Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SKARGA] - skowron

LAN CIECHOCINEK 2K2

Rekomendowane odpowiedzi

• Torfowisko

Powiem tak, już od dłuższego czasu administracja ma wyjebane ( i nie chodzi tu tylko o skowrona ). Jeden Andrzej, który sam robi 3x więcej niż reszta administracji, jak by nie on, to ludzie czekali by nawet 2tygodnie na dodanie głupiej rangi admina. Nie wspominając już o rozpatrzeniu skarg/ odwołań od Warna, urlopach, podaniach. Może i narazie Andrzej daje sobie radę, ale w końcu przyjdzie taki moment że nie będzie w stanie sam zapanować na wszystkim. 

Moja propozycja na rozwiązanie sytuacji:

Skoro wyższa administracja nie ma czasu na forum to proponuję awansować Andrzeja z j@ na administratora forum ( myślę że zasługuje za to że ogarnia wszystko sam ). + Do tego dobrać 1/2 nowych aktywnych j@ którzy pomogą mu ogarniać forum. 

• Lubię to! 5
  • Super 1

image.png.fb419abfdfc8534cf592e9d47043f340.png

• Skowron

Dla waszej informacji zostałem okradziony że wszystkich rzeczy w Holandii Więc byłem też w Polsce na urlopie dswa tygonie. Trivor wie o wszystkim a z takich przypadków jak kradzież lub sprawy osobiste zostawiam co jedynie dla administracji. Nikomu innemu nie muszę się tłumaczyć. Boli was że mnie nie ma? Macie zgagę do tego? Tyle ode mnie. Miałem też pogrzeb ostatnio. Zamykam temat Co mam więcej napisać. Zamiast pisać skargi i robić syf to wystarczy napisać na steam. 

• Lubię to! 1
  • Super 4
  • Ha ha 2

sygnatura Strefa.jpg

• skowron zablokował(a) ten temat
  • LEGENDA

Więc tak, zacznę od tego że dostałem pozwolenie na rozpatrzenie skargi od samego Właściciela StrefySkilla (Trivora), ponieważ Oskar (Trivor) jest na urlopie i nie ma zbytnio możliwości aby to zrobić. 

Wypowiem się na temat aktywności administracji, ponieważ każdy tylko piszę lub gada że ta administracja chuja robi zero aktywności itp a sami nigdy nie byli na takiej wysokiej randze lub byli ale na sieciach które mają kilka osób na krzyż (są też wyjątki,gdzie rzeczywiście gdzieś byli wysoko wmiare na dużej sieci,ale nie mieli takich zadań jak my mamy tutaj u NAS!, jedna osoba robi trochę więcej ponieważ SIĘ NA TYM ZNA lepiej od innego administratora,więc ma tam permisje i dostęp, a druga się nie zna więc nie otrzymuje dostępu do "rzeczy" na której się nie zna,jedni mają rangę administratora i odpisują,pomagają,załatwiają wszystko w wiadomościach na priv (gdzie tego nie widać,bo jest to załatwiane prywatnie), a drudzy działają publicznie właśnie typu skargi,odwołania,rekrutacja,czy też rangi np na ts-ie, dsc,czy serwerach csgo/1.6 ITD,lub inni np tacy jak JA, którzy znają się w ogarnianiu takich rzeczy jak np logowanie się na forum za pomocą facebooka (gdzie jest to ogarniane w ACP gdzie taki "nowak" nie ma tam dostępu i tego nie widzi co dana osoba tam robi i kiedy to robi). Dlatego u niektórych widać że coś robią bo piszą posty na forum,a u niektórych nie widać bo ich nie piszą ale załatwiają sprawe po za publicznością. Myślę że otwarłem poniektórym osobą oczy i spojrzą na to z naszej strony. 

Co do wypowiedzi : 

W dniu 22.02.2022 o 15:13, LAN_CIECHOCINEK2K2 napisał:

Chociaż z drugiej strony urlop można brać na maksymalnie tydzień z tego co mi wiadomo

Urlop można brać na dłuższy okres niż tylko 7dni pod warunkiem że osoba Najwyższa danej branży się na to zgodzi, np taki serwer CS:GO z mirage, jest opiekun który złamał sobie rękę(oczywiście tego nie życzę nikomu podałem tylko przykład) i nie może wchodzic na serwer bo no nie za bardzo grać idzie, musi poinformować Właściciela/właścicieli że jest taka i taka sytuacja i nie ma możliwości nawet wejścia na serwer bo cośtam. W tej sytuacji @ skowron zgłosił trivorowi zaistniałą sytuacje że nie będzie mógł wykonywać w 100% swojej pracy na forum ponieważ został okradziony (nie wnikając w szczegóły) po prostu nie może !,skowron nie posiada rangi urlop bo dostep do forum posiada najwidoczniej i może robić to co da się robić na telefonie. 

W mojej sytuacji jak dostałem degrada z administratora na j@ to prawda leciałem w chuja, tu niby odpisywałem na priv ogarniałem dsc ale tak naprawdę mógłbym to robić na randze nie tak wysokiej, dlatego sam zrezygnowałem z j@ ponieważ nie miałem na to czasu i chęci a zostawiłem sobie właściciela DSC.I dla tych którzy mają niedowierzenie że ja działam na dsc bo tego nie widać,zapraszam do złożenia podania na adm dsc to wtedy się przekonasz ;) (bo znowu sytuacja "bo tego nie widać"- mam opiekuna,mam admina którzy mi pomagają, ja pisze co maja robić a czego nie czasem dostana opierdol,ogarniamy sobie samego dsc czy to konkursy czy inne rzeczy zwiazane z dsc ALE WSZYSTKO LECI W WIADOMOŚCICH GDZIE INNI NIE MAJĄ TAM DOSTĘPU ! ,dalej nie wierzysz ? - zapytaj się mikiego lub adminów )  (tu dodaje taką wiadomość dla wyjaśnienia mojej sytuacji (wiem nie związane ze skargą ale wyjaśniającą nasza prace w administracji) 

W dniu 22.02.2022 o 15:13, LAN_CIECHOCINEK2K2 napisał:

Coś od siebie: Po za tym to jeszcze bym napisał coś na temat wybujałego ego, ale ograniczę się do tego screena.

image.png.378d8fc4ff8aabd123f1c8d78afc76e4.png

Prawda nie musiał odpisywać w taki sposób, ale jest to prawda - nie musisz zgadzać się z jego decyzją,masz prawo do złożenia ponownej skargi, zażalenia ponieważ nie zgadzasz się z werdyktem,w takim przypadku skarga rozpatrywana będzie ponownie a werdykt ostateczny podejmie Właściciel sieci lub wskazaną przez właściciela sieci osobę. ...Ale musisz ją zaakceptować, ponieważ werdykt skargi jest jaki jest, w życiu również masz SĄD (podobnie jak u nas administracja),sędzia daje taką decyzję i musisz ją zaakceptować,nie zgadasz się to piszesz odwołanie od decyzji i sprawa zaczyna się od nowa tyle że osoba decyzyjna się zmienia ;)

Werdykt mój a zarazem Trivora ponieważ potwierdził ale nie jest w stanie rozwiązać sytuacji z jego profilu jest taki że skarga zostaje odrzucona, a z @ skowron wyjaśnimy sobie jego sytuacje <3 

• Super 1
  • Dzięki 1
  • Ha ha 1
  • Fuu 2

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

76561198203268992.png

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]