Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - frankeeee

frankeeee

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS:franke no sound
Admin banujący: podejrzewam ze Pan Blaszczyk; p
Serwer:jedyneczka dd2.
Data zdarzenia:bodajze 08.02.2022
Opis sytuacji:No coz, swieta krowa absolutnie nie jestem, nie wiem, czy jest to dobry watek i temat, nie chodzi typowo o bana, lecz o mute, chyba na zawsze. Nie ukrywam lubie wypic, jak pewnie wiekszosc, z Was i czasami sie za bardzo z brygada serwerowa, ktora z reszta goraco pozdrawiam odpalam, za duzo sie nagadalem i zdenerwowalem Pana Blaszczyka, z mojej strony przeprosiny, oczywiscie szczere prosto z serduszka, obiecuje poprawe i prosze o unmuta, oczywiscie z czuwaniem nad moja skromna osoba ^^, nie powtorzy sie juz z mojej strony biadolenie, a wiadomo, nie wchodzimy tylko zeby pograc, a tez sie posmiac, takze bez mozliwosci "vojsa", jest mi przykro :(
Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): dont have.
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): dont have; p

pozdrawiam ekipe i czekam na info, ewnentualnie na za przeproszeniem wpierdol! 

kłaniam się nisko frankuś ;3

• Tak sobie 1
  • Premium
Premium

Nie wiem od czego tu zacząć ale dobra, ten oto gracz co wchodzi na serwer jego odzywki w stronę graczy padają aroganckie, obleśne itp, zmutowałem go na 3h raz, poprosił o unmuta powiedział że się zmienił to pomyślałem że dam mu unmuta, ale nie mineły 2 minuty on znowu zaczął walić obleśne słowa do graczy, zmutowałem go znowu, i odmutowałem  bodajże 2 razy, za 4 razem dałem mu już perma mute, bo to co on gada na serwerze to jest obłęd, chyba że woli dostać bana to mi to wsio jedno :)

• Kacperek zmienił(a) tytuł na [ODWOŁANIE] - frankeeee
  • Użytkownik

Dobra, bo mute może zdjąć tylko admin na serwerze, ja czy tak czy siak z poziomu bansa zrobić tego nie mogę. Nie ma tu nic więcej do tłumaczenia, a admin sam zdecyduje czy należy ci się unmute. Ze swojej strony mogę ewentualnie zaproponować błaszczykowi żeby dał unmute ostatni raz, jak się nic nie zmieni to mute zostaje na zawsze.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]