Użytkownik Browar3D Opublikowano 12 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 (edytowane) 1. Twój nick:Browar3D 2. Co chcesz zmienić: 1. Dodanie więcej map. 2. Usuniecie mapy surfy_nice_fly 4. 3. Zmiana cenny Ruletka (Dostajesz losowy perk) z 10 na 20 monet. Aktualnie wygląda to tak, ze wszyscy przy rozpoczęciu gry kupują dowolne perki. 4. Naprawa bądź usuniecie ruletki Wylosowana ruletka aktualnie działa przez całą mapę. 5. Usuniecie bądź osłabienie perka Talibowe naboje. 6. Usuniecie bądź naprawa perka Tajemnica H@ nie działa. 7. Naprawa klasy Medyk 1/3 szansa na HeadShot nie działa. 8. Dodanie na serwer muzyki z możliwością jej wyciszenia. 9. Usuniecie rynku bądź naprawa wygląda to tak, ze można wystawiać perk i ponownie go kupić w celu uzyskania lepszego perka. 10. Dodanie modelu dla kobiet tylko z usługa vip Mamy aktualnie spore grono dziewczyn byłoby fajnie. Ten punkt był już kiedyś omawiany, lecz nie został zrealizowany. 11. Naprawa bądź usuniecie misji. Większość nie działa. 12. Dodanie do regulaminu Admin ma obowiązek do precyzowania powodów banów. 13. Dodanie czatu dla klanu. 14. Dodanie nowych klas z broniami P90 i MP5. 15. Doprecyzowanie regulaminu. 16. Przywrócenie starego systemu wytrzymałości perka. Bez sensu aktualnie to wygląda. 17. Dodanie na serwer regulaminu w języku angielskim. 18. Dodanie rekordów prędkości mapy. 19. Rozpatrzenie tego tematu 20. Free 25lvl 3. Dlaczego chcesz to zmienić: Brawo JA 4. Link do pluginu (opcjonalnie): Co do map chyba nawet nie muszę podawać linków, bo już tematy są. Perki i Klasy po zaakceptowaniu propozycji stworzy się nowy temat bądź będę wysyła propozycje PW. Jeśli ktoś ma więcej pytań zapraszam PW @ Trivor Edytowane 12 Lutego 2022 przez Browar3D 4 2 Odnośnik do komentarza
Premium ZwYroL Opublikowano 12 Lutego 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 Kolega wyżej powinien dostać range Bóg za taką piękną listę. Ma rację w 101%, na prezydenta. 1 "Polska to kraj z którego wywodzą się niezwyciężeni, to oni niegdyś wygrali walkę ze samą śmiercią. Wrzesień 1939r. [*]" ~ Anonim Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jacek_ss2 Opublikowano 12 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 Większość pomysłów jak najbardziej na TAK, szacun za ładna liste :))) 1. W najbliższym czasie zostana dodane dwie nowe mapy na czas probny Surf_ski_5 i Surf_Labirynt i wraz z reszta bedziemy obserwowac aktywnosc i zbierac opinie graczy, dodam ze część z nich. 2. Będzie niebawem zrobione, juz od dluzszego czasu o tym marze bo ilosc graczy na tej mapie dramatycznie spada. 5. Rozsadne wydaje mi sie zeby maksymalnie zostawic 1/3 + naprawienie błedu ze gracza VIP trudniej zabic z talibami. 16. Jestem na nie, w momencie kiedy podwyzszymy ceny perkow na rynku to juz stanie sie to mniej oplacalne, jedynie bym wrocil do tematu po jakims czasie. Kiedys bylo ze perk mial wytrzymalosc na 10 deadow zwiekszyl bym to do 20. Reasumując wiekszosc z tych tematow bylo juz omawiana podczas gry przez graczy, piorytetowe propozycje utrudniajace rogrywke bedziemy realizowac jak najszybciej co do reszty to bede sie kontaktowal zeby to przedyskutowac z Adminami oraz graczami ktorzy dluzej graja na serwerze i maja wiedze co by bylo rozsadne i dobre dla serwera. Dodatkowo chcialbym piorytetowo poklonić sie nad regulaminem serwera gdyz moim i innych zdaniem jest tam wiele podpunktow ktore mozna interpretowac na wiele sposob i powoduje to zbedne dyskusje i nieporozumienia Jeszcze raz piona dla Browara za super liste :))) 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Browar3D Opublikowano 12 Lutego 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 Nie Nie Nie! 20 to bardzo dużo na 25minut mapy i jest nierealne przy lepszych graczach nawet tych słabszych, żeby padli tyle razy. 16 podpunkt jest głównym podpunktem, który należy wykonać Czyli tak wytrzymałość 100 po 10 z każdego padnięcia. Nie wiem kto się zgodził na aktualne absurdalną zmianę, która aktualnie jest. 3. Zmiana cenny Ruletka (Dostajesz losowy perk) z 10 na 30 monet. Zmienimy na 20 monet Każdy z nas wie jak wygląda aktualnie gra na surf lepsi gracze z tysiącami monet wykupują na start najlepsze perki, które się nie rozwalają a gracze słabsi dostają tak zwany wpierdol do zera przez jedną osobę. Większość graczy surfa to gracze nowi, rotacyjni z reklam dlatego musimy wprowadzić tą zmianę absurdalnie. W tym celu dodaje kolejny podpunkt 20. Free 25lvl damy możliwość i szanse nowym graczom na rywalizację. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jacek_ss2 Opublikowano 12 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 (edytowane) 18 minut temu, Browar3D napisał: Nie Nie Nie! 20 to bardzo dużo na 25minut mapy i jest nierealne przy lepszych graczach nawet tych słabszych, żeby padli tyle razy. 16 podpunkt jest głównym podpunktem, który należy wykonać Czyli tak wytrzymałość 100 po 10 z każdego padnięcia. Nie wiem kto się zgodził na aktualne absurdalną zmianę, która aktualnie jest. 3. Zmiana cenny Ruletka (Dostajesz losowy perk) z 10 na 30 monet. Zmienimy na 20 monet Każdy z nas wie jak wygląda aktualnie gra na surf lepsi gracze z tysiącami monet wykupują na start najlepsze perki, które się nie rozwalają a gracze słabsi dostają tak zwany wpierdol do zera przez jedną osobę. Większość graczy surfa to gracze nowi, rotacyjni z reklam dlatego musimy wprowadzić tą zmianę absurdalnie. W tym celu dodaje kolejny podpunkt 20. Free 25lvl damy możliwość i szanse nowym graczom na rywalizację. Grałem w momencie jak byla wytrzymałość perkow i wcale to nie pomagalo slabym graczom( sam wtedy bylem slabiutki XD ), gdyz jak otrzymywali jakis dobry perk to i tak szybko go tracili co powodowalo dodatkowa frustracje, tak jak wspomniales lepsi gracze i tak sobie ten perk kupia albo zdobeda iloscia zabojstw wiec ta zmiana uderzy jedynie w slabszych graczy a chodzi o zbalansowanie szans. Propozycji nie odrzucam lecz pozostawiam do konsultacji z innymi, bardziej piorytetowo bym sie skupil na zbalansowaniu perkow + naprawieniu bugow zwiazanych z perkami i ruletka gdyz czesto te powoduja nadmierna przewage + ewentualnie zrobic restart poziomow bo duzo stalych graczy osiagnelo duze levele i nowi gracze maja mniejsze szanse. Edytowane 12 Lutego 2022 przez Jacek_ss2 Odnośnik do komentarza
Premium ZwYroL Opublikowano 13 Lutego 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 Reset leveli to nie jest zły pomysł, każdy będzie miał równe szanse na początku gry, ale proponuje dodać trochę nowych misji , bo aktualne są albo trudne albo za łatwe i niezbyt opłacalne. 1 "Polska to kraj z którego wywodzą się niezwyciężeni, to oni niegdyś wygrali walkę ze samą śmiercią. Wrzesień 1939r. [*]" ~ Anonim Odnośnik do komentarza
Użytkownik kuziathc Opublikowano 13 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 Dodałbym jeszcze opis klas(?) lub /help po angielsku, bo jest sporo łepków co po polsku nie mówią 1 Odnośnik do komentarza
Premium ZwYroL Opublikowano 13 Lutego 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 1 godzinę temu, kuziathc napisał: Dodałbym jeszcze opis klas(?) lub /help po angielsku, bo jest sporo łepków co po polsku nie mówią Ale przecież opis klas która co posiada i robi jest, wystarczy wpisać "/klasy" , a z tym "/help" to się zgodzę, parę osób takowych widziałem. "Polska to kraj z którego wywodzą się niezwyciężeni, to oni niegdyś wygrali walkę ze samą śmiercią. Wrzesień 1939r. [*]" ~ Anonim Odnośnik do komentarza
RST ReseT Opublikowano 13 Lutego 2022 RST Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 Priorytetowo zająłbym się dodaniem map i usunięciem fly, Dodaniem regulaminu po angielsku, I zbugowaną ruletką Resztę Panowie ogarniemy krok po kroku :p aktualnie czekam na internet po przeprowadzce Btowar lista 👌 10/10 1 Ja kocham zwierzęta, a ludzi wyrywczo. Aspołeczny, tak bardzo, że wyjdź stąd. Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 13 Lutego 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 Ja mam sesje teraz to srednio z czasem, pozaliczam wszystko to zrobie 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jacek_ss2 Opublikowano 13 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 1 godzinę temu, Trivor napisał: Ja mam sesje teraz to srednio z czasem, pozaliczam wszystko to zrobie Wyślę Ci do paru dni pełna listę po konsultacjach z adminami i graczami co byśmy chcieli zmienić/wprowadzić, zrobie tez z tym post żeby każdy z graczy mógł się wypowiedzieć ;))) Odnośnik do komentarza
Użytkownik kuziathc Opublikowano 14 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Jeszcze majtasy do ogarnięcia bo nie zabijają 1/1 vipa z awp Odnośnik do komentarza
Premium ZwYroL Opublikowano 14 Lutego 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 3 minuty temu, kuziathc napisał: Jeszcze majtasy do ogarnięcia bo nie zabijają 1/1 vipa z awp To już dawno wzięliśmy pod uwagę, mamy raczej już wszystko co potrzeba by zmienić. 1 "Polska to kraj z którego wywodzą się niezwyciężeni, to oni niegdyś wygrali walkę ze samą śmiercią. Wrzesień 1939r. [*]" ~ Anonim Odnośnik do komentarza
Użytkownik xyzz^ Opublikowano 15 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 stary to usun jeszcze noclipa z serwera bo niby (chyba) tylko znam ja i jedna osoba, ale i tak op jest a juz jest z rok 2 Odnośnik do komentarza
Premium ZwYroL Opublikowano 15 Lutego 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 26 minut temu, xyzz^ napisał: stary to usun jeszcze noclipa z serwera bo niby (chyba) tylko znam ja i jedna osoba, ale i tak op jest a juz jest z rok Jak masz coś jeszcze to pisz śmiało, bo listę mamy to się dopisze. "Polska to kraj z którego wywodzą się niezwyciężeni, to oni niegdyś wygrali walkę ze samą śmiercią. Wrzesień 1939r. [*]" ~ Anonim Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 10 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 @ Jacek_ss2 @ Trivor Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jacek_ss2 Opublikowano 10 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jacek_ss2 Opublikowano 10 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi