Użytkownik shacky Opublikowano 21 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 (edytowane) Nick podejrzanego: lay / lay svko Serwer: mirage #1 SteamID/IP: # 2156 lay svko STEAM_1:1:112477659 10:33 14 Data i godzina: dzi od 12:08 do 12:47 Dowody (demko): na waszym serwerz z demkami jest z dzis z godziny 12:08-12:47 Podejrzane momenty, rozpiska: typ jest ogolnie wyciszony przez cs:go - przynajmniej u mnie, wiec pokazuje sie jako losowa nazwa 4:48 - jak zaczyna biec w strone schodow i nagle wcelowuje sie w sciane na goscia w connectorze, mimo ze go nie widzi 5:30 - jak peekuje na mida, pierwszy strzal na szybko, moze fart moze nie, ale nie sadze by to byl idealny timing przy drugim strzale. Rzadko kto odrazu peekuje ze scopem w stronę okna przy tym jak pierwszego goscia zabil z okna, dla mnie wiedzial ze jest tam druga osoba 7:43 - perfidne wh, od poczatku - wcelowal sie w schody, potem w jungle, zabil jednego, potem strzelil mi w nogi, i chciałem go sprawdzić, skoczyć w stronę jungli ale nie wychylić się tak naprawdę, zęby wymusić sytuacje zeby strzelił, na jego pov nie bylo widac zeby postac sie wychylila - dla mnie główny dowód wtedy też nie wytrzymałem i napsialem co napisalem na czacie, kto będzie oglądał bedzie to wiedzial 7:57 - kolejna sytuacja ze wcelowal sie w glowe przez sciane - spoko mozna to wytlumaczyc ze tam jest na pixel gra ze ktos stoi od strony kuchni przy boxie, ale pozniej strzelil w sciane tam gdzie ja bylem kolejna runda to jest moje skakanie mu przed celownikiem, byl totalnie niewzruszony, zabijal mimo braku wizji, gratuluje 9:44 - za szybki strzal 9:52 - wyskakuje z okienka na B i juz wie gdzie jest przeciwnik 10:40-11:05 - biega sobie na nozu po B, bez sprawdania appsow - na pewniaczku a potem wyrzuca pistolet bo wie ze przeciwnik ktory nawet nie oddal strzalu mial deagla i wskakuje do appsow bez zadnej spiny 15:25 - jak przechodzi z jungli na ct, typ z ct rzuca flasha do gory, ktorego nie mial prawa slyszec, ODWRACA SIE OD NIEGO niechce mi sie dalej tego opisywac, typ jest odjebany jakos w miedzyczasie wszedl Lemon na serwer i sprawdzal go, pisalismy na u@ ale typ sie juz ewidentnie kryl Edytowane 21 Lutego 2022 przez shacky 1 u mad? Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 21 Lutego 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 4:48 - Normalnie sprawdza pozycje -B 5:30 - Pierwszy strzał dziwny, ale drogi już normalny +/-B 7:43 - Za szybko oddany strzał +B 7:57 - Wcelowanie się na pozycje raczej normalne, poza tym go słyszał, skan raczej tez normalny, ale cała ta akcja wygląda dziwnie, szczególnie, że podjeżdża se z kosą i skacząc +/-B 8:40 - Miał wychylać na schody i nagle cofa, żeby spojrzeć na palace +/-B 8:47 - Chłop mu skacze przed ryjem i oddaje taki szybki strzał +/-B 8:55 - Leci na typa z glockiem, potem idealny prefire +B 9:44 - +B 9:52 - +B Myślę, że do bana to wystarczy. Dzięki za zgłoszenie. Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 21 Lutego 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi