Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE WARN] - To1rw

Torf

Rekomendowane odpowiedzi

• Torfowisko

1. Nick: @ To1rw

2. Kto nadał warna: @ OroKoroner

3. Czas: Tera 

4. Powód: Prowokowanie GA 

5. Dowody/SS:

Napisałem na chacie "Siema chuje"  gdy wbiłem na forum ( każdy kto ma chociaż minimalnie rozumu wie że było to napisane dla żartów, a nie miało to na celu nikogo urazić) 

A więc tak zacznijmy od tego: napisałeś w moim powodzie Warna "Prowokowanie GA" co ma prowokowanie GA do tego wpisu, za co dostałem Warna? Chyba że wywnioskowałeś że wpis na SB "siema chuje"( który był napisany dla beki)  jest kierowany w stronę ga? No nie wiem czy był on kierowany do niego, jak w czasie gdy wiadomość się pojawiła, nie było go nawet na forum. 

Po drugie 

Od  kiedy wpis "siema chuje" jest w jakimkolwiek stopniu prowokacyjny? 

Po trzecie: 

Po twoim wpisie na SB (którego oczywiście pokaże niżej w ssie) "dałem ci wcześniej za 0" ? Gdzie mi dałeś za 0? Bo ja jakoś na swoim profilu nie widzę ostrzeżenia od ciebie za 0 za to co niby "mi dałeś"? Wiec nie pierdol głupot ze mi Dałeś Warna za zero. No chyba że napisanie notki traktujesz jako Warna za 0 to zwracam honor. 

A niżej wszystkie ssy: 

Ps: Polecam nauczyć pana "przyszłego moderatora" dawać warny za 0, bo jak chłop myśli że danie notki, a warn za 0 to to samo, to za daleko z taką moderacją nie znajdziecie. 

Proszę także żeby odwołanie rozpatrzył @ Trivor  

IMG_20220218_210321.jpg

IMG_20220218_210253.jpg

Screenshot_2022-02-18-21-01-14-922_com.android.chrome.jpg

image.png.fb419abfdfc8534cf592e9d47043f340.png

• Torfowisko
2 minuty temu, OroKoroner napisał:

Dzisiaj na strefoboxie od godzin popołudniowych ciągle dawałeś byle głupie odzywki + emoty (typu debil) <-- odnosi się do GA

Chyba po to Andrzej dodał te emotki żeby ich używać nie? Aha... Czyli dodał je tylko po to żeby tylko sobie były nie? A jak ktos ich użyje to Warn za prowokacje? Skoro tak bardzo te emotki są głupie to dlaczego ich nie usuniecie? Tylko dodajecie ich coraz więcej? Żeby ludzie więcej warnów dostawali? 

6 minut temu, OroKoroner napisał:

"Siema Chuje" - To już pomijam - Nikt starszy nie pozwoli sobie tak mówić (chyba, że inni z forum lubią tak mówić do siebie)

Jakos @ KushMan  który odpisał niżej nie czuł się jakoś bardzo obrażony? Za to co napisałem?

tak samo @ Kacperek  który po prostu nie zwracał na to bardzo uwagi, bo wiedział że było to dla beki, to tylko ty masz spięty tyłek( napisał bym innaczej ale dostanę Warna za prowokacje :kekw: )  

9 minut temu, OroKoroner napisał:

Miałem dać Ci za "0" lecz miałeś już za dużo tych "upomnień". Naprawdę dorośnij, masz opiekuna i takim czymś pokazujesz dorosłość?

Miałeś dać czy dałeś? Bo na CB pisałeś coś innego. Weź ty się chopie zdecyduj, bo wszędzie piszesz coś innego.

• Torfowisko

A tak btw, co ma prowokowanie GA, do mojego wpisu "Siema chuje"? Bo chyba Warna dostałem po wpisie, więc warn był chyba za wpis a nie prowokowanie xD? 

To co ty mi pierdolisz o ga xD

• Zasłużony

bardzo dobrze. bedziecie z GA dostawac tyle warnow dopoki sie nie nauczycie.

• Lubię to! 1
  • Super 1

image.png
:pepehands:

• Zasłużony

odwolanie_odrzucone.png

• Lubię to! 1

image.png
:pepehands:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]