Użytkownik .7. Opublikowano 18 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 (edytowane) Imię: Kacper Wiek: 17 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Od początku kiedy dołączyłem do sieci byłem bardzo zainteresowany podaniem na opiekuna, po długim namyślę stwierdziłem że napiszę podanie. A co do roli to myślę, że powinienem się sprawdzić, ponieważ jestem osobą szybko i z skutkami przyjmującą porady, oczywiście zawsze służąc pomocą kiedy nadarzy się taka okazja wspierającą naszą sieć. No i jestem osobą która nie wybucha emocjami jestem kulturalny i uprzejmy dla innych graczy czasem lubię sobie po żartować, raczej jestem lubiany na serwerze i ja też każdego szanuje i lubię Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: JailBreak CS 1.6 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Niestety nie Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 7/10 Nie za bardzo znam SMX/SourceModa chociaż byłem devloperem na innej grze gdzie jest FTP itp i myślę że mogę się nauczyć AMX znam ale bardziej SMX/SourceModa nie za bardzo Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Myślę że tak Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198320730056/ Coś o sobie: Cześć, nazywam się Kacper, mam 17 lat, chodzę do zawodówki, na kierunek Mechanik samochodowy. Jestem miłym i spokojnym człowiekiem. Bardzo lubię spędzać czas wśród znajomych. Moim hobby jest elektronika czyli składanie komputerów i doradzanie innym co by mogli kupić albo coś takiego, bardzo też lubię jeździć na snowboard i czasem też pojadę sobie na ryby z ojcem na odstresowanie się. Edytowane 18 Lutego 2022 przez .7. 1 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacriany Opublikowano 18 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 jak najbardziej za kazdy lubi cie na serwerze masz dobry kontakt z pierwszym opiekunem wiec idealnie byscie sie dogadali co do prowadzenia/ogarnieciea serwera wsparcie finfansowe jest sporym plusem i co najwazniejsze wyglada jakby zalezalo ci bardziej na graczach i zabawie z nimi niz spietym "adminowaniu" 2 1 Odnośnik do komentarza
420 KushMan Opublikowano 18 Lutego 2022 420 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 Jestem na Tak + Kartki + Rzeki + Morza 1 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SquidiPL Opublikowano 18 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 jestem na tak ponieważ gdy wchodzę na serwer i patrzę na 7 to zawsze jest miły pomocny i zabawny w całym podaniu nie zauważyłem problemów ps. czasem zapomnij użyć graba 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ LiseeK Opublikowano 18 Lutego 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 Jestem jak najbardziej na tak +znam cie już dosyć czasu więc darze cię zaufaniem w jakimś stopniu +Pomocny Bardzo się angażuje w życie serwera +Znany Graczom +Jako admin świetnie sobie radził 2 1 Odnośnik do komentarza
Premium Oliwqqa. Opublikowano 18 Lutego 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 Jestem na Tak + Nie sprawia problemów + Rozpoznawalny + Dużo przesiaduje na serwerze + Pomocny + Ogarnięty 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marioandspolka Opublikowano 18 Lutego 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 Czekam na wypowiedź innych i podejmę decyzję razem z drugim właścicielem serwera 1 1 Jeżeli chcesz pomóc nam w rozwoju serwerów to oddaj no głos to zajmie ci kilka sekund https://strefaskilla.pl/forum/24-głosuj-na-nasze-serwery/ Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ kacorvixon_ Opublikowano 18 Lutego 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 jestem na tak +wiek +/- amxx - juz jest opiekun 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik FeriX. Opublikowano 18 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 Jestem na TAK +/- wiek +dobrze pełni funkcję jako admin +pomocny +dużo gra 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 18 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 Jestem na małe tak +wiek +widziałem go dużo razy na serwerze +0 skarg jako admin -opiekun już jest 1 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik sajdx Opublikowano 18 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 Jestem na tak +wiek +pomoc innym na serwerze , no i znam Cię już długo i jesteś spoko oobka +lubiany +często bywasz na serwerze 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marioandspolka Opublikowano 19 Lutego 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 Na razie odrzucam z powodu takiego że serwer posiada już opiekuna a jak na razie nie ma dużego ruchu Ale dziękujemy za pomoc w rozwoju serwera ! @ Andrzej. Zamek prosiłbym lub @ Dusia 1 1 Jeżeli chcesz pomóc nam w rozwoju serwerów to oddaj no głos to zajmie ci kilka sekund https://strefaskilla.pl/forum/24-głosuj-na-nasze-serwery/ Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 19 Lutego 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi