Użytkownik ALCMDZ Opublikowano 14 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 (edytowane) Nick z CS: ALCMDZ Admin banujący: #PL [ COD MOD 201 ] ::[ RESET 5 Serwer: CodMod 201 Data zdarzenia: 14.02.2022 (chwile przed 17:00) Opis sytuacji: Wszedłem pograć po wczorajszym spisywaniu klas w celu edycji na forum, to dzisiaj mowie przysiądę i sobie pogram, gram sobie MuzaHedem, staty takie mogą być, bo dawno nie grałem. Wszystko spoko. Nagle mapa survior gramy wszystko fajnie i skoczyłem w górę, trzymałem "spadochron" (e) i strzelam w gościa będąc w powietrzu i potem na ziemi i mnie zabili (nie zabiłem go) i dostałem bana . XD Nigdy sie nie spotkałem z czymś takim, confing mam normalny, gram na steam i no w szoku jestem (XD) na banycs.strefaskilla mam Aktywne bany 0 i wygasłe 0 a tu mam tak : I zastanawia mnie to, czemu tam jest Flaga Angli? czy coś takiego gdzie ja w Polsce mieszkam. steam odpalam komenda uruchom : "D:\Steam\steam.exe" -no-browser +open steam://open/minigameslist : zeby nie miec Browsera bo ramu żre jak gram w GTA V , generalnie nwm czy to ma jakis wplyw ale no raczej nie. Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: #PL [ COD MOD 201 ] ::[ RESET 5 [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.google.pl [AMXBans] Powod: 'NoSpread Detected' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:31181111' [AMXBans] Twoje IP: '93.174.30.73' [AMXBans] =============================================== Edytowane 14 Lutego 2022 przez ALCMDZ Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Już dawno było mówione, żeby nospreada z ac serwerowego wywalić, bo nie nadaje się na coda i 99% przypadków to niesłuszny ban. Ta flaga angielska wskazuje, że grasz na vpnie, ale to nie jest i tak problem. 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi