostaje jeszcze kwestia twojego stażu na forum. Otóż konto założyłeś 23 stycznia. W mojej opinii powinieneś poczekać jeszcze trochę i dać się nieco lepiej poznać. To z kolei nie mi oceniać, natomiast głosy an tak pod twoim podaniem wyglądają jakbyś poprosił te osoby o wypowiedzenie się, gdyż dziwnym trafem czas rejestracji na forum prawie pokrywa się z czasem wypowiedzi w temacie. A z tego co się orientuje namawianie innych do wypowiedzenia się w podaniu skutkuje jego natychmiastowym odrzuceniem. To by chyba było na tyle, szanuje za chęci jednak na ten moment jestem na NIE. 2 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ `Lemon. Opublikowano 11 Lutego 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 +bycie opiekunem +/-gt -staż jestem na nie, jesteś adminem dopiero od tygodnia z hakiem , pograj jeszcze trochę, wtedy myśl o opiekunie awp2 3 1 https://imgur.com/a/b9e2wiH https://imgur.com/a/CivUzgs https://imgur.com/a/QUcA4ca Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Xamierr Opublikowano 11 Lutego 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 Zacznę od tego, że Twoja przygoda z adminem na tym serwerze zaczęła się 3 lutego, a podanie na opiekuna złożyłeś 9 lutego. Zauważ więc, że minęło 6 dni odkąd pełnisz funkcję admina do złożenia podania na opiekuna. Jak dla mnie 6 dni bycia administratorem serwera to zdecydowanie za mało, aby dobrze dać poznać się samym graczom jako ten właśnie Administrator serwera jak i innym adminom czy właścicielom tego serwera. Wypunktowanie poszczególnych zalet | wad: + Wiek + Podanie dość dobrze napisane + Pomoc finansowa +|- doświadczenie (użytkownik wspomniał, że był opiekunem już na serwerach CS:GO), ale SourceMod na poziomie 6/7 dla opiekuna to lekko za mało, dla mnie takiego SM to powinno wymagać się od zwykłego admina. Reasumując jestem jeszcze na NIE, głównie ze względu na niski staż bycia adminem (dla mnie to powinno być minimum 2-3 tygodnie, a nawet i miesiąc a tu nie było nawet tygodnia na czas złożenia podania) + mógłbyś lekko poduczyć się SourceMod'a, żeby było na poziomie stabilnej siódemki lub nawet ósemki, bo opiekun powinien mieć naprawdę spore doświadczenie, gdyż jest to bardzo odpowiedzialna funkcja. Co do reszty nie mam zastrzeżeń, ale jednak te dwie rzeczy, do których mam wątpliwości spowodowały, że mój głos jest taki, a nie inny. 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 14 Lutego 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 napisz do mnie w celu ustalen 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 4 Marca 2022 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2022 @ FeriX. zgłoś się do trivora na steam. https://steamcommunity.com/id/Trivorek Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 5 Marca 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi