Premium ZwYroL Opublikowano 17 Lutego 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 UBT 1.6 czy UBT GO: UBT 1.6 Nick: ZwYroL Imię: Patryk Wiek (dokłada data): 19 - 13.01.2003 SID: STEAM_0:1:233871278 Znajomość AMXX*(1-10): 7-8/10 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Z racji iż jestem na forum aktywny praktycznie cały czas to dałbym 5-6h. Opisz siebie: Jestem Patryk, póki co nie pracuję, chodzę do zaocznej szkoły więc mam góry wolnego czasu, przykładam się do powierzonego mi zadania i staram się robić je jak najlepiej, przekładam jakość ponad spędzony nad tym czas. Dlaczego akurat Ty?: Większość pewnie myśli, że jestem szalony bo ledwo dostałem Typera i już rzucam się na inną rangę, ale prawda jest taka, że w roli Typera się spełniam dobrze, czasu dalej mam za dużo i chciałbym się wykazać jako UBT w CS 1.6, 2-3 dni przed tym podaniem czytałem poradniki o AMXBans i rozpisywaniu demek, a także przyglądałem się KAŻDEMU zgłoszeniu jak inni je rozpisują. Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?: Osobiście niestety nie, jest tak jak napisałem wyżej. Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: 7/10 Kontakt: GG 74716224 / Steam / Forum 2 2 1 "Polska to kraj z którego wywodzą się niezwyciężeni, to oni niegdyś wygrali walkę ze samą śmiercią. Wrzesień 1939r. [*]" ~ Anonim Odnośnik do komentarza
Donator Veeon Opublikowano 17 Lutego 2022 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 Ja osobiście jestem na Nie Konto od 29 stycznia czyli dopiero co założone Dziennie 5-6h? A czas spędzony 11h na forum xd Ocenianie Cheaterow wątpię że te 7 jak nigdy nie miałeś z tym styczności Powiedz trochę dłużej na forum daj się lepiej poznać i wtedy spróbuj swoich sił jeszcze raz. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 17 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 (edytowane) Bez obrazy ale jesteś noname - nie mówię tutaj o postach, bo uj w to tak szczerze. Nie widziałem nigdy twojej rozpiski, nie znam cie. Wiek podanie Nie wiem czy masz doświadczenie jako ubt ale napisałeś "Przyglądałem sie" Na nie Edytowane 17 Lutego 2022 przez GENERAL ALADEEN 3 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 17 Lutego 2022 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 +/- podanie - AMXX to nie źle ogarniasz (7-8/10) jak nigdy nie miałeś z tym styczności. - Umiejętność rozpoznawania cheaterow to też z poradnika? +Wiek - Staż na forum Podsumowując jestem na nie, dopiero co dostałeś Typera, nie wyróżniasz się jakoś. Posiedź chwilę na tej randze, a potem pomyśl o czymś wyższym. Pozdrawiam To1rw 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 17 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 Nie, nie, nie i jeszcze raz nie. 18 dni temu rejestracja na forum, pierwsza rzecz, która cie dyskwalifikuje. Nie przyjmujemy osób z ulicy, o których nie mamy bladego pojęcia, poprzedni UBT postawił stanowczą granicę. Kolejna sprawa, brak jakiegokolwiek doświadczenia, ze znajomością tego co napisałeś, to możesz startować na admina, nie UBT. 11 godzin temu, ZwYroL napisał: Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: 7/10 W 3 dni nauczyłeś się tyle, że oceniłeś swoją umiejętność oceniania cheaterów na 7, wow. Niestety nikt w to nie uwierzy. A typera masz od niedzieli, całe 4 dni, jak w ten okres można stwierdzić czy ty się dobrze sprawujesz na tej randze? Może za tydzień stracisz chęci? 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 17 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi