Junior Admin Dusia Opublikowano 14 Lutego 2022 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Anonimowe Życzenia Walentynkowe: @ Błaszczyk że miły jest, ciepły, pomocny, kochany , besos Moje cudowne walentynkowe słowa skierowane są do cute @ eSX ponieważ jest moją walentynką a więc no za dużo się nie wypowiem ale czekam na naszą randkę z zupką kińską z parówkami i frytkami oraz do popicia browarek no i dziękuję za tą wypowiedz. @ RudziaA miła osoba, życzliwa, kochana, besos @ grander najbardziej w tobie lubie tą słodką mordke oraz ten szczery uśmiech pokryty aparatem na zęby którym na ostatniej imprezie robiłeś zdjęcia,empatie oraz wypukłą dupcie pomimo ostatniego stosunku w którym poczułem twoje hemoroidy to i tak cie kocham i jesteś super. @ Dusia Zajebista administratorka jak i pomocna, kochana, miła, besos @ Kacperek @ C'est La Vie @ Andrzej. @ Ola ;> @ shinga @ Dusia Całus, całus to nie grzech, całus, całus to nie rozpusta, Bóg każe się całować, bo to On stworzył usta. Kilka życzeń dla @ Kacperek Zdrowia, bo się przyda do życia Szczęścia, bo to najważniejsze Pomyślności i sukcesów oraz Spełnienia marzeń! @ Eryk @ ohSugarry Przez pewien okres zrozumiałem, że jest to mega miła osoba, można dogadać się z nim, pomaga we wszystkim. Życzę dla niego dużo pieniędzy i pięknych kobiet na całe lata. Pozdrawiam serdecznie! @ LAN_CIECHOCINEK2K2 Największy inwalida w 1.6, udanych walentynek z drugą połówką, oby tam żaden mały lanek z tego nie wyszedł @ MeChAnIcZnA_PoMaRaŃcZa @ eR7 @ L2librians Choć się boję odrobinkę, ślę do Ciebie Walentynkę bo nadzieję cichą mam, że Ci troszkę szczęścia dam. @ Pupciassienkas Jedyna i niepowtarzalna dupa na tym forum, twoja walentynka czasami ma cię dość, ale przynajmniej lubisz piwo. Cudownych walentynek z cudownym walentym Super jesteś nie zmieniaj sie Pod tym tematem można również oznaczyć swoją walentynkę 8 2 1 Odnośnik do komentarza
Strefowicz NarutoUzumaki Opublikowano 14 Lutego 2022 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 @ Dusia zajebista administratorka,bardzo pomocna,miła. @ Smerfetka.LaLka kochana ,miła,przesympatyczna osoba. 2 1 Odnośnik do komentarza
Premium M4TEO Opublikowano 14 Lutego 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 @ Dusia Zajebista administratorka, Pomocna AND MIŁA! 1 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 14 Lutego 2022 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 @ Blondii ❤ Fajna, pomocna, zabawna, piękna 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 14 Lutego 2022 Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 @ Trivor Kochany chłopaczyna 1 3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 14 Lutego 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 @ Smerf.LaLuś mój przystojniak zawsze pomocny i gotowy na szczere rozmowy na PW 3 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Użytkownik Eryk Opublikowano 14 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Moja najlepsza, reszty to jakieś miernoty 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Pupciassienkas Opublikowano 14 Lutego 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 @ eSX cudowny jesteś nie zmieniaj się 1 2 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 @ 71. piękny jesteś, nie zmieniaj się @ eSX abyś maturkę zdał (napisałem, bo by mnie pobił ) 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 14 Lutego 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 @ shinga cale te 2 Odnośnik do komentarza
yeezybeing michuu Opublikowano 14 Lutego 2022 yeezybeing Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 @ Smerf.LaLuś piękny jak zawsze, zostań taki jaki jesteś @ LAN_CIECHOCINEK2K2 nienawidze dziada ale i tak kocham @ Torri najbardziej miła i życzliwa osoba, nie zmieniaj się Pozdrawiam! 3 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 14 Lutego 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 @ Andrzej. Karolinko! Ty jesteś cudowna kobieta, moje żądło chyba czeka, muszę Panią chyba stestować czy Pani, ja jak osa bym użądlił tam gdzie trzeba. Aaale mi się chce ją poznać! Proszę napisać swój numer, ja zadzwonię i może się umówimy na niespodziankę gwiazdkowią. 2 3 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 14 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 @ ohSugarry Przez pewien okres zrozumiałem, że jest to mega miła osoba, można dogadać się z nim, pomaga we wszystkim. Życzę dla niego dużo pieniędzy i pięknych kobiet na całe lata. Pozdrawiam serdecznie! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 14 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Kilka życzeń dla @ Kacperek Zdrowia, bo się przyda do życia Szczęścia, bo to najważniejsze Pomyślności i sukcesów oraz Spełnienia marzeń! 1 Odnośnik do komentarza
Opiekun UBT CS 2 kyrrus Opublikowano 15 Lutego 2022 Opiekun UBT CS 2 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 życzenia dla @ ohSugarry Zdrowia, bo ty wiecznie chory Szczęścia, bo tak Sukcesów na forum no i oczywiscie spełnienia marzeń 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 15 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 (edytowane) Od kiedy Cię ujrzałem zbierałem się na odwagę by Ci to napisać. Mam wrażenie, że między nami zaiskrzyło. Na początku tylko nieśmiało zerkałem na Twój avatar. Mam nadzieję, że odwzajemnisz moje uczucia! @ GENERAL ALADEEN Tyś jak motyl, pragnę Ciebie wziąć na barki Tak jak na kokoty pisać skargi Gdybyś gustował w bajkach braci Grimm Stworzylibyśmy jak kapturek i wilk niezły team. Przy Tobie czuję się naprawdę męski O twym geniuszu spisał książkę Dostojewski To nie żarty, miłość nagła kurde bela Chodźmy na kawkę, ogarne bla bla i randewu u bl'a Tyś jak matka, gdybym nie był facetem mielibyśmy dziecko Nasza miłość jak sałatka, mam nadzieję że lubisz grecką! Edytowane 15 Lutego 2022 przez helikopterovsky 5 3 Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Użytkownik MICHU44 Opublikowano 16 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 życzenia dla @ martynaa jesteś najukochańsza dziewczyną na świecie jaka poznałem życzę ci dużo zdrowia sukcesów na serwerze żebyś zawsze ładnie wyglądała i żebyś wszystkie jackpoty wygrywała 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik jasiekoks Opublikowano 16 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 (edytowane) Życzenia dla @ HABUDDA oraz @ ohSugarry i dla @ MICHU44 Wesołych Świąt oraz SCDBK dla was Panowie Edytowane 16 Lutego 2022 przez jasiekoks 2 1 aha Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 17 Lutego 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi