Użytkownik∙ SMURFEUSZ;P Opublikowano 10 Lutego 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 (edytowane) Twój nick: SMURFEUSZ;P Nick oskarżonego: eSX Powód skargi: Nie mogę pozwalać na takie traktowanie własnej osoby Opis sytuacji: Nic go nie nauczyła moja poprzednia skarga, w której go powierzchownie wspomniałem. Prowokacje obrażanie i podłość. Data i godzina zdarzenia: 2:09 10.02.2022 rok Miejsce zdarzenia: Strefbox Dowody: Liczne screeny niżej Coś od siebie: Podłe zachowanie wcześniej podłe zachowanie teraz, w skardzę na kolege depresje jest wymieniona adnotacja @ Trivor specjalnie dla eSX'a, mimo to dodam Ci te ss'y tutaj Jeszcze z HL1. prowokacje z 23:58 I jeszcze jakieś dziwne odpowiedzi z wiadomości prywatnej, gdy próbowałem zapytać czemu nie dostanę UB, ale skoro nic to do skargi nie da - to nie będę go kompromitował, bo nie sprawia mi to satysfakcji. Nic nie jest wycięte z kontekstu są to prowokację i obrazy pod moim adresem. Tylko go upomniałem... Druga sprawa depresja nawet nie próbował rozdzielać, ani uspokajać... a był obecny. Jeśli Trivor, albo wy J@ będziecie chcieli widzieć mój priv z nim wyślę wam, ale nie publicznie(powód wyżej napisałem). Przejrzyj sobie jeszcze późniejsze wpisy na SB zachowanie eSX'a i kolegi A tutaj odpowiedź, kto poruszył temat HL1 pierwszy na SB i kto zaczął od wyzywania @ eSX Twoje schizy polegały na wmawianiu mi, iż jestem jakimś asterixem. Po czym powiedziałeś, że UB nie dostanę. Nie odwołałeś się do akcji, które wytłumaczyłem Ci w prywatnej. Za błędy ortograficzne przepraszam, mam dysortografię. Chociaż nazwiesz mnie "idiotą", "dzbanem", czy tam "trollem". Miło, że nie zauważasz iż w dyskusje z takimi typami, jak HL1 się nie brnie, ale brnąłeś później jeszcze inne cudowne zachowania. I teraz wraz z kolegami będziecie sobie na wzajem tyłki czyścić i się wspierać, że to ja jestem Beee, bo zwracałem wam uwagę i chciałem uspokajać sytuację (szkoda bo nie wyszło), a biednemu Depresji wyrzuciło akurat internet jak się wszystko zaczynało ojoj, nie wierzę w to tłumaczenie. Ale mniejsza. "...Zarozumiałą, nie mającą ku temu podstaw..." - hmm ktoś kto śmiał się z HL1 i ignorował moje merytoryczne wypowiedzi, ma czelność nazywać innych swym mianem, pięknie Wytłumaczenie odnośnie samego pisanie, że "spamiłem na SB" o UB nie jest do końca prawdziwe, chciałem z tobą porozmawiać na prywatnej to napisałeś mi iż jestem asterix i nie dostanę UB, choć za chuja nie wiem kto to jest. Chciałem się zapytać o akcje z demka, które mi rozpisałeś ignorowałeś mnie więc zaczepiłem Cię na SB, zacząłeś wtedy do mnie warczeć nie mam już ss'ów, ale administracja może to sobie sprawdzić z SB logów (czy czegoś tam). Zaprzestałem z tobą dyskusji i porozmawiałem z innym UBT, który nie zachowywał się jak 5 latek, i mi wyjaśnił wszystko tak iż nie musiałem już nic pisać na SB. Na pryw oczywiście pytałem nie na SB. @ 71. Nie piszę w z zemsty, ale zwracałem mu uwagę iż zachowuje się on nieodpowiednio. No to zostałem zwyzywany i zaczął mnie prowokować i wyszydzać. Tylko raz zwróciłem mu uwagę Ja bana nie dostałem, jakbyś nie wiedział. Po prostu ich zachowanie i dręczenie jednego człowieka mi się nie podobało. 2 godziny po czasie, bo nadal miał ochotę kozaczyć i się naśmiewać, prowokować jak widać chciał również. Szydź sobie szydź, daleko zajdziesz. Nie chcę UB, i nie potrzebuję go, bawi mnie taki tok rozumowania. - Jest logiczny, ale niestety mam inne serwery do gry, a ja się mogę wstrzymać, bardziej chodziło mi o potraktowanie wtedy mojej osoby. Tak wszyscy dokładaliście cegiełki, ale UBT, jako członek administracji(niższej co prawda) nie powinien swoich dokładać, wręcz przeciwnie, a jak nie potrafi to powinien dać na wstrzymanie. Na Ciebie i Irytującą nie pisałem, bo nawet nie zauważyłem wszystkiego kilka postów tylko o takich o i nic wielkiego. Dążę do tego iż eSX w takich sporach powinien nie uczestniczyć tym bardziej nie dolewać szamba, bo jest on nie jako częścią administracji forum. Sprawę poruszył sam depresja, moja wypowiedź była o SB ogólnie i to jak się działo, a depresja stwierdził pora na beke z HL1, automatycznie dołączył się eSX. @ Eryk Na ciebie skarga jest i jest wszystko pięknie i elegancko ukazane + twoje wbijanie do skargi na depresję tylko po to by poobrażać mnie i moją rodzinę. Fajnie próbujesz manipulować i odwracać kota ogonem, ty zaczynałeś od obrażania i prowokacji, ciężko pracowałeś by Cię dopiąć do depresji i szampona. Więc Cię dołączyłem do nich, ale tak czy siak robisz jeszcze z siebie ofiarę, co jest na prawdę żałosne. Edytowane 10 Lutego 2022 przez SMURFEUSZ;P 1 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 10 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 Napisałem mu, że jest idiotą, bo jest to fakt. Cytując z internetu "Idiota to osoba zarozumiała, nie mająca ku temu podstaw, mało inteligentna i niewygodna w swoich słowach lub czynach " Na takiego wyglądasz i swój wygląd kreujesz. Troll internetowy, który przyszedł sobie na forum i udaje mądrego, mimo że ma problem chociażby z ortografią, przykład? Nie ma problemu: Z drugiej skargi, "kłutke", nawet nie muszę komentować. Sam od dnia bana płaczesz na SB, że dostałeś bana, że UBT stronnicze itd. 6 godzin temu, SMURFEUSZ;P napisał: A tutaj odpowiedź, kto poruszył temat HL1 pierwszy na SB i kto zaczął od wyzywania Poszedł serwer niszczyć, jest idiotą i nie będę słów ograniczał na niego. 6 godzin temu, SMURFEUSZ;P napisał: Jeszcze z HL1. prowokacje z 23:58 Co do tego, pierwszy do mnie napisał 3 albo 4 wiadomości, śmieszne, że wkleiłeś tylko moją wypowiedź, a zapomniałeś, że to on zaczął do mnie pisać. A w PW napisałem ci, że możesz pisać odwołanie, ale UB i tak nie dostaniesz. A UB nie dostaniesz, bo sie palisz, a opiekun UBT nie jest ślepy. Tyle, ja nie mam zamiaru mu więcej odpowiadać, bo szkoda mi czasu na trolla. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Eryk Opublikowano 10 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 Nie jestem pewny czy jesteś nieudanym trollem internetowym czy może siedzisz za dużo na Twitterze, a co gorsza może oglądasz streamy Ewrona/Mandzia - trudno wyczuć(obraza). Ta skarga to idealny przykład zachowania typu "zaczepię, ktoś mi odpowie, piszę skargę" i przez takie coś widać ewidentnie wylewające się z Ciebie przewrażliwienie(obraza) niczym tłuszcz spod topu feministki(obraza, obraza grupy społecznej). Nie wiem czy masz cel w pisaniu skarg za każdym razem jak ktoś na Ciebie krzywo spojrzy, ale no cóż, Strażnicy Teksasu też są niby potrzebni(obraza). @ eSX puścił kilka słów w eter, a Ty wszedłeś w dyskusję z buta go strasząc. Wiedząc, że między Wami sytuacja jest napięta, gdzie podczas wieczorno/nocnej dyskusji na CB padło minimum kilka razy coś na zasadzie "nie będę z Tobą pisać, to jest marnowanie czasu" to ta sytuacja wygląda jakbyś celowo go zaczepiał by tylko mieć pretekst do napisania skargi, bo doskonale byłeś świadomy, że Ci odpisze i raczej to nie będzie nic miłego. Niepocieszające zachowanie. Widziałem w nocy, że jeszcze mnie zaczepiałeś z nie wiadomo jakiego powodu, więc czekam na skargę na samego siebie za prowokację na CB. 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 71. Opublikowano 10 Lutego 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 Kto się odwoływał: Smerfeusz. Kto nadał bana: eSX. Kto napisał skargę: Smerfeusz. Na kogo: eSX. Widzę schemat. Już pomijam te SS, typu: Gdzie pisał do Tapera i raczej nic obraźliwego tutaj nawet nie ma, chyba ze "robi dymy" i "płacze" to już top tierowe wyzywanie innego człowieka, a znalazło się to w skardze o powodzie, cytuję: "Nie mogę pozwalać na takie traktowanie własnej osoby" - nie wiedziałem, że mamy 2 taperów. Idąc tym tropem - 1 i 5 SS z buta do wylotu, oba dotyczą hl1, a nie oskarżającego. 2 godziny po całej sytuacji - dymy zaczęły się koło 23:30-40. Opis twierdzi, że to był początek wszelkich dymów i tym podobne. Trochę wygodnie. xd A teraz trochę treści: Skarga wygląda jak typowe narzekanie i płacz na zasadzie: "dostałem bana, to potrolluje" - swoją drogą, same wpisy na CB osobnika wyżej, dużo mówią o samym podejściu do sieci, graniu tutaj i tak dalej. NIE ROZUMIEM jaki jest sens podchodzić do skargi od osoby, która dostaje bana od jakiegoś UBT i potem "szuka" na siłę czegokolwiek, aby podważyć jego stanowisko i próbować potem zorganizować sobie UB - w końcu jak autorytet podkopany, to łatwiej będzie, nie? A no właśnie nie. Trzeba zacząć też od tego, że od kiedy ludzie, którzy niszczą rozgrywkę innym (cheatują) mają jakieś ale, co do ich traktowania? Do czego to doszło. DZIAŁASZ NA SZKODĘ = WYLATUJESZ. Tak powinno być zawsze, tutaj widzimy typowe prowokowanie na CB, nieudolne swoją drogą - można przytoczyć potężne rozmowy z HL1 na tematy "cheatów" które w 80% były tak abstrakcyjne, że głowa bolała - i potem szukanie kozła, który za to beknie. W moim odczuciu, jeżeli ktoś dostał bana i dalej próbuje "błyszczeć" to powinien być szybko sprowadzany na ziemię i tyle w temacie. Na CB jak były dymy było sporo osób, każdy dokładał cegiełkę [prosty przykład: byłem ja i mrufka (irytująca w sensie) ale o Nas nie ma nic) - wynik? Na niektórych skarga się opłaca, na niektórych nie. W skrócie: - Solidarność zbanowanych; - Nieudolne prowokowanie; - Przyczepka do eSX na siłę (w końcu on banował); - Mieszanie w dowodach, aby wyjść na swoje; Ja bym wyrzucił tą skargę i nagrodził jakimś banem samego oskarżającego, bo boli czytanie tego obrońcy uciśnionych xd. 3 " 0111 0001 . 0010 K 0111" Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 10 Lutego 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi