Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - enka

enka

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

link do poprzedniego tematu: 

Nick z CS: enka
Admin banujący: błaszczyk
Serwer: dd2
Data zdarzenia: 19.02.22
Opis sytuacji: nie podzieliłem się CFG co zaskutkowało chwilową przerwą w postaci banicji. #zum Verkauft
Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): https://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): https://www15.zippyshare.com/v/CloO58gV/file.html

Chciałem się odwołać od ów wczorajszego bana, nie wiem, wydaje mi się, że robicie sobie jaja? Zostały rozpisane akcje, na których strzelam się czy to na długiej, czy na gali, wroga mam jak namalowanego i werdykt, że +B? Nie wiem, chyba coś tutaj z kimś jest nie tak, jeżeli tak wygląda ta 'Wasza' rozpiska, to najlepiej w ogóle cały serwer zbanować, bo przecież każdy strzela? Wbijam nafurgany raz na dwa tygodnie, jak jeszcze miesiąc temu byłem aktywny bo miałem na to czas, to już byłem tematem z Waszych ust, 4 povy łącznie na forum wiszą, dziwne, że żadne nie zostało rozpisane (?). Swoją drogą każdego można rozpisać, każdy to wie i to na niejednej sieci niejeden już za wkur... ludzi poleciał, najśmieszniejszy jest fakt, że tu nie ma nic spalonego, raz wejdzie a raz nie, na długiej jakieś prefire'y i strzały w smoka gdzie wroga widać doskonale, brak nospreada a jak był bym w lepszym stanie to słowo daje, że te głowy by lepiej siadały i ktoś by to dopisał, chyba.

Reasumując to chcę zobaczyć faktycznie rozpisanie z prawdziwego zdarzenia, bo @ Błaszczyk  lepiej to 'rozpisal' niż chłopek z ubt dodatkowo opiekun @ LAN_CIECHOCINEK2K2  . Ah, wszystko byle by na odpier... zrobić, lepiej grzecznie uświadomić, żebym się pożegnał, bo nie chcecie ze mną grać, nie chcecie grać z chłopkiem który rzuca sobie flashe pod oczy i ma movement jak jakiś kulawy, max. Liczę na wyjaśnienie sytuacji, nie jesteśmy dziećmi i myślę, że trzeba być rzetelnym w tym co się robi, bo niestety sytuacja nie jest klarowna, co część osób oglądających tą 'rozpiske' też stwierdziło. Pozdrawiam.

• Ha ha 4

Do zbanowania gracza wystarczą 3 akcje B+. Po co mam tracić czas dalej oglądać? No, ale spoko, masz prawo się odwołać. 

@ eSX  twoja kolej.

Cytat

myślę, że trzeba być rzetelnym w tym co się robi, bo niestety sytuacja nie jest klarowna, co część osób oglądających tą 'rozpiske' też stwierdziło.

Ciekawe kto :kekw:

• Użytkownik

Skoro tak narzekasz na brak rozpisania czasówek, to specjalnie dla ciebie rozpisałem każdą.

06:45 b- czasami wchodzi takie coś
07:00 - 07:04 b+
09:02 - 09:21 w tej całej akcji celownik za przeciwnikami cały czas lata, cały czas przy strzałach b+
17:32 tu obok modelu strzał, nawet widać ślad po kuli, ale głowa siedzi b+
20:25 to samo co wcześniej b+
20:38 - 20:41 tu pierwszy kill jak jeszcze bym puścił, to ten drugi b+
22:11 tu można odpuścić, na siłę się nie będę czepiał b-
22:15 ale ten na gali to cudo, idealna głowa w biegu b+

Postrzelałeś sobie, postrzelałeś, ale po co ten wywód, jak wiesz, że się palisz.

• Lubię to! 3
  • Ha ha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]