Użytkownik hooz Opublikowano 9 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 (edytowane) 1. Twój nick: hooz 2. Co chcesz zmienić: Chciałbym żeby została dodatkowa zasada w regulaminie dotycząca mapy surfy_nice_fly4 która by brzmiała mniej wiecej "zakaz puszczania rakiet w jaila poza jailem" czy jakoś tak 3. Dlaczego chcesz to zmienić:Nie ma szans przed tym się obronić, na amfetaminie z /sklep co zwieksza grawitacje i podwójnym skoku i tak Cię ona sięgnie, jest coraz więcej nowych graczy co nawet nie mają po 145 Hp żeby to przeżyć. Przykład surfujesz wpadasz do jaila tam 6 enemy, respawnujesz się wyskakujesz z respa puszczasz rakiete ezz 5 fragów... Jestem stałym graczem tego serwera wystarczy spojrzeć w /codtop15 i widzę odzew innych graczy na ten temat. Noobskie zagranie jak bicie z wieży EDIT:rozmaiwałem znów z ludźmi grającymi na serwerze najlepiej to usunąć tą mape i dać jaką inną albo chociaż zlikwidować Jaila EDIT V2: jest full serwer zmiana na surf_nice_fly_4 nagle połowa osób wychodzi z serwera Edytowane 9 Lutego 2022 przez hooz 4 Odnośnik do komentarza
Premium ZwYroL Opublikowano 9 Lutego 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 Zgadzam się z kolegą w 100% i jestem za usunięciem mapki całkowicie, grałem w tym czasie na serwerze i jestem w stanie potwierdzić wszystko, przed mapką surfy_nice_fly4 był chyba surf_ski_2 na którym było 20/24 osób, a po zmianie na "tą" mapę ponad połowa wyszła. Było 10 osób na krzyż. Puszczanie rakiet w jaila na tej mapie jest wręcz STRASZNE, bo sam nie raz puszczałem rakiety gdy się już denerwowałem. Sam na początku wychodziłem i unikałem tej mapy i mogę zapewnić, że jakaś tam "regułka" graczy nie powstrzyma, a przynajmniej tych nie których. Jestem za całkowitym jej usunięciem, same plusy w tym. 3 "Polska to kraj z którego wywodzą się niezwyciężeni, to oni niegdyś wygrali walkę ze samą śmiercią. Wrzesień 1939r. [*]" ~ Anonim Odnośnik do komentarza
RST ReseT Opublikowano 9 Lutego 2022 RST Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 Podpinam się. +1 Niestety ludzie wychodzą, upominanie nic nie daje, ludzie się denerwują i wychodzą. Wjeżdża ta mapa i z 20 osób robi się garstka. Jedyne co by pomogło to usunięcie jaila, lub zamienienie tej mapy np. na surf_labirynt. To byłoby coś.. 3 Ja kocham zwierzęta, a ludzi wyrywczo. Aspołeczny, tak bardzo, że wyjdź stąd. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Browar3D Opublikowano 9 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 Co do mapy juz dawno temu proponowałem usuniecie, a w zamian dodać dwie nowe. @ Trivor 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jacek_ss2 Opublikowano 9 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 +1 aktywność dramatycznie spada i z pełnego serwera zostaje garstka ludzi... - to jest mapa bardziej do strzelania niż surfowania, nie ma jak grac trzymajac sie regulaminu mam tu na mysli ,,5 zabójstw na kampe" 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ kacorvixon_ Opublikowano 9 Lutego 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 po prostu usuncie jaila i nie bedzie placzu Odnośnik do komentarza
Premium ZwYroL Opublikowano 9 Lutego 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 26 minut temu, kacorvixon_ napisał: po prostu usuncie jaila i nie bedzie placzu Tu nie chodzi już nawet o samego jaila, sama mapa jest tak skonstruowana , że odpycha niektórych graczy. Przyjmijmy , że Jail zostanie tylko usunięty a mapka zostanie, co wtedy? Części się to spodoba i będą zostawać, a druga część dalej będzie wychodzic. Usunięcie samego Jaila to byłby dobry wybór moim zdaniem gdyby chodziło o mniejszą ilość graczy, powiedzmy z 3-5 osób, ale nie gdy chodzi o pół serwera. 3 "Polska to kraj z którego wywodzą się niezwyciężeni, to oni niegdyś wygrali walkę ze samą śmiercią. Wrzesień 1939r. [*]" ~ Anonim Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 10 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 @ Jacek_ss2 @ Trivor Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jacek_ss2 Opublikowano 10 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi