Użytkownik∙ Marves Opublikowano 20 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Bardziej Ci zależy na tym, żeby robić coś dobrego czy na tym, żeby robić coś dobrze? Odnośnik do komentarza
Użytkownik F4NTOM Opublikowano 20 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Robić coś dobrze ponieważ w mojej pracy tylko to jest ważne Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 20 Listopada 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Wiadomo, że trzeba obrać plan i zrobić go dobrze po całości, nie liczy się, czy wybór jest zły, bądź dobry ;D Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Premium czlowiek duch Opublikowano 20 Listopada 2018 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Posiadam wlasna firme wiec wiadomo ze musze wszystko robic dobrze zeby to mialy "rece i nogi" lecz zawsze ktos znajdzie co bedzie mowil ze jest zle Odnośnik do komentarza
VIP NeQu<#|m00d Opublikowano 20 Listopada 2018 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Robic dobrze. Jak juz robic to porzadnie Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 20 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Robic dobrze Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Pietrek90 Opublikowano 20 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Robić dobrze i skutecznie i z głową , zależy mi na pomaganiu innym dobre uczynki też robić Odnośnik do komentarza
Użytkownik ☢YIP-MAN☂ Opublikowano 20 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Robic dobrze Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ PEDO II barciakkk Opublikowano 20 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Zależy mi żeby robić dobrze Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ TerroR. Opublikowano 20 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Zdejmiecie mi blokadę na sb? Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Tysia :* Opublikowano 20 Listopada 2018 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Robić dobrze Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frontole Brzwiak Opublikowano 20 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 robić dobrze lolll xddd Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka LandrynCia Opublikowano 21 Listopada 2018 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Robić dobrze Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 21 Listopada 2018 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi