Użytkownik ChomiQGameR Opublikowano 14 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 (edytowane) Twój nick na serwerze: Lagging_ASF_CzajQ Nick admina banującego: Konsola Dostałeś bana, gaga czy muta?: Bana Czas oraz data bana: 02-14-22 11:17 Serwer na którym dostałeś bana: Only mirage #1 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Normalnie jak co dzień chciałem wejść na serwer i nagle wyrzuciło mnie do lobby z komunikatem że dostałem bana. Od razu wszedłem na stronę wszedłem w zakładkę bany i zobaczyłem że dostałem permanentnego ban od consoli za multikonto. Link do Sourcebansa z twoim banem: Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198840225515 Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Edytowane 14 Lutego 2022 przez ChomiQGameR Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 14 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 No to tak: ✔️ Powiązania w kontach ✔️ Powiązania pod względem wyglądu profili ❌ Brak powiązań z nickami ❔ Lokalizacja IP Nie jestem pewien co do IP. Sprawdziłem, ale ostatnie co pokazuje to sygnał z jednej lokalizacji. Konta trochę mi śmierdzą (Lub się mylę), ale dam Ci UB Poprosiłbym administracje OM1 o obserwacje jeszcze jakiegoś "Prime Orbi", który otrzymał bana za wh Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 14 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi