Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - frankeeee

frankeeee

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS:franke no sound
Admin banujący: podejrzewam ze Pan Blaszczyk; p
Serwer:jedyneczka dd2.
Data zdarzenia:bodajze 08.02.2022
Opis sytuacji:No coz, swieta krowa absolutnie nie jestem, nie wiem, czy jest to dobry watek i temat, nie chodzi typowo o bana, lecz o mute, chyba na zawsze. Nie ukrywam lubie wypic, jak pewnie wiekszosc, z Was i czasami sie za bardzo z brygada serwerowa, ktora z reszta goraco pozdrawiam odpalam, za duzo sie nagadalem i zdenerwowalem Pana Blaszczyka, z mojej strony przeprosiny, oczywiscie szczere prosto z serduszka, obiecuje poprawe i prosze o unmuta, oczywiscie z czuwaniem nad moja skromna osoba ^^, nie powtorzy sie juz z mojej strony biadolenie, a wiadomo, nie wchodzimy tylko zeby pograc, a tez sie posmiac, takze bez mozliwosci "vojsa", jest mi przykro :(
Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): dont have.
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): dont have; p

pozdrawiam ekipe i czekam na info, ewnentualnie na za przeproszeniem wpierdol! 

kłaniam się nisko frankuś ;3

• Tak sobie 1
  • Premium
Premium

Nie wiem od czego tu zacząć ale dobra, ten oto gracz co wchodzi na serwer jego odzywki w stronę graczy padają aroganckie, obleśne itp, zmutowałem go na 3h raz, poprosił o unmuta powiedział że się zmienił to pomyślałem że dam mu unmuta, ale nie mineły 2 minuty on znowu zaczął walić obleśne słowa do graczy, zmutowałem go znowu, i odmutowałem  bodajże 2 razy, za 4 razem dałem mu już perma mute, bo to co on gada na serwerze to jest obłęd, chyba że woli dostać bana to mi to wsio jedno :)

• Kacperek zmienił(a) tytuł na [ODWOŁANIE] - frankeeee
  • Użytkownik

Dobra, bo mute może zdjąć tylko admin na serwerze, ja czy tak czy siak z poziomu bansa zrobić tego nie mogę. Nie ma tu nic więcej do tłumaczenia, a admin sam zdecyduje czy należy ci się unmute. Ze swojej strony mogę ewentualnie zaproponować błaszczykowi żeby dał unmute ostatni raz, jak się nic nie zmieni to mute zostaje na zawsze.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]