Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ZGŁOSZENIE] - lay / lay svko

shacky

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick podejrzanego: lay / lay svko
Serwer: mirage #1
SteamID/IP: # 2156 lay svko STEAM_1:1:112477659 10:33 14
Data i godzina: dzi od 12:08 do 12:47
Dowody (demko): na waszym serwerz z demkami jest ;) z dzis z godziny 12:08-12:47
Podejrzane momenty, rozpiska: typ jest ogolnie wyciszony przez cs:go - przynajmniej u mnie, wiec pokazuje sie jako losowa nazwa

4:48 - jak zaczyna biec w strone schodow i nagle wcelowuje sie w sciane na goscia w connectorze, mimo ze  go nie widzi
5:30 - jak peekuje na mida, pierwszy strzal na szybko, moze fart moze nie, ale nie sadze by to byl idealny timing przy drugim strzale. Rzadko kto odrazu peekuje ze scopem w stronę okna przy tym jak pierwszego goscia zabil z okna, dla mnie wiedzial ze jest tam druga osoba
7:43 - perfidne wh, od poczatku - wcelowal sie w schody, potem w jungle, zabil jednego, potem strzelil mi w nogi, i chciałem go sprawdzić, skoczyć w stronę jungli ale nie wychylić się tak naprawdę, zęby wymusić sytuacje zeby strzelił, na jego pov nie bylo widac zeby postac sie wychylila - dla mnie główny dowód ;) wtedy też nie wytrzymałem i napsialem co napisalem na czacie, kto będzie oglądał bedzie to wiedzial
7:57 - kolejna sytuacja ze wcelowal sie w glowe przez sciane - spoko mozna to wytlumaczyc ze tam jest na pixel gra ze ktos stoi od strony kuchni przy boxie, ale pozniej strzelil w sciane tam gdzie ja bylem
kolejna runda to jest moje skakanie mu przed celownikiem, byl totalnie niewzruszony, zabijal mimo braku wizji, gratuluje :)
9:44 - za szybki strzal
9:52 - wyskakuje z okienka na B i juz wie gdzie jest przeciwnik

10:40-11:05 - biega sobie na nozu po B, bez sprawdania appsow - na pewniaczku :) a potem wyrzuca pistolet bo wie ze przeciwnik ktory nawet nie oddal strzalu mial deagla i wskakuje do appsow bez zadnej spiny
15:25 - jak przechodzi z jungli na ct, typ z ct rzuca flasha do gory, ktorego nie mial prawa slyszec, ODWRACA SIE OD NIEGO :)

niechce mi sie dalej tego opisywac, typ jest odjebany :)

jakos w miedzyczasie wszedl Lemon na serwer i sprawdzal go, pisalismy na u@ ale typ sie juz ewidentnie kryl

Edytowane przez shacky
  • Super 1

u mad?

• Sponsor
SPONSOR

4:48 - Normalnie sprawdza pozycje -B
5:30 - Pierwszy strzał dziwny, ale drogi już normalny +/-B
7:43 - Za szybko oddany strzał +B
7:57 - Wcelowanie się na pozycje raczej normalne, poza tym go słyszał, skan raczej tez normalny, ale cała ta akcja wygląda dziwnie, szczególnie, że podjeżdża se z kosą i skacząc +/-B
8:40 - Miał wychylać na schody i nagle cofa, żeby spojrzeć na palace +/-B
8:47 - Chłop mu skacze przed ryjem i oddaje taki szybki strzał +/-B
8:55 - Leci na typa z glockiem, potem idealny prefire +B
9:44 - +B
9:52 - +B

Myślę, że do bana to wystarczy. Dzięki za zgłoszenie.

image.png.99ec0a80bfee576449bc27cddd31c6e3.png

:poggies:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]