Użytkownik∙ Xamierr Opublikowano 15 Lutego 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 UBT 1.6 czy UBT GO: GO Nick: Xamierr Imię: Jakub Wiek (dokłada data): 22.08.2004r (17 lat) SID: STEAM_1:1:456804169 Znajomość SM*(1-10): 7/8 (wyśrodkowane między 7 a 8) Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: W tygodniu około 3-5h, dni wolne od pracy / szkoły oraz weekendy od 6 do 10 godzin. Opisz siebie: Jestem młodym chłopakiem, który prowadzi spokojny tryb życia. W gierkę CS:GO pykam od około 4 lat i mam wyrobione ponad 5-6kh. Aktualnie chodzę do technikum informatycznego. Dlaczego akurat Ty?: Tak jak wspomniałem już wyżej, doświadczenie jeśli chodzi o gracza CS:GO mam dość spore. Kilka razy pełniłem funkcję administratora serwera, więc doświadczenie jeśli chodzi o SM także posiadam. Podczas gdy pełniłem funkcję admina, nigdy nie było ze mną żadnych problemów. Zawsze godziny wyrabiałem sporo ponad normę, nigdy nie było na mnie żadnych skarg (podczas kariery admina na innej serwerowni jedna, ale została odrzucona). Jestem osobą obiektywną, co także myślę, że jest dodatkowym atutem w objęciu tego stanowiska. Nie byłem też w żaden sposób karany na strefieskilla i raczej nikt nie powinien się tego spodziewać, ponieważ jestem osobą bardzo spokojną i opanowaną. Doświadczenie w rozpisywaniu demek mam, rozpisałem już co najmniej kilkadziesiąt demek, niektóre lepiej, niektóre gorzej.. Wiadomo, na rozpisanie demka wpływa wiele czynników, ale zawsze staram się je analizować po kilka, jak jest potrzeba kilkanaście razy. Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?: Nigdy nie pełniłem funkcji UBT ani 1.6 ani GO, więc doświadczenie moje jest zerowe. Jestem samoukiem, więc nie problem będzie przysiąść i przyuczyć się tego, gdzie są braki. Mamy też 3 członków UBT GO, więc jakbym miał jakiekolwiek problemy / wątpliwości, to jeśli chłopaki z UBT nie mieliby problemu, zawsze bym poprosił o pomoc / wyjaśnienie, jeśli bym czegoś nie wiedział. Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Tak jak wspomniałem, demek w karierze administratora rozpisałem co najmniej kilkadziesiąt, więc doświadczenie w ich rozpisywaniu jest na dość wysokim poziomie. Znam też większość funkcji jeśli chodzi o cheaty w tej gierce, potrafię więc stwierdzić czy ktoś używa wspomagaczy, czy gra czysto. Kontakt: FB / FORUM / STEAM / GG / NR TEL / TELEGRAM 3 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 15 Lutego 2022 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 +/- podanie - Odkąd jestes adminem, dałeś już trochę banow, wiele osób dostało UB. Więc rozpoznawanie cheaterow tak średnio u ciebie. - Aktualnie jest 3 UBT, a nie ma zbyt dużo odwołań, więc myślę że teraźniejszy sztab doskonale daje sobie radę i nie potrzebuje żadnej pomocy. - Bark doświadczenia z SB/ AMXX Podsumowując jestem na NIE Pozdrawiam To1rw Odnośnik do komentarza
Strefowicz NarutoUzumaki Opublikowano 15 Lutego 2022 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 Moim zdaniem narazie zbędne podanie ,jest wystarczająco ubt +/- podanie +Wiek -3 ubt , nie ma dużo odwołań -średnie doświadczenie z SB/amxxx Podsumowując spróbuj innym razem jestem na NIE Pozdrowienia Lucyfer Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 15 Lutego 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 Podanie na +, ale 3 ubt starczy Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 15 Lutego 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi