Torfowisko Torf Opublikowano 18 Lutego 2022 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 Twój nick: @ To1rw Nick oskarżonego: @ OroKoroner Powód skargi: Brak umiejętności dawania warnów Opis sytuacji: gość myśli że jak da komuś notkę to ta osoba ma Warna za 0. Data i godzina zdarzenia: 20:50 Miejsce zdarzenia: forum Dowody: niżej screeny Coś od siebie: Powiem tak, gość napisał mi że dostałem od niego Warna za 0. Gdy ja na swoim profilu żadnego takiego Warna nie widze. Po jego wypowiedzi można wywnioskować że gość uważa że jak da mi notkę, to mam już Warna za 0. Sory byqu ale to tak nie działa. Polecam lepiej weryfikować kandydatów na moderatorów. Bo z takimi to za Daleko nie znajdziecie xd. Screeny: Na screenie doskonale widać, że nie mam informacji o warnie na moim profilu (za 0) od orokoronera którego "rzekomo mi dał" 2 1 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 19 Lutego 2022 Autor Torfowisko Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 Ale po co ty do wszystkiego mieszasz generała? On daje warny za ciebie? Skarga jest na ciebie a nie na niego, więc zostaw już jego temat w spokoju. Wytłumacz lepiej gdzie jest ten mój warn za 0 którego otrzymałem od ciebie, bo jakos go nigdzie nie widze. 1 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 19 Lutego 2022 Autor Torfowisko Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 To nie źle działasz ci powiem, najpierw w notce miało być upomnienie. Potem miał być rzekomy warn za 0, a na końcu wychodzi że +1 za to dostaje. Chopie, sam nie wiesz już co piszesz, zdecyduj się. + Jeszcze do tego +1 dajesz mi 12 godzin później od danej notki. Szybko działasz nie powiem że nie 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 21 Lutego 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi