Użytkownik frankeeee Opublikowano 12 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 Nick z CS:franke no sound Admin banujący: podejrzewam ze Pan Blaszczyk; p Serwer:jedyneczka dd2. Data zdarzenia:bodajze 08.02.2022 Opis sytuacji:No coz, swieta krowa absolutnie nie jestem, nie wiem, czy jest to dobry watek i temat, nie chodzi typowo o bana, lecz o mute, chyba na zawsze. Nie ukrywam lubie wypic, jak pewnie wiekszosc, z Was i czasami sie za bardzo z brygada serwerowa, ktora z reszta goraco pozdrawiam odpalam, za duzo sie nagadalem i zdenerwowalem Pana Blaszczyka, z mojej strony przeprosiny, oczywiscie szczere prosto z serduszka, obiecuje poprawe i prosze o unmuta, oczywiscie z czuwaniem nad moja skromna osoba ^^, nie powtorzy sie juz z mojej strony biadolenie, a wiadomo, nie wchodzimy tylko zeby pograc, a tez sie posmiac, takze bez mozliwosci "vojsa", jest mi przykro Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): dont have. Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): dont have; p pozdrawiam ekipe i czekam na info, ewnentualnie na za przeproszeniem wpierdol! kłaniam się nisko frankuś ;3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 12 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 @ Błaszczyk ? Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 12 Lutego 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 Nie wiem od czego tu zacząć ale dobra, ten oto gracz co wchodzi na serwer jego odzywki w stronę graczy padają aroganckie, obleśne itp, zmutowałem go na 3h raz, poprosił o unmuta powiedział że się zmienił to pomyślałem że dam mu unmuta, ale nie mineły 2 minuty on znowu zaczął walić obleśne słowa do graczy, zmutowałem go znowu, i odmutowałem bodajże 2 razy, za 4 razem dałem mu już perma mute, bo to co on gada na serwerze to jest obłęd, chyba że woli dostać bana to mi to wsio jedno Odnośnik do komentarza
Użytkownik frankeeee Opublikowano 12 Lutego 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 Wyrażam przyjacielu skruche, toć to zabawa, wiecej luzu! Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 12 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 Dobra, bo mute może zdjąć tylko admin na serwerze, ja czy tak czy siak z poziomu bansa zrobić tego nie mogę. Nie ma tu nic więcej do tłumaczenia, a admin sam zdecyduje czy należy ci się unmute. Ze swojej strony mogę ewentualnie zaproponować błaszczykowi żeby dał unmute ostatni raz, jak się nic nie zmieni to mute zostaje na zawsze. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 12 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi