Użytkownik MajsterlorD Opublikowano 20 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 1. Twój nick:MajsterlorD 2. Nick oskarżonego:kacorvixon 3. IP/SID oskarżonego:0:0:511228027 4. Data i czas zdarzenia: 12:10 5. Powód skargi: Notrycznie wpycha się do ct 6. Opis sytuacji: Notrycznie wpycha się do ct bez mikrofonu i na zbyt mało ilość tt np 2ct 4tt. Przez brak mikrofonu u uniemozliwia dalsze prowadzenie bo zabicu jednego z ct 7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): Ludzie na serwerze 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ LiseeK Opublikowano 20 Lutego 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 (edytowane) poproszę jakieś demko bądź ss'y lub świadkowie co byli niech się zgłoszą bo jak napiszesz Ludzie na serwerze to ja nie wiem kto był kto to potwierdzi :v /24h na danie jakich kolwiek dowód inaczej odrzucam skargę Edytowane 20 Lutego 2022 przez LiseeK Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ kacorvixon_ Opublikowano 20 Lutego 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 4 godziny temu, MajsterlorD napisał: 1. Twój nick:MajsterlorD 2. Nick oskarżonego:kacorvixon 3. IP/SID oskarżonego:0:0:511228027 4. Data i czas zdarzenia: 12:10 5. Powód skargi: Notrycznie wpycha się do ct 6. Opis sytuacji: Notrycznie wpycha się do ct bez mikrofonu i na zbyt mało ilość tt np 2ct 4tt. Przez brak mikrofonu u uniemozliwia dalsze prowadzenie bo zabicu jednego z ct 7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): Ludzie na serwerze notorycznie? wszedłem do ct raz, lub dwa razy po to żeby pomóc ponczkowi bo sobie nie radził i od początku mapy żadnej rundy dobrze nie poprowadził, nawet mnie poprosił o pomoc więc w czym problem, po jego zabiciu wpisywałem killa albo dawałem się zabić tt więc jak UNIEMOŻLIWIAM dalsze prowadzenie????, a po paru rundach wyszedłem fajny dowód ludzie na serwerze XD 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marioandspolka Opublikowano 22 Lutego 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 Jeżeli chcesz pomóc nam w rozwoju serwerów to oddaj no głos to zajmie ci kilka sekund https://strefaskilla.pl/forum/24-głosuj-na-nasze-serwery/ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi