Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[UB] strefa skilla, jako admina ma d... ;) <odwołanie>

groźny jeż

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z Cs'a: grozny jez

Admin banujący: nie wiem, jakiś pet (warnujcie śmiało, satysfakcja po mojej stronie) amx mówi, że niemamptakaNS czy jakos tak

Serwer: [CS:GO MOD][4MAPS][Rynek | Skiny | Skrzynki | Klucze] ^StrefaSkilla.pl

Data zdarzenia: 20.11.2018 - 20:24:23

Opis sytuacji: Właśnie zakończyłem podboje w fantastycznej grze Terraria, załączyłem grę Counter-Strike (domyślną wersję 1.6) po czym przejrzałem listę ulubionych serwerów gdzie świeciły pustki. Podążając dalej znalazłem się w zakładce przyjaciele i tanecznym krokiem dołączyłem za moim przyjacielem steamowym na losowy, nie znany mi serwer. Los chciał, że trafiłem na akurat ten. 30 sekund, to czas który zdążyłem pograć po czym zostałem zbanowany tak o za wspomaganie celowania, powszechnie znane pod kryptonimem aimbot. Rozumiem niekompetencje administracji, która pełni swoje funkcje tylko dlatego, że uiściła pewną opłatę za tę usługę, dlatego bezkompromisowo i z pełnym współczuciem piszę te odwołanie od bana nałożonego, przez jednego z tych, których iq jest bliskie rozmiarowi buta. Sama fraza NS w nicku, wywołała u mnie uśmiech, ale to fakt bana bo parudziesięciu sekundach rozgrywki poprawił mi humor i przekonał, że ludzkość to jednak idioci.

Link do bana z amxbansa (http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php):  http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=24712

Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Powod: 'Aimbot' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:1462653' [AMXBans] Twoje IP: '178.235.35.169' [AMXBans] =============================================== [CSGO:MOD] [MVP] Najbardziej wartosciowym zawodnikiem rundy zostal(a) Dino! Brawo! [CS:GO Mod] Najlepszy gracz w tej rundzie: [ grozny jez ] [CS:GO Mod] Zdobyl 3 fragi. [CS:GO Mod] Ustrzelil 3 glow.

Pozdrawiam

• Ha ha 2
  • Użytkownik

To teraz moja kolej iq twoje jest niżej niż 0 widać po twojej gadce dziecko specjalnej troski przyszło się pożalić o tuż mogę nawet ci demko rozpisać

o tuż grałem na serwie po przerwie bo mi sie cs zwiesił wbiłem i odrazu spam ze gra na aimie przeglądałem go i odrazu wbiła mi sie sytuacja gość po strzale centralnie wali banie nie sadze na koniec dodam

brak ub obraza Admina

Brak ub obraza Administracji strefaskilla

brak ub obraza ludzkości

brak ub aim

coś jeszcze masz do powiedzenia ?

• Super 1
  • Ha ha 2
  • Użytkownik

Rozumiem, że Ty jesteś wizytówką serwera? Twoja wypowiedź nie ma żadnego sensu merytorycznego i nie odnosi się w żaden sposób do tematu. Poziom który sobą reprezentujesz pozwoli Ci daleko zajść w życiu.

brak ub obraza Admina - Obraza admina na forum ma się nijak do obrazy na serwerze, a tego przecież nie zrobiłem, bo nawet nie dałeś mi szansy chłopcze. 

Brak ub obraza Administracji strefaskilla - Nie obraziłem administracji, obraziłem ciebie.

brak ub obraza ludzkości - Czy to trzeba komentować? xD 

brak ub aim - Rozpisuj, nie jeden próbował.

Czy mam coś jeszcze do powiedzenia? Punktuj mnie dalej, na razie miernie Ci to wychodzi.

Pozdrawiam cieplutko razem z całą rodzinką.

ps. IQ nie może być poniżej zera. Błąd poznawczy z Twojej strony.

Edytowane przez groźny jeż
  • Lubię to! 1
  • Super 1
  • Użytkownik

24 godzinki minęły paręnaście minut temu. Proszę o ukaranie tego niekompetentnego admina.

• Super 1
  • Użytkownik∙

___________________________________________________________________________________
Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Gracz Odbanowany.

QYJRfSJ.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja StrefaSkilla.pl
___________________________________________________________________________________

• Wrr 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]