Użytkownik CS BADBOY Opublikowano 12 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 (edytowane) Witam przychodzę z taką propozycją: Turniej cs go 5:5 tylko gracze serwerowni StrefaSkilla Zebrać 4 drużyny każda drużyna wylosuje drużynę z którą by zagrała. Po rozegranych meczach wszystkie drużyny muszą zagrać z każdą ekipą. Dalej po rozegranych meczach będziemy dobierać wygranych i przegranych. Przegrane drużyny zagrały by o 3/4miejsce w nagrodę za te miejsca zaoferował bym vipa lub premium dla każdej drużyny na okres tygodnia czasu. A dla wygranych drużyn vipa lub premium na forum na dowolny serwer na okres miesiąca czasu. Co do nagród jestem wstanie opłacić nagrody. Myślę że propozycja jest fajna zobaczę wasze opinie na ten temat. Każda wypowiedź mile widziana. Co do drużyn proszę zgłaszać do mnie na PW lub pod postem. Buziaki 😘😘😘 chciałbym poprosić całą administrację o mały spam na serwerach o tym i z miłą chęcią zaprasic graczy skóry za edit Edytowane 12 Lutego 2022 przez Dawid2k20 2 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 12 Lutego 2022 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 Z tego co wiem, był już organizowany taki turniej. Nie zgłosiło się do niego za dużo osób. Było chyba 2 drużyny, ale jeśli uda cię się zorganizować tyle osób ile potrzeba, to jestem jak najbardziej za. 2 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 12 Lutego 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 Ja to bym to nawet urozmaicił i po prostu wylosował drużyny, kto z kim będzie. Zebrać te 20/30 osób i zrobić losowanie kto z kim by był. Tylko jak jest konkurs to jakieś nagrody muszą być, żeby ktoś się skusił zagrać, więc info o nagrodach musi być z góry. Sieci serwerów********** Serwerownia to zupełnie coś innego 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik CS BADBOY Opublikowano 12 Lutego 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 1 minutę temu, DepresjaHook.hack napisał: Ja to bym to nawet urozmaicił i po prostu wylosował drużyny, kto z kim będzie. Zebrać te 20/30 osób i zrobić losowanie kto z kim by był. Tylko jak jest konkurs to jakieś nagrody muszą być, żeby ktoś się skusił zagrać, więc info o nagrodach musi być z góry. Sieci serwerów********** Serwerownia to zupełnie coś innego Można i tak czyli podpinasz się pod propke 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 71. Opublikowano 12 Lutego 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 Powodzenia w uzbieraniu 20 osób i zaplanowaniu 8 meczy (6 drabinka i 2 finał) tak aby każdemu pasowało. Widziałem jak to działało kiedy Wam było potrzebnych 10 na mixa o JEDNEJ godzinie. Widziałem te tłumy osób na otwarciu serwera mirage #3 na 19, już widzę te tłumy na zorganizowanie mixa o vipa na tydzień xd. Pomijając już fakt, że widzę te granie Only Mirage w systemie BO1, płacz o demka i narzekanie na ping, serwer, przeciwników i tak dalej. Zrobisz serwer na którym sędzia będzie siedział na spect to zaraz będzie krzyczenie, że dawanie sobie info, że legalne wh. Zrobisz serwer na którym nie będzie sędziego to będą dymy, że się nie da grać, ze odpaleni, że restart. Rzucony pusty pomysł w eter w nadziei, że się wykona - zero pomysłu na realizację, zero jakiegoś podejścia jak do drugiego człowieka tylko szopka na kółkach. Szkoda czytać i szkoda się w to angażować, jeżeli ma być tak zorganizowane. Chcecie turnieju, to idźcie na fc, esea, esportal czy gdzie tam chcecie i zagrajcie o coś ciekawszego niż złote kalesony xd. Oczywiście na nie, bo to przede wszystkim strata czasu. Próbujcie w wakacje. 2 1 1 " 0111 0001 . 0010 K 0111" Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 12 Lutego 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 Jeśli chcesz zorganizować taki turniej fajnie gdyby Administracja wyraziła na to zgodę. Kilka miesięcy temu również były chęci, ale skończyło się na jednej zgłoszonej drużynie. Wątpię żeby ktoś chciał zagrać w takim turnieju o vipa na forum/serwerze. Fajnie, że chcesz wprowadzić coś dobrego, ale to się nie uda. https://strefaskilla.pl/temat/35773-csgo-turniej-5vs5-zapisy/ 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Xamierr Opublikowano 12 Lutego 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 Trudno będzie zorganizować tyle osob, naprawde ciężka sprawa. Każdemu musi pasować jedna ustalona godzina, każdy musi być zadowolony i żeby ktoś poświęcił swój czas to i nagrody muszą być zacne. Jest to możliwe do zrealizowania aczkolwiek bardzo trudne, życzę powodzonka Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 12 Lutego 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 Takie cos nie ma racji bytu Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 12 Lutego 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi