GENERAL ALADEEN Opublikowano 23 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 (edytowane) 1. Nick: @ GENERAL ALADEEN 2. Kto nadał warna: @ OroKoroner 3. Czas: Ostrzeżenie po 11 godzinach przed upływem 24H za nim dal notke. 4. Powód: Brak Edycji postu w pytaniach do Andrzeja. Chciałem poprawić rano ale zamknoł temat wcześniej i nie miałem jak edytować. 5. Dowody/SS: Edytowane 23 Lutego 2022 przez GENERAL ALADEEN 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 23 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 (edytowane) Też piękny jesteś bo wiesz chciałem akurat edytować posta z pytaniami. Ale po przeczytaniu paru pytań do innych użytkowników. Przykuł mnie jeden temat Depresja też zadał wiecej i bylo git. Tam jeszcze jest temat z pytaniami dla @ niktważny zobacz sobie A jak już się czepiasz regulaminów to pytanie do użytkowników zamyka sie po 5 dniach a nie po 3. Notkę mi dałeś O godz 20:47 w niedziele na poprawę postu A poniedziałek zamknołes temat bez prawnie i dałeś ostrzeżenie. @ OroKoroner mi chodzi o temat z pytaniami do Andrzeja. Ze to wcześniej zamknołes przed czasem. Edytowane 23 Lutego 2022 przez GENERAL ALADEEN Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 24 Lutego 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2022 Regulamin złamany, czas na poprawe byl, a to co bylo kiedys to co obchodzi ORO? On nawet nie byl modem w tamtym czasie 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 24 Lutego 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi