Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - veas

liege

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick na serwerze: veas
Nick admina banującego:  xamierr
Dostałeś bana, gaga czy muta?: ban
Czas oraz data bana: perm 02-14-22 15:43
Serwer na którym dostałeś bana: MIRAGE/CACHE
Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): :kekw:
Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&searchText=STEAM_1:1:623492070&Submit
Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199207249869
Wycinek z konsoli po wejściu na serwer:

Nick: veas
Data nadania bana: 14/02/22 15:43:11
Data zakończenia bana: 14/02/22 15:43:11
Długość bana: 0 minut
Powód: Wallhack
Admin: xamierr

>>>>>>>>>> Zostałeś zbanowany NIESŁUSZNIE?? <<<<<<<<<<
>>>>>>>>>> Masz 24h na odwołanie się od bana !!! <<<<<<<<<<
>>>>>>>>>> Tutaj możesz odwołać się od bana: StrefaSkilla.pl  <<<<<<<<<<
>>>>>>>>>> Link do bana: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:623492070&advType=steamid&Submit <<<<<<<<<<

###########################################
Disconnect: Zostałeś ZBANOWANY na tym serwerze!
Data nadania bana: 14/02/22 15:43:11
Długość bana 0 minut
Admin: xamierr

Wejdź w konsolę (~), aby uzyskać więcej informacji!.

• Ha ha 1
  • Fuu 1
  • Użytkownik

@ Xamierr 48h na rozpiskę 

• Dzięki 1

Przechwytywanie.PNG.4243bd5397051c24a49199d872dc6eb3.PNG

• Użytkownik∙

Demko nr1: http://810255.node54.pukawka.pl/dem-de_mirage-1644844928-1644847560.zip

36:05 - Co to było? xD Oglądałem to kilka razy i raz, że strzeliłeś zanim go zobaczyłeś (strasznie szybkie strzały) to dwa, że strasznie celownik do góry Ci poszedł.

36:23 - Przeszedł całe A i nagle patrzy pałace xD Idealnie ustawia się też plecami do przeciwnika z jungli (żeby go nie zabił)

37:15 - Tak samo jak w pierwszej akcji z rozpiski, strasznie szybkie te strzały Twoje....

38:30-38:50 - Teraz wchodzi do pałaców na nożu (na pewniaku), jednak w 37:15 wchodził ostrożnie z bronią i oddał bardzo szybkie strzały, następnie peekuje tylko tam gdzie są przeciwnicy i oddaje kilka kontrowersyjnych strzałów w głowę.

39:10 - W 3 akcjach pod rząd (3 razy inaczej porusza się w pałacach i 3 razy inaczej ustawieni są przeciwnicy). Jak przeciwnik wchodzi na drewno, ten nagle shiftuje i sprawdza chłopa, który był na drewnie (a on wchodził po cichu, więc go nie słyszał). W pierwszej i drugiej akcji nie sprawdził drewna (bo nikogo nie było tam, a teraz jak jest przeciwnik to idealnie sprawdza)

40:10-40:21 -  Wcelowuje się w ticket i gdy gracz zeskakuje to jego celownik jedzie po ścianie idealnie tak, jaką on ma trajektorię spadku z ticketu. Następnie idealny hs z glocka (gdy chłop był w locie) xD 

40:53 - Strzelił z AWPki w tego 2 chłopa (gdy on nawet nie wychylił, nie miał prawa go widzieć)

43:33 - Szybki strzał

Demko nr2:  http://810255.node54.pukawka.pl/dem-de_cache-1644847564-1644850031.zip

3:55-4:10 - Idealny peek i tap z deagla + po tym tapie leci z bombą na site plantować i wie, że na 100% nikogo na B ani w pobliżu nie ma xD 

5:05 - Strasznie dziwne te wychylenie i szybkie strzały

5:17 - Szybciej strzelił do tego chłopa przy ventach niż go zobaczył (dziwne)

9:16 - Dziwnie te strzały w tego typa (+ inaczej po raz kolejny sprawdza mida)

13:24 - Dziwny ten strzał przez tego smoke'a

13:55 - 14:05 - Może fart, że odwrócił się i idealnie był przeciwnik, może nie.

16:28 - Niezłe te jego "quick scopy" xDDDDDD

19:25 - Wskoczył na górę, zobaczył na swoim wh, że jest dużo osób w mainie i przy drzwiach, zeskoczył i nagle wcelowal się w zamknięte drzwi xD 

21:02-21:06 -  Niezły prief ze scouta, po czym odwrócenie się o 90 stopni i hs ze scouta (już któryś kolejny taki dziwny)

27:08 - Fajny ten peek na tego drugiego chłopa z awpą

28:16 - Nie wiem czy on coś tam widział w tym smoke, czy nie, ale ja nie widziałem

28:50 - Szybko się tego mida spodziewa xD 

32:54-33:06 Jasne, że się kogoś spodziewał.. Kto jak kto, ale żeby on się nie spodziewał?

36:11 - Dziwny peek + szybki strzał

Po czym wyszedł z serwera i dostał ode mnie bana z powodem WH.

@ ohSugarry

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Ha ha 1
  • Użytkownik

byl reset sb wiec mam ub chyba

• Ha ha 1
  • Użytkownik

Demko nr1

B- 36:05 - Jeszcze przed strzałem go zauważył. Zatomatyzowanego celownika tutaj nie było. Poprostu poprawne ułożenie i możliwe bardzo, że poprostu mu wleciała pestka
B-/+ 36:23 - Zostało ich czterech. Jeden padł w City, drugiego było słychać na conectorze. Zostało wtedy dwóch po zabiciu jednego z conecta, więc mogli dojść z marketu. Nie jest pewien co do tych pałaców
B- 37:15 - Słychać było krok na drewnie więc zwykłe ułożenie celownika i prefire
B- 38:30 - Co miało oznaczać że na pewniaku? Wcelowanie w pozycje gdzie zazwyczaj są wcelowani CT i tapowanie poprostu. Ostatni strzał no taki dość no dobry. Narazie szczególnego nic nie widzę
B- 39:10 - Drewna nie było słychac ale mógł się spodziewać i sprawdzić. Co od reszty to zwykłe prefire'y. Wallhacka nie widać póki co. Sprawdza poprostu spodziewane pozycje
B- 40:10 - 
B- 40:53 : Dwa razy było słychać drabinke (Co zapewne mógł się spodziewać dwóch). Pierwszy zabity, drugiemu było widać lufe i mogła to być panika
B- 43:33 - Szybkie peeki. Awp miał i clutcha więc to bardziej wyglądało na panike

Demko nr2

B- 3:55 - 
B- 5:05 - Strzały z AWPy i to akurat jest miejscówka gdzie jest pewne na 99%, że ktoś może być wcelowany ze snajperki 
B- 5:17 - Szybki time'ing. Był przy ventach więc, mógł się spodziewać że ktoś będzie przy ventach
B- 9:16 - Aim prawdopodobnie wyćwiczony i tapuje poprostu. Większość słychać
B+ 13:24 - Mógł to być skan i fart, ale bardziej jestem na +. Mały dowód
B- 13:55 - CT znożował TT więc skapnął się po dwóch sekundach że jego został zabity. Ułożenie normalne
B- 16:28 - Szybka reakcja. Nic podejrzanego
B- 19:25 - Słychać było kroki w mainie, po czym się normalnie ustawił skautem do drzwi
B- 21:02 - Wyćwiczony aim. Celownik chodzi i zatrzymuje się normalne. Nie ma tu działania komputera i innych programów
B- 27:08 - Widział go wcześniej
B- 28:16 - Widoczne stopy przy zanikającym smoke'u
B- 28:50 - Tutaj nie widzę nic zbytnio podejrzanego.Sprawdził maina. Mógł się spodziewać, że ktoś może wchodzić do prawej
B- 32:54 - Strzał od gracza nr 7. Nikogo na B nie było, więc sprawdził 
B- 36:11 - Normalny peek. Nie ma nic podejrzanego

Nie wiem, które to już demko z odwołaniem, ale większość jest czysta. Jedna spalona akcja, która jest malutkim dowodem, ale no.
Jeżeli coś faktycznie podejrzewasz, lub ktoś u was z administracji, to napiszczie zgłoszenie w dziale zgłoszeń czitera
Podsumowując, chłop ma wytrenowany dobrze aim, ma dobrą reakcję, nie widać żadnego wpływu programów zewnętrznych

Ze względu iż @ liege  jest jeszcze drugie odwołanie z twoim udziałem, to musisz odczekać aż @ Xamierr  rozpisze demko w przeciągu 48h pod drugim odwołaniem

Edytowane przez ohSugarry
Wstawienie rozpiski
  • Ha ha 1

• Sponsor
SPONSOR

Demko 1

36:05 - Normalny kill -B
36:23 - Dość randomowo się tam spojrzał, ale raczej przypadek -B
37:15 - Dziwny prefire, ja go tam nie słyszę jak wskakuje na drewno, ale może jakimś cudem jemu się udało +/-B 
38:30 - Strzały normalne, ale, że tak biegnie na pewniaka jak w poprzedniej skrócili to nie wiem, dałbym +/-B ale raczej na minus
39:10 - Było słychać jak wbiega pod drewno -B
40:10 - Nie wiem czy ty już zaczynasz widzieć rożne rzeczy, ale nie leci celownikiem za nim xD, głowa normalna -B
40:53 - Widział lufe -B
43:33 - Wina demka -B

Demko 2 

3:55 - peek normalny, ale, że z paka tak leci to akurat dziwne lekko +/-B 
5:05 - -B
5:17 - -B
9:16 - -B
13:24 - Jak się wie gdzie skanować to mogło wejść na farcie, ale jestem skłonny dać to +/-B, ale bardziej na minus
13:55 - -B
16:28 - Mógł się tam spodziewać przeciwnika -B
19:25 - -B
21:02 - -B
27:08 - Widział go wcześniej -B
28:16 - Widać stopy -B
28:50 - Lekko dziwne wydaje mi się, że wcelował się od razu w prawa stronę +/-B, ale raczej na minus
32:54 - Nikt nie poszedł na b, to mógł się kogoś spodziewać -B
36:11 - Normalny peek na mida -B

Dałbym UB ale skoro @ ohSugarry  mówił że da wieczorem rozpiskę to zaczekamy chwilę. Być może coś przeoczyłem.

image.png.99ec0a80bfee576449bc27cddd31c6e3.png

:poggies:

• Użytkownik

zamkniety.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]