Użytkownik walczzak Opublikowano 18 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 Imię: Marcel Wiek: 17 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Chciałbym pomóc w dopilnowaniu serwera oraz pomóc go w jakimś stopniu rozwinąć. Mało aktywna jest administracja jak widzę a dużo by pomogła w pewnych momentach, żeby utrzymać spokój na serwerze bo czasami to zniechęca to do grania. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: ONLY AWP #1 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: tak, okolo 2lata temu na jakimś serwerze SURF. Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 8 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): tak Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199165202648/ Coś o sobie: Jestem Marcel, mam 17lat. Z zawodu technik-logistyk. Interesuję się motoryzacją, a także lubię piłkę nożną. Potrafię dogadać się z drugą osobą, jestem bez problemowy i spokojny. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Xamierr Opublikowano 18 Lutego 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 - Konto pod podanie - Podanie - Jest już jeden opiekun + doświadczenie + wsparcie finansowe Jestem na NIE! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ m4jkiii Opublikowano 18 Lutego 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 Jest opiekun to po pierwsze, wiek -/+, konto nowe co cie dyskwalifikuje odrazu na starcie. Jestem na NIE, pokaż się z dobrej strony i posiedź trochę to zmienię zdanie. Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 19 Lutego 2022 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 - Podanie (jak na opiekuna to jest trochę ubogie) - staż na forum/konto pod podanie +SM/AMXX + doświadczenie +Wiek - aktualny opiekun doskonale daje sobie radę : ) Jestem na nie Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 19 Lutego 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 Propsuje za logistyke, ale chyba chciales napisac podanie na admina a nie opiekuna. pomyliles dzialy. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 19 Lutego 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi