Użytkownik∙ Marioandspolka Opublikowano 11 Lutego 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 Witam otóż chciałbym się zapytać czy jest u jakaś osoba która by mi pomogła oczywiście nie za darmo a jak za darmo to kocham . Problem jest taki że laptop jak nie jest podłączony do ładowarki to ma 30 fps a jak podłączę to więcej i odpowiadam odrazu na pytania "czy bateria jest okej " sądzę że tak i myślę że w ustawieniach bateri coś jest poprzestawiane lub coś ;/ 1 Jeżeli chcesz pomóc nam w rozwoju serwerów to oddaj no głos to zajmie ci kilka sekund https://strefaskilla.pl/forum/24-głosuj-na-nasze-serwery/ Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 11 Lutego 2022 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 Ustaw sobie wysoką wydajność na baterii, ale to i tak będziesz miał dużo mniej, to tak już działa że jak zasilanie podpięte to dużo więcej fpsów, z baterią jest raczej wszystko w porządku. Miałem tak samo na starym lapku. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ kacorvixon_ Opublikowano 11 Lutego 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 mozliwe ze przy ladowarce wlacza ci sie tryb wysokiej wydajnosci a jak ja odepniesz to sie wylacza Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marioandspolka Opublikowano 11 Lutego 2022 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 Godzinę temu, To1rw napisał: Ustaw sobie wysoką wydajność na baterii, ale to i tak będziesz miał dużo mniej, to tak już działa że jak zasilanie podpięte to dużo więcej fpsów wczesniej tak nie mialem @EDIT Jak chcecie to mozecie zamknac 1 Jeżeli chcesz pomóc nam w rozwoju serwerów to oddaj no głos to zajmie ci kilka sekund https://strefaskilla.pl/forum/24-głosuj-na-nasze-serwery/ Odnośnik do komentarza
Użytkownik wilq Opublikowano 11 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 Opcje zasilania wysoka wydajność ale to nie pomoże ponieważ praktycznie każdy laptop ma ograniczona wydajność na zasilaniu z samej bateri będziesz miał dużo mniej fps rozwiązanie graj na kablu xd Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 11 Lutego 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 1 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi