Użytkownik∙ PEDO II barciakkk Opublikowano 21 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Imię: Artur Wiek: 21 LAT Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?:Jestem odpowiedzialny i chcę zadbać o serwer, tak by grało się na nim jak najlepiej. Chciałbym wspomóc serwer . Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem:DD2#1 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?:Byłem opiekunem 4 razy Znajomość amxx i panelu (0-10):10 Wsparcie finansowe (TAK/NIE):TAK Coś o sobie:Mam na imię Artura mam 21 lat, Jestem z Śląska z Chorzowa. Interesuje się stronami internetowymi,muzyką,sportem.Wonym czasie spędzam czas ze znajomymi.Kocham spać. Kocham grać SMG <3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Pietrek90 Opublikowano 21 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Kolega Artur na daje się na opiekuna ponieważ : +Aktywny dobrze sprawdza się roli Admina na serwerze . + miły, pomaga , +Wiek ,i Aktywny na forum jak jest problem to rozwiązuje sprawy , dogaduje się z osobami na serwerze , Kulturę ma jestem na duże Tak Pozdrawiam cieplutko 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Wredzia. Opublikowano 21 Listopada 2018 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Zdecydowanie na tak Miałam przyjemność akurat adminowac z tym Panem kilka lat wstecz, jest pomocny, rzeczowy, zna się na counter strike jak mało kto, wysoka aktywnosc, co dla mnie jest dużym plusem jeśli chodzi o opiekuna serwera, nie ma u niego żadnej taryfy ulgowej, gdy ktoś łamie regulamin. Wiek też jest plusem, mikrofon posiada. Ogółem polecam tego Pana i cieszę sie, że ma tutaj admina. Brać go chłopaki póki chce 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 22 Listopada 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Można dać szansę: + aktywny + wiek + doświadczenie + wsparcie finansowe 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Tryb Mędrca Leniwej Ropuch Opublikowano 22 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Na tak +aktywność +Wiek +pomocny +wsparcie finansow Powodzenia 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik F4NTOM Opublikowano 22 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Na tak + aktywny na forum jak i na serwerze + wiek + amx + steam (na pewno ma chociaz nie wymienił) 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 22 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Tak, + Wiek +- Gt + Amx 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jo![N]t Opublikowano 22 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Tak, + Wiek +- Gt + Amx 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 22 Listopada 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Jestem na TAK: +/- GT +amx +wiek +chęci do wprowadzenia zmian +wsparcie finansowe 1 Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Użytkownik Vixo Opublikowano 22 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 (edytowane) Szczerze mówiąc spoko chłopak z Ciebie i byłbym na Tak. Ale patrząc na to że zarejestrowałeś się na forum 9 dni temu, i bierzesz się od razu za tak wysoką rangę? Opiekun jest i jestem nim ja Z @AdeK umówiłem się rozmownie gdy rozmawialiśmy o tym że mam się opiekować serwerem samodzielnie, i tego się trzymam. Oczywiście nic nie mam do Ciebie żeby nie było, ale jednak jak chcesz mi pomóc polecałbym nie rzucać się z góry na głęboką wodę, bo jednak 9 dni na forum to za mało Także i tak decyzja należy do @AdeK ja osobiście z całym szacunkiem do Ciebie jestem na Nie Edytowane 22 Listopada 2018 przez Vixo 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ☢YIP-MAN☂ Opublikowano 22 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Na TAK +Wiek +Amxx +Aktywność +Chęci Pomocy +-GT 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Neilves Opublikowano 22 Listopada 2018 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 (edytowane) Moim skromnym zdaniem godziny i staż na forum najmniej wliczają się w to by osiągnąć jakąkolwiek range - zawsze można je nadrobić i to w niezwykle szybki sposób. Oczywiście, że jestem na TAK! +bardzo dobrze i szybko reaguje na wszelkie zgłoszenia w grze +pilnuje kultury graczy +zimna krew w stosunku do wyzwisk, nie daje się sprowokować +systematycznie sprawdza regulamin i stosuje się do niego jak nikt inny +nie da sobie w kaszę dmuchać +ogólnie bardzo lubiany i szanowany przez większość ludzi +świetna aktywność w grze jak i ogólnie na steam +pomocny, w razie problemu śmiało można do niego pisać +komunikatywny +znajomość amx i doświadczenie +nie ma problemu z wsparciem finansowym +niezwykle mocno angażuje się w sprawy serwera +wiek +pełne poczucie odpowiedzialności Powodzenia! Edytowane 22 Listopada 2018 przez Neilves 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jasiek Opublikowano 22 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Okres Próbny>TAK! +Wiek +Doświadczenie +Amx +Myśle ze Ogarniesz 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ZABUCH Opublikowano 22 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Jestem na tak +AMXX +Ogarnia +Wiek +Doświadczenie +Hajsiwo 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jewbacca Opublikowano 22 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Na NIE. Nie ma podstawowych cech to pełnienia tej funkcji - jest stronniczy -jest wybuchowy ( wszystko na swoje kopyto ) -daje bany z innych nicków za cheaty po czym twierdzi że to nie on i miał włam na Steama na 5 sekund. Totalnie NIE 4 Odnośnik do komentarza
Premium czlowiek duch Opublikowano 22 Listopada 2018 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Jestem na tak Powody niżej + Wiek + AMXX + Wsparcie finansowe + Dobrze wykonuje swoją posadę jako admin + Doświadczenie + Aktywny Pozdrawiam Duszek 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Ltek Opublikowano 22 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Tak powody wyżej +Wiek +AMXX +Wsparcie finansowe +Doświadczenie +Aktywny 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frontole Brzwiak Opublikowano 23 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 Na tak +wiek +spoko +aktywny na serwerze +jakąś tam kulturke ma +doświadczony +amx +pomocny 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik xkolejorz (: ! Opublikowano 23 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 Jestem Na Tak: +pomocny +kultura +aktywny na serwerze +amx +doświadczony +składka Popraw się nad ortografią 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Nikee Opublikowano 23 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 Tag +gt +amxx +składka +doswiadczony 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Bartuś ♥ Opublikowano 23 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 Wiesz co... Myślę, że jestem krótko na sieci, ale zdążyłem poznać poniektóre osoby. JESTEM NA TAK +staż +doświadczenie +AMX + STEAM +aktywny + składka 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 23 Listopada 2018 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 ta +amxx +wiek +skladka +staz 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 24 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 Nie szukamy obecnie opiekunów na Only DD2. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 24 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi