Użytkownik lay Opublikowano 21 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 (edytowane) Twój nick na serwerze:lay Nick admina banującego: Drakoo Dostałeś bana, gaga czy muta?: bana Czas oraz data bana: 21/02/2022 Serwer na którym dostałeś bana: mirage #1 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): ban przy rozpisywaniu dema Link do Sourcebansa z twoim banem: Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/id/2qxq/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: ########################################### Disconnect: Zostałeś ZBANOWANY na tym serwerze! Data nadania bana: 21/02/22 15:37:26 Długość bana 0 minut Admin: Drakoo Edytowane 21 Lutego 2022 przez lay Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 21 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 (edytowane) No to tak: Wg mnie ban powinien zostać. Było zgłoszenie, gdzie decyzja UBT była taka, że używałeś wspomagaczy i też tak uważam. Ale wstawie czasówki, które są dla mnie podejrzane: B+ 7:43 - Szybki peek, jeszcze przed wychyleniem CT B+ 7:57 - Wcelowanie do dżungli i oddany skan do CT. Podejrzany moment B+ 9:44 - Oddany strzał przed wychyleniem TT Myślę, że ban jak najbardziej słuszny Edytowane 21 Lutego 2022 przez ohSugarry Edycja 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 21 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi