Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SKARGA] - eSX

SMURFEUSZ;P

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Twój nick: SMURFEUSZ;P
Nick oskarżonego: eSX
Powód skargi: Nie mogę pozwalać na takie traktowanie własnej osoby
Opis sytuacji: Nic go nie nauczyła moja poprzednia skarga, w której go powierzchownie wspomniałem. Prowokacje obrażanie i podłość.
Data i godzina zdarzenia: 2:09 10.02.2022 rok
Miejsce zdarzenia: Strefbox 
Dowody: Liczne screeny niżej
Coś od siebie: Podłe zachowanie wcześniej podłe zachowanie teraz, w skardzę na kolege depresje jest wymieniona adnotacja @ Trivor  specjalnie dla eSX'a, mimo to dodam Ci te ss'y tutaj

817155683_podo.thumb.jpg.0a75889858676efb999598dacc8a42a9.jpg

poskarze.thumb.jpg.d2659199a2d55bf6940efa068c1b302d.jpg

1212819987_chciaemdobrze.thumb.jpg.048d5034fadedc4297a19db0afe67ac0.jpg

barbazynstwo.thumb.jpg.888db06ed609bf421b0463eb216c520b.jpg

Jeszcze z HL1. prowokacje z 23:58

2004846719_Naprawd.thumb.jpg.4e0f718de46f465318df939f6540c8c2.jpg

645432921_niemiejsi.thumb.jpg.caa728f94578d0e7d9c1fcdda128c758.jpg

I jeszcze jakieś dziwne odpowiedzi z wiadomości prywatnej, gdy próbowałem zapytać czemu nie dostanę UB, ale skoro nic to do skargi nie da - to nie będę go kompromitował, bo nie sprawia mi to satysfakcji. Nic nie jest wycięte z kontekstu są to prowokację i obrazy pod moim adresem. Tylko go upomniałem... Druga sprawa depresja nawet nie próbował rozdzielać, ani uspokajać... a był obecny.  Jeśli Trivor, albo wy J@ będziecie chcieli widzieć mój priv z nim wyślę wam, ale nie publicznie(powód wyżej napisałem). Przejrzyj sobie jeszcze późniejsze wpisy na SB zachowanie eSX'a i kolegi

A tutaj odpowiedź, kto poruszył temat HL1 pierwszy na SB i kto zaczął od wyzywania 

kolejne.thumb.jpg.24cbdd534943a14aa94885f8d531a36a.jpg

@ eSX Twoje schizy polegały na wmawianiu mi, iż jestem jakimś asterixem. Po czym powiedziałeś, że UB nie dostanę. Nie odwołałeś się do akcji, które wytłumaczyłem Ci w prywatnej. Za błędy ortograficzne przepraszam, mam dysortografię. Chociaż nazwiesz mnie "idiotą", "dzbanem", czy tam "trollem". Miło, że nie zauważasz iż w dyskusje z takimi typami, jak HL1 się nie brnie, ale brnąłeś później jeszcze inne cudowne zachowania. I teraz wraz z kolegami będziecie sobie na wzajem tyłki czyścić i się wspierać, że to ja jestem Beee, bo zwracałem wam uwagę i chciałem uspokajać sytuację (szkoda bo nie wyszło), a biednemu Depresji wyrzuciło akurat internet jak się wszystko zaczynało ojoj, nie wierzę w to tłumaczenie. Ale mniejsza. "...Zarozumiałą, nie mającą ku temu podstaw..." - hmm ktoś kto śmiał się z HL1 i ignorował moje merytoryczne wypowiedzi, ma czelność nazywać innych swym mianem, pięknie :D 

Wytłumaczenie odnośnie samego pisanie, że "spamiłem na SB" o UB nie jest do końca prawdziwe, chciałem z tobą porozmawiać na prywatnej to napisałeś mi iż jestem asterix i nie dostanę UB, choć za chuja nie wiem kto to jest. Chciałem się zapytać o akcje z demka, które mi rozpisałeś ignorowałeś mnie więc zaczepiłem Cię na SB, zacząłeś wtedy do mnie warczeć nie mam już ss'ów, ale administracja może to sobie sprawdzić z SB logów (czy czegoś tam). Zaprzestałem z tobą dyskusji i porozmawiałem z innym UBT, który nie zachowywał się jak 5 latek, i mi wyjaśnił wszystko tak iż nie musiałem już nic pisać na SB. Na pryw oczywiście pytałem nie na SB. 

@ 71.  Nie piszę w z zemsty, ale zwracałem mu uwagę iż zachowuje się on nieodpowiednio. No to zostałem zwyzywany i zaczął mnie prowokować i wyszydzać. Tylko raz zwróciłem mu uwagę xD Ja bana nie dostałem, jakbyś nie wiedział. Po prostu ich zachowanie i dręczenie jednego człowieka mi się nie podobało. 2 godziny po czasie, bo nadal miał ochotę kozaczyć i się naśmiewać, prowokować jak widać chciał również. Szydź sobie szydź, daleko zajdziesz. Nie chcę UB, i nie potrzebuję go, bawi mnie taki tok rozumowania. - Jest logiczny, ale niestety mam inne serwery do gry, a ja się mogę wstrzymać, bardziej chodziło mi o potraktowanie wtedy mojej osoby. 

Tak wszyscy dokładaliście cegiełki, ale UBT, jako członek administracji(niższej co prawda) nie powinien swoich dokładać, wręcz przeciwnie, a jak nie potrafi to powinien dać na wstrzymanie. Na Ciebie i Irytującą nie pisałem, bo nawet nie zauważyłem wszystkiego kilka postów tylko o takich o i nic wielkiego. Dążę do tego iż eSX w takich sporach powinien nie uczestniczyć tym bardziej nie dolewać szamba, bo jest on nie jako częścią administracji forum.

Sprawę poruszył sam depresja, moja wypowiedź była o SB ogólnie i to jak się działo, a depresja stwierdził pora na beke z HL1, automatycznie dołączył się eSX. 

@ Eryk Na ciebie skarga jest i jest wszystko pięknie i elegancko ukazane + twoje wbijanie do skargi na depresję tylko po to by poobrażać mnie i moją rodzinę. Fajnie próbujesz manipulować i odwracać kota ogonem, ty zaczynałeś od obrażania i prowokacji, ciężko pracowałeś by Cię dopiąć do depresji i szampona. Więc Cię dołączyłem do nich, ale tak czy siak robisz jeszcze z siebie ofiarę, co jest na prawdę żałosne. 

Edytowane przez SMURFEUSZ;P
  • Super 1
  • Ha ha 3
  • Użytkownik

Napisałem mu, że jest idiotą, bo jest to fakt. Cytując z internetu "Idiota to osoba zarozumiała, nie mająca ku temu podstaw, mało inteligentna i niewygodna w swoich słowach lub czynach " Na takiego wyglądasz i swój wygląd kreujesz. Troll internetowy, który przyszedł sobie na forum i udaje mądrego, mimo że ma problem chociażby z ortografią, przykład? Nie ma problemu:

image.thumb.png.b138d7ebf046b7bc75ab7dd018148303.png

Z drugiej skargi, "kłutke", nawet nie muszę komentować. Sam od dnia bana płaczesz na SB, że dostałeś bana, że UBT stronnicze itd. 

6 godzin temu, SMURFEUSZ;P napisał:

A tutaj odpowiedź, kto poruszył temat HL1 pierwszy na SB i kto zaczął od wyzywania

Poszedł serwer niszczyć, jest idiotą i nie będę słów ograniczał na niego.

6 godzin temu, SMURFEUSZ;P napisał:

Jeszcze z HL1. prowokacje z 23:58

Co do tego, pierwszy do mnie napisał 3 albo 4 wiadomości, śmieszne, że wkleiłeś tylko moją wypowiedź, a zapomniałeś, że to on zaczął do mnie pisać.

A w PW napisałem ci, że możesz pisać odwołanie, ale UB i tak nie dostaniesz. A UB nie dostaniesz, bo sie palisz, a opiekun UBT nie jest ślepy.

Tyle, ja nie mam zamiaru mu więcej odpowiadać, bo szkoda mi czasu na trolla.

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Użytkownik

Nie jestem pewny czy jesteś nieudanym trollem internetowym czy może siedzisz za dużo na Twitterze, a co gorsza może oglądasz streamy Ewrona/Mandzia - trudno wyczuć(obraza). Ta skarga to idealny przykład zachowania typu "zaczepię, ktoś mi odpowie, piszę skargę" i przez takie coś widać ewidentnie wylewające się z Ciebie przewrażliwienie(obraza) niczym tłuszcz spod topu feministki(obraza, obraza grupy społecznej). Nie wiem czy masz cel w pisaniu skarg za każdym razem jak ktoś na Ciebie krzywo spojrzy, ale no cóż, Strażnicy Teksasu też są niby potrzebni(obraza).

@ eSX puścił kilka słów w eter, a Ty wszedłeś w dyskusję z buta go strasząc. Wiedząc, że między Wami sytuacja jest napięta, gdzie podczas wieczorno/nocnej dyskusji na CB padło minimum kilka razy coś na zasadzie "nie będę z Tobą pisać, to jest marnowanie czasu" to ta sytuacja wygląda jakbyś celowo go zaczepiał by tylko mieć pretekst do napisania skargi, bo doskonale byłeś świadomy, że Ci odpisze i raczej to nie będzie nic miłego. Niepocieszające zachowanie.

Widziałem w nocy, że jeszcze mnie zaczepiałeś z nie wiadomo jakiego powodu, więc czekam na skargę na samego siebie za prowokację na CB. 

• Lubię to! 3
  • Ha ha 1

bbqQShH.png.bf1b5effb1a1b110396425c21f5fb7a5.png

• Użytkownik∙

Kto się odwoływał: Smerfeusz.
Kto nadał bana: eSX.

Kto napisał skargę: Smerfeusz.
Na kogo: eSX.
Widzę schemat.

Już pomijam te SS, typu:
Screenshot_1.png.3212ab43aaed7beffc5152a12ab84570.png
Gdzie pisał do Tapera i raczej nic obraźliwego tutaj nawet nie ma, chyba ze "robi dymy" i "płacze" to już top tierowe wyzywanie innego człowieka, a znalazło się to w skardze o powodzie, cytuję: "Nie mogę pozwalać na takie traktowanie własnej osoby" - nie wiedziałem, że mamy 2 taperów. Idąc tym tropem - 1 i 5 SS z buta do wylotu, oba dotyczą hl1, a nie oskarżającego. 

Screenshot_2.png.43655b98d0ab23f4a04a0c4446cf0afe.png
2 godziny po całej sytuacji - dymy zaczęły się koło 23:30-40. Opis twierdzi, że to był początek wszelkich dymów i tym podobne. Trochę wygodnie. xd

A teraz trochę treści:
Skarga wygląda jak typowe narzekanie i płacz na zasadzie: "dostałem bana, to potrolluje" - swoją drogą, same wpisy na CB osobnika wyżej, dużo mówią o samym podejściu do sieci, graniu tutaj i tak dalej. NIE ROZUMIEM jaki jest sens podchodzić do skargi od osoby, która dostaje bana od jakiegoś UBT i potem "szuka" na siłę czegokolwiek, aby podważyć jego stanowisko i próbować potem zorganizować sobie UB - w końcu jak autorytet podkopany, to łatwiej będzie, nie? A no właśnie nie. Trzeba zacząć też od tego, że od kiedy ludzie, którzy niszczą rozgrywkę innym (cheatują) mają jakieś ale, co do ich traktowania? Do czego to doszło. DZIAŁASZ NA SZKODĘ = WYLATUJESZ. Tak powinno być zawsze, tutaj widzimy typowe prowokowanie na CB, nieudolne swoją drogą - można przytoczyć potężne rozmowy z HL1 na tematy "cheatów" które w 80% były tak abstrakcyjne, że głowa bolała - i potem szukanie kozła, który za to beknie. W moim odczuciu, jeżeli ktoś dostał bana i dalej próbuje "błyszczeć" to powinien być szybko sprowadzany na ziemię i tyle w temacie. Na CB jak były dymy było sporo osób, każdy dokładał cegiełkę [prosty przykład: byłem ja i mrufka (irytująca w sensie) ale o Nas nie ma nic) - wynik? Na niektórych skarga się opłaca, na niektórych nie. 

W skrócie:
- Solidarność zbanowanych;
- Nieudolne prowokowanie;
- Przyczepka do eSX na siłę (w końcu on banował);
- Mieszanie w dowodach, aby wyjść na swoje;
Ja bym wyrzucił tą skargę i nagrodził jakimś banem samego oskarżającego, bo boli czytanie tego obrońcy uciśnionych xd.

• Lubię to! 3

"  0111 0001 . 0010 K 0111"

• Zasłużony

skarga_odrzucona.png

image.png
:pepehands:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]