Właściciel CS 2 SURF kyrr147 Opublikowano 23 Lutego 2022 Właściciel CS 2 SURF Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 Pani pyta się Jasia: Ile masz lat ? Nie wiem. Ile jest gwiazd na niebie? Nie wiem. Czym twoja babcia sprząta kurze? Nie wiem. Czym twój dziadek wojował na wojnie? Nie wiem. Jasiu wraca do domu i pyta się mamy: Ile mam lat? 9. Ile jest gwiazd na niebie? Tego jeszcze nie obliczono. Czym moja babcia sprząta kurze? Miotełką do kurzu. Czym mój dziadek wojował na wojnie? Karabinem maszynowym. Następnego dnia pani się pyta Jasia: Ile masz lat ? Tego jeszcze nie obliczono. Ile jest gwiazd na niebie? 9. Czym twoja babcia sprząta kurze? Karabinem maszynowym. Czym twój dziadek wojował na wojnie? Miotełką do kurzu. 5 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 23 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 Moim zdanie za długi ten żart, ale dosyć śmieszny jest 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jacus_s Opublikowano 23 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 2 „Jaca jest crazy, bo Jaca jest graczem” Odnośnik do komentarza
Użytkownik jasiekoks Opublikowano 23 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 2 aha Odnośnik do komentarza
Użytkownik Młodyy Opublikowano 23 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 1 Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 23 Lutego 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 Niezły choć przydługawy 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 23 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 1 Odnośnik do komentarza
420 KushMan Opublikowano 24 Lutego 2022 420 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2022 Jaki kur długi normalny tylko copy paste chłop zrobił to jest stary kawał jak się miało po 11 lat. +1 za kawał poprawił humorek Mogłeś to tak już dodać: Pani pyta się Jasia: Ile masz lat ? Niewiem. Ile jest gwiazd na niebie? Niewiem. Czym twoja babcia sprząta kuże? Niewiem. Czym twój dziadek wojował na wojnie? Niewiem. Jasiu wraca do domu i pyta się mamy: Ile mam lat? 9. Ile jest gwiazd na niebie? Tego jeszcze nie obliczono. Czym moja babcia sprząta kuże? Miotełką do kużu. Czym mój dziadek wojował na wojnie? Karabinem maszynowym. Następnego dnia pani się pyta Jasia: Ile masz lat ? Tego jeszcze nie obliczono. Ile jest gwiazd na niebie? 9. Czym twoja babcia sprząta kuże? Karabinem maszynowym. Czym twój dziadek wojował na wojnie? Miotełką do kużu. 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel CS 2 SURF kyrr147 Opublikowano 25 Lutego 2022 Autor Właściciel CS 2 SURF Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi