Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SKARGA] - eSX

SMURFEUSZ;P

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Twój nick: SMURFEUSZ;P
Nick oskarżonego: eSX
Powód skargi: Nie mogę pozwalać na takie traktowanie własnej osoby
Opis sytuacji: Nic go nie nauczyła moja poprzednia skarga, w której go powierzchownie wspomniałem. Prowokacje obrażanie i podłość.
Data i godzina zdarzenia: 2:09 10.02.2022 rok
Miejsce zdarzenia: Strefbox 
Dowody: Liczne screeny niżej
Coś od siebie: Podłe zachowanie wcześniej podłe zachowanie teraz, w skardzę na kolege depresje jest wymieniona adnotacja @ Trivor  specjalnie dla eSX'a, mimo to dodam Ci te ss'y tutaj

817155683_podo.thumb.jpg.0a75889858676efb999598dacc8a42a9.jpg

poskarze.thumb.jpg.d2659199a2d55bf6940efa068c1b302d.jpg

1212819987_chciaemdobrze.thumb.jpg.048d5034fadedc4297a19db0afe67ac0.jpg

barbazynstwo.thumb.jpg.888db06ed609bf421b0463eb216c520b.jpg

Jeszcze z HL1. prowokacje z 23:58

2004846719_Naprawd.thumb.jpg.4e0f718de46f465318df939f6540c8c2.jpg

645432921_niemiejsi.thumb.jpg.caa728f94578d0e7d9c1fcdda128c758.jpg

I jeszcze jakieś dziwne odpowiedzi z wiadomości prywatnej, gdy próbowałem zapytać czemu nie dostanę UB, ale skoro nic to do skargi nie da - to nie będę go kompromitował, bo nie sprawia mi to satysfakcji. Nic nie jest wycięte z kontekstu są to prowokację i obrazy pod moim adresem. Tylko go upomniałem... Druga sprawa depresja nawet nie próbował rozdzielać, ani uspokajać... a był obecny.  Jeśli Trivor, albo wy J@ będziecie chcieli widzieć mój priv z nim wyślę wam, ale nie publicznie(powód wyżej napisałem). Przejrzyj sobie jeszcze późniejsze wpisy na SB zachowanie eSX'a i kolegi

A tutaj odpowiedź, kto poruszył temat HL1 pierwszy na SB i kto zaczął od wyzywania 

kolejne.thumb.jpg.24cbdd534943a14aa94885f8d531a36a.jpg

@ eSX Twoje schizy polegały na wmawianiu mi, iż jestem jakimś asterixem. Po czym powiedziałeś, że UB nie dostanę. Nie odwołałeś się do akcji, które wytłumaczyłem Ci w prywatnej. Za błędy ortograficzne przepraszam, mam dysortografię. Chociaż nazwiesz mnie "idiotą", "dzbanem", czy tam "trollem". Miło, że nie zauważasz iż w dyskusje z takimi typami, jak HL1 się nie brnie, ale brnąłeś później jeszcze inne cudowne zachowania. I teraz wraz z kolegami będziecie sobie na wzajem tyłki czyścić i się wspierać, że to ja jestem Beee, bo zwracałem wam uwagę i chciałem uspokajać sytuację (szkoda bo nie wyszło), a biednemu Depresji wyrzuciło akurat internet jak się wszystko zaczynało ojoj, nie wierzę w to tłumaczenie. Ale mniejsza. "...Zarozumiałą, nie mającą ku temu podstaw..." - hmm ktoś kto śmiał się z HL1 i ignorował moje merytoryczne wypowiedzi, ma czelność nazywać innych swym mianem, pięknie :D 

Wytłumaczenie odnośnie samego pisanie, że "spamiłem na SB" o UB nie jest do końca prawdziwe, chciałem z tobą porozmawiać na prywatnej to napisałeś mi iż jestem asterix i nie dostanę UB, choć za chuja nie wiem kto to jest. Chciałem się zapytać o akcje z demka, które mi rozpisałeś ignorowałeś mnie więc zaczepiłem Cię na SB, zacząłeś wtedy do mnie warczeć nie mam już ss'ów, ale administracja może to sobie sprawdzić z SB logów (czy czegoś tam). Zaprzestałem z tobą dyskusji i porozmawiałem z innym UBT, który nie zachowywał się jak 5 latek, i mi wyjaśnił wszystko tak iż nie musiałem już nic pisać na SB. Na pryw oczywiście pytałem nie na SB. 

@ 71.  Nie piszę w z zemsty, ale zwracałem mu uwagę iż zachowuje się on nieodpowiednio. No to zostałem zwyzywany i zaczął mnie prowokować i wyszydzać. Tylko raz zwróciłem mu uwagę xD Ja bana nie dostałem, jakbyś nie wiedział. Po prostu ich zachowanie i dręczenie jednego człowieka mi się nie podobało. 2 godziny po czasie, bo nadal miał ochotę kozaczyć i się naśmiewać, prowokować jak widać chciał również. Szydź sobie szydź, daleko zajdziesz. Nie chcę UB, i nie potrzebuję go, bawi mnie taki tok rozumowania. - Jest logiczny, ale niestety mam inne serwery do gry, a ja się mogę wstrzymać, bardziej chodziło mi o potraktowanie wtedy mojej osoby. 

Tak wszyscy dokładaliście cegiełki, ale UBT, jako członek administracji(niższej co prawda) nie powinien swoich dokładać, wręcz przeciwnie, a jak nie potrafi to powinien dać na wstrzymanie. Na Ciebie i Irytującą nie pisałem, bo nawet nie zauważyłem wszystkiego kilka postów tylko o takich o i nic wielkiego. Dążę do tego iż eSX w takich sporach powinien nie uczestniczyć tym bardziej nie dolewać szamba, bo jest on nie jako częścią administracji forum.

Sprawę poruszył sam depresja, moja wypowiedź była o SB ogólnie i to jak się działo, a depresja stwierdził pora na beke z HL1, automatycznie dołączył się eSX. 

@ Eryk Na ciebie skarga jest i jest wszystko pięknie i elegancko ukazane + twoje wbijanie do skargi na depresję tylko po to by poobrażać mnie i moją rodzinę. Fajnie próbujesz manipulować i odwracać kota ogonem, ty zaczynałeś od obrażania i prowokacji, ciężko pracowałeś by Cię dopiąć do depresji i szampona. Więc Cię dołączyłem do nich, ale tak czy siak robisz jeszcze z siebie ofiarę, co jest na prawdę żałosne. 

Edytowane przez SMURFEUSZ;P
  • Super 1
  • Ha ha 3
  • Użytkownik

Napisałem mu, że jest idiotą, bo jest to fakt. Cytując z internetu "Idiota to osoba zarozumiała, nie mająca ku temu podstaw, mało inteligentna i niewygodna w swoich słowach lub czynach " Na takiego wyglądasz i swój wygląd kreujesz. Troll internetowy, który przyszedł sobie na forum i udaje mądrego, mimo że ma problem chociażby z ortografią, przykład? Nie ma problemu:

image.thumb.png.b138d7ebf046b7bc75ab7dd018148303.png

Z drugiej skargi, "kłutke", nawet nie muszę komentować. Sam od dnia bana płaczesz na SB, że dostałeś bana, że UBT stronnicze itd. 

6 godzin temu, SMURFEUSZ;P napisał:

A tutaj odpowiedź, kto poruszył temat HL1 pierwszy na SB i kto zaczął od wyzywania

Poszedł serwer niszczyć, jest idiotą i nie będę słów ograniczał na niego.

6 godzin temu, SMURFEUSZ;P napisał:

Jeszcze z HL1. prowokacje z 23:58

Co do tego, pierwszy do mnie napisał 3 albo 4 wiadomości, śmieszne, że wkleiłeś tylko moją wypowiedź, a zapomniałeś, że to on zaczął do mnie pisać.

A w PW napisałem ci, że możesz pisać odwołanie, ale UB i tak nie dostaniesz. A UB nie dostaniesz, bo sie palisz, a opiekun UBT nie jest ślepy.

Tyle, ja nie mam zamiaru mu więcej odpowiadać, bo szkoda mi czasu na trolla.

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Użytkownik

Nie jestem pewny czy jesteś nieudanym trollem internetowym czy może siedzisz za dużo na Twitterze, a co gorsza może oglądasz streamy Ewrona/Mandzia - trudno wyczuć(obraza). Ta skarga to idealny przykład zachowania typu "zaczepię, ktoś mi odpowie, piszę skargę" i przez takie coś widać ewidentnie wylewające się z Ciebie przewrażliwienie(obraza) niczym tłuszcz spod topu feministki(obraza, obraza grupy społecznej). Nie wiem czy masz cel w pisaniu skarg za każdym razem jak ktoś na Ciebie krzywo spojrzy, ale no cóż, Strażnicy Teksasu też są niby potrzebni(obraza).

@ eSX puścił kilka słów w eter, a Ty wszedłeś w dyskusję z buta go strasząc. Wiedząc, że między Wami sytuacja jest napięta, gdzie podczas wieczorno/nocnej dyskusji na CB padło minimum kilka razy coś na zasadzie "nie będę z Tobą pisać, to jest marnowanie czasu" to ta sytuacja wygląda jakbyś celowo go zaczepiał by tylko mieć pretekst do napisania skargi, bo doskonale byłeś świadomy, że Ci odpisze i raczej to nie będzie nic miłego. Niepocieszające zachowanie.

Widziałem w nocy, że jeszcze mnie zaczepiałeś z nie wiadomo jakiego powodu, więc czekam na skargę na samego siebie za prowokację na CB. 

• Lubię to! 3
  • Ha ha 1

bbqQShH.png.bf1b5effb1a1b110396425c21f5fb7a5.png

• Użytkownik∙

Kto się odwoływał: Smerfeusz.
Kto nadał bana: eSX.

Kto napisał skargę: Smerfeusz.
Na kogo: eSX.
Widzę schemat.

Już pomijam te SS, typu:
Screenshot_1.png.3212ab43aaed7beffc5152a12ab84570.png
Gdzie pisał do Tapera i raczej nic obraźliwego tutaj nawet nie ma, chyba ze "robi dymy" i "płacze" to już top tierowe wyzywanie innego człowieka, a znalazło się to w skardze o powodzie, cytuję: "Nie mogę pozwalać na takie traktowanie własnej osoby" - nie wiedziałem, że mamy 2 taperów. Idąc tym tropem - 1 i 5 SS z buta do wylotu, oba dotyczą hl1, a nie oskarżającego. 

Screenshot_2.png.43655b98d0ab23f4a04a0c4446cf0afe.png
2 godziny po całej sytuacji - dymy zaczęły się koło 23:30-40. Opis twierdzi, że to był początek wszelkich dymów i tym podobne. Trochę wygodnie. xd

A teraz trochę treści:
Skarga wygląda jak typowe narzekanie i płacz na zasadzie: "dostałem bana, to potrolluje" - swoją drogą, same wpisy na CB osobnika wyżej, dużo mówią o samym podejściu do sieci, graniu tutaj i tak dalej. NIE ROZUMIEM jaki jest sens podchodzić do skargi od osoby, która dostaje bana od jakiegoś UBT i potem "szuka" na siłę czegokolwiek, aby podważyć jego stanowisko i próbować potem zorganizować sobie UB - w końcu jak autorytet podkopany, to łatwiej będzie, nie? A no właśnie nie. Trzeba zacząć też od tego, że od kiedy ludzie, którzy niszczą rozgrywkę innym (cheatują) mają jakieś ale, co do ich traktowania? Do czego to doszło. DZIAŁASZ NA SZKODĘ = WYLATUJESZ. Tak powinno być zawsze, tutaj widzimy typowe prowokowanie na CB, nieudolne swoją drogą - można przytoczyć potężne rozmowy z HL1 na tematy "cheatów" które w 80% były tak abstrakcyjne, że głowa bolała - i potem szukanie kozła, który za to beknie. W moim odczuciu, jeżeli ktoś dostał bana i dalej próbuje "błyszczeć" to powinien być szybko sprowadzany na ziemię i tyle w temacie. Na CB jak były dymy było sporo osób, każdy dokładał cegiełkę [prosty przykład: byłem ja i mrufka (irytująca w sensie) ale o Nas nie ma nic) - wynik? Na niektórych skarga się opłaca, na niektórych nie. 

W skrócie:
- Solidarność zbanowanych;
- Nieudolne prowokowanie;
- Przyczepka do eSX na siłę (w końcu on banował);
- Mieszanie w dowodach, aby wyjść na swoje;
Ja bym wyrzucił tą skargę i nagrodził jakimś banem samego oskarżającego, bo boli czytanie tego obrońcy uciśnionych xd.

• Lubię to! 3

"  0111 0001 . 0010 K 0111"

• Zasłużony

skarga_odrzucona.png

image.png
:pepehands:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]