Użytkownik∙ Rybson Opublikowano 21 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Imię : Karol Aktualny Wiek: 21 lat Krótkie przedstawienie się: Mam na imię Karol i mam 21 lat. Jestem na swój sposób mądry, pracowity, wysportowany i mam dużo fajnych pass. Od kiedy u nas grasz i z jakiego serwera pochodzisz: Gram u was od 5 lipca i nie grałem u was na żadnych serwerach Za co najbardziej cenisz naszą sieć serwerów: Za dużo fajnych osób, za fajnych administratorów i za fajny styl forum Dodatkowe informacje: Cześć 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 27 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 @AdeK @Kamilek @DyLu @Trivor Jaka decyzja? Odnośnik do komentarza
cannabis 0101 Opublikowano 27 Listopada 2018 cannabis Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi