Zasłużony Andrzej. Opublikowano 21 Lutego 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 Odpowiedzi na Biało. Pytania na Żółto. @ lucyfer [P] Schabowy czy mielony? [O] I ten i ten bardzo smaczny, ale mimo wszystko mielony. [P]Czy jadłeś kiedyś papryczkę chilli? [O] Nawet ostatnio pół zjadłem @ LAN_CIECHOCINEK2K2 [P] Dlaczego przy twojej próbie zrobienia czegokolwiek, ostatecznie zawsze jest zepsute? [O] Nie śmieszne i NIE PRAWDZIWE, a nawet jak czasem coś jest zepsute po moim grzebaniu to i tak w najbliższym czasie to naprawiam @ michuu [P] Stestowałeś żądło boże? [O] A co cie to @ liege [P] Pepsi czy coca cola? [O] Nie no tylko Pepsi @ DepresjaHook.hack [P] Tak? Czy nie? Odpowiedz, dlaczego? [O] Tak bo tak. @ KushMan [P] Czy jesteś w stanie się przeprowadzić za granicę? [O] Raczej tak zrobie jak skończę szkołę. [P] Podaj pomysły, które chciałbyś wdrożyć w życie forum. [O] Nie mam pomysłów raczej. [P] Jakich pozytywnych cech Ci brak? Wymień 2. [O] Kultury (aczkolwiek mi nie brakuje mimo że nie widać xD) i cierpliwości. [P] Jakie są Twoje najważniejsze zasady kiedy idziesz na randkę? [O] Świeży oddech i maniery [P] Czy zjesz przeterminowany produkt jeśli nadal wygląda i pachnie w porządku? [O] No pewnie, ostatnio miałem srake po szynce która była przeterminowana 3 tygodnie, ale pachniała dobrze. Co to tam sraczka . [P] Jaką kuchnię lubisz najbardziej? [O] Chyba Włoską, chociaż polska też jest całkiem przyzwoita. [P] Idealne dla Ciebie wakacje to? [O] Z dziewczyną na chillu, ciepełko, plażowanie... [P] 2/3 zdania na temat naszego forum. [O] Duże forum, z potencjałem, uważam że nie jest ten potencjał wykorzystywany na 100% lecz ja się staram aby tak było. [P] Jaki najlepszy film widziałeś w ciągu ostatniego roku? [O] Nie oglądam dużo filmów więc nie odpowiem. Jeżeli chodzi o seriale to zdecydowanie "Ślepnąc od świateł" i "Trailer park boys". @ Kacperek [P] Jak trafiłeś na forum? [O] Równe dwa lata temu zacząłem grać na AWP #1 (teraz jestem właścicielem, nie do wiary ) i się zarejestrowałem aby złożyć podanie o admina. [P] Jakie masz plany wobec forum? [O] Nie mam. Muszę tylko utrzymywać tylko porządek bo inaczej to przestanie się kręcić. [P] W której klasie jesteś? [O] Drugiej. [P] Ile masz lat na serio? [O] 17 za 7 dni [P] Trenowałeś sztuki walki? [O] Tak, Taekwondo a potem K1 przez prawie 6 lat. [P] Oglądasz ksw, fame mma..? [O] Czasem te freakowe gale obejrzę jak są interesujące mnie walki. @ `Lemon. [p] czemu trzeba Cię prosić 20 razy żebyś coś zrobił, a i tak zapomnisz, a jak to zrobisz za 30razem, to czemu 14innych rzeczy nie działa? [O] Powodzenia @ To1rw [P] Ile masz lat? [O] 17 za 7 dni. [P] Ulubione danie? [O] Nie mam, dużo rzeczy lubię. Generalnie uwielbiam jeść. [P] Czym się zajmujesz na co dzień? [O] Szkoła, forum, pomagam staremu w pracy i dziołchom [P] Uprawiasz jakieś sporty? [O] Tenis, dźwiganie ciężarów [P] Kiedy awans na H@? [O] Na H@? Nigdy, za dużo roboty, odpowiedzialności. Czekam jedynie na administratora, bo uważam, że jest to w moim zasięgu. @ OroKoroner [P] Znasz się z Trivorem? [O] Prywatnie? Nie. Chociaż coraz więcej się o nim dowiaduje XDD @ Trivor [P] Uprawiasz jakiś sport? [O] Tenis. [P] W jakim innym państwie kupiłbyś domek? [O] Marzenia, gdzieś gdzie jest ciepło. Realia? Pewnie tam gdzie praca czyli zachód/PL. [P] Jak radzisz sobie z tym, że wszystko jest na twojej głowie jako J@? Skowron ostatnio mało Ci pomaga - brak większej aktywności u niego. [O] Skowron ma teraz trudniejszy okres w życiu. Ja sobie jakoś radze, chociaż nie jest łatwo, bo natłok obowiązków się robi. @ ZwYroL [P] Ketchup czy Musztarda? [O] Zależy do czego, ale chyba musztarda. [P] Kukurydza czy Groszek? [O] Kukurydza zdecydowanie. [P] Napoje gazowane czy nie gazowane? [O] Gazowane. @ GENERAL ALADEEN [P] Jak to być Junior Adminem ? [O] Nie wiem, już przywykłem [P] Skąd taki Nick @ Andrzej. ? [O] Kiedyś jak zaczynałem przygodę z forum to zmieniałem nicki co tydzień bo nie miałem pomysłu, no i został Andrzej Tirowiec bo pod takim byłem znany na serwerze. [P] Pierwszy twój postawiony serwer GO ? [O] Mirage/Cache, w grudniu 2020 roku. Na ten moment w TOP300 serwerów na świecie [P] Pierwszy twój serwer na którym grałeś. ? [O] AWP #1 [P] Jaki styl ubierania się ci podoba u dziewczyn. ? [O] Ciężko powiedzieć, lubie skinny jeansy [P] Kogo możesz nazwać swoim najlepszym przyjacielem. ? [O] Nie wiem, @ shinga to spoko ziomek, ale wszyscy są super! [P] Potrafisz wymienić swoje trzy mocne i słabe strony.. ? [O] Niecierpliwość, wulgarność, a z tych lepszych to poczucie humoru i nie wiem. [P] Aktualnie twoja ulubiona piosenka. ? [O] Aktualnie chyba Jetlag malika, ale już się nudzi. [P] Co tam u Dusi Ostatnio mało ja widać mimo że miała się pokazywać często. ? [O] No radzi sobie świetnie, kiedyś pewnie zacznie się więcej udzielać jak dawniej. [P] Czy uważasz że przez ostatni rok-półtora wiele się zmieniło na forum. ? [O] Bardzo dużo przez 2 lata, a sporo przez ostatni rok nawet. [P] Jak tam życie mija. ? [O] No generalnie w porządku, układa się. [P] Gdyby nie sieć co byś robił w wolnym czasie. ? [O] Nie jestem w stanie odpowiedzieć na to pytanie, więcej bym grał chyba. [P] Jeśli byłaby wojna to uciekłbys czy walczył w obronie kraju? [O] Jakby była już sytuacja kryzysowa no to nie miałbym wyboru [P] Jakiś nowym rozwój forum w najbliższym czasie. [O] Nie wiem, a jak tak to będzie niespodzianka. [P] Kto z nowej moderacji administracji zrobił na tobie złe wrażenie. [O] Moderacji administracji, nie wiem. [P] Kogo nominujesz następnego do pytań.? [O] Na końcu pomyśle. @ PLTigerPLStrefaSkilla.pl [P] Kiedy najlepszy opiekun( @ RĄSIA ) dostanie jakąś nagrodę za prowadzenie serwera? [O] A co ma dostać? Ma SVIPka, więcej nie wiem co mu dać [P] Jaka jest Twoja ulubiona drużyna w CS go? [O] Kiedyś Virtusi, teraz się nie interesuje. [P] Czy sądzisz ze jakas polska drużyna ma szansę się wybić i wygrywać najważniejsze turnieje? [O] Nie wiem, nie śledze. [P] Ile mniej więcej czasu dziennie zajmuje ci ogarnianie serwerów? [O] Nie robie tego codziennie, ocipiał bym chyba Przysiaduje z 2 razy w tygodniu po godzince/dwie/trzy. @ ^Apple^ [P] Czemu używasz tyle kurwa wulgaryzmów? [O] Za szybki i nerwowy tryb życia kurwa. [P] Jak trafiłeś na forum? [O] Z serwera AWP #1 aby napisać podanie na adm. [P] Jak toczyła się Twoja "kariera" na forum? [O] Była dłuuuuuga. Pierw admin na AWP, następnie admin na Mirage #1, a po czasie opiekun. Swego czasu UBT CSGO i Redaktor FP. Po kilku nieudanych podaniach na moderatora swoje serwery do CS:GO. No i awans na J@ bo trevor by se nie poradził sam xdd. [P] Z kim masz najlepsze relacje z sieci? Proszę osobno administracja / reszta! [O] Oj ciężko, staram się nikogo nie faworyzować. Kontakt poza forum mam tylko z administracją wyższą forum i kilkoma adminami z AWP #1. No i z szynką. [P] Kiedyś się spotkamy coo? xd [O] No czemu nie, Koszalin @ Xamierr [P] Twój ulubiony kraj w którym chciałbyś spędzić wymarzone wakacje? [O] Srilanka, Zanzibar... Coś takiego, byle by ciepło i lazurowe morze. Dzięki za pytanka , do następnego Q&A nominuje @ OroKoroner 4 3 1 1 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 21 Lutego 2022 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 12 minut temu, Andrzej. napisał: [P] 2/3 zdania na temat naszego forum. [O] Duże forum, z potencjałem, uważam że nie jest ten potencjał wykorzystywany na 100% lecz ja się staram aby tak było. Miało być 2/3 zadnia, a nie jedno Myslalem że ty starszy, a ty prawie mojego wieku 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 21 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 26 minut temu, Andrzej. napisał: [P] Trenowałeś sztuki walki? [O] Tak, Taekwondo a potem K1 przez prawie 6 lat. Chciałbym to sprawdzić Odnośnik do komentarza
Strefowicz NarutoUzumaki Opublikowano 21 Lutego 2022 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 No no @ Andrzej. To ty z mojego miasta 1 Odnośnik do komentarza
Strefowicz NarutoUzumaki Opublikowano 21 Lutego 2022 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 Tak Koszalin @ Andrzej. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Xamierr Opublikowano 21 Lutego 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 Ale małolat z niego jeszcze, a kurwuje więcej niż stary pewnie 😅 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ `Lemon. Opublikowano 21 Lutego 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 2 godziny temu, Andrzej. napisał: [O] Powodzenia @ Andrzej. nie pierdol, super support jestes 1 1 https://imgur.com/a/b9e2wiH https://imgur.com/a/CivUzgs https://imgur.com/a/QUcA4ca Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 22 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 (edytowane) To k****a czekamy na twój awansik na administratora należy ci się xDDDDD Edytowane 22 Lutego 2022 przez GENERAL ALADEEN 1 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 22 Lutego 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 16 godzin temu, Andrzej. napisał: [P] Ile masz lat na serio? [O] 17 za 7 dni Ale ty bobas jesteś 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 23 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi