Junior Admin Dusia Opublikowano 21 Listopada 2018 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 (edytowane) Pod ostrzałem Witam zaczynamy kolejną serię pt. "Pod ostrzałem" Dziś na celowniku znalazł się nasz moderator czatu @amazing Zapytałam kilku osób co sądzą na jego temat oto wypowiedzi na to ciężkie pytanie: Anonim użytkownika nr. 1: --> Hej, nic się nie wypowiem, bo go nie znam :P Anonim użytkownika nr. 2:--> Miły, zabawny lubię jak kogoś ciśnie na ts. Anonim użytkownika nr. 3:--> Jestem Bardzo dobrym kolegą, który pomaga, gdy potrzeba jest aktywny na ts3 i na forum jest miłym czasem szalonym jest osobą, którego można polegać nie mogę złego zdania powiedzieć, bo to byłoby kłamstwo :) mam do niego zaufanie lubi robić dobre żarty jest przyjacielski. Anonim użytkownika nr. 4:--> Nie znam typa ? Anonim użytkownika nr. 5:--> Chciałbym się wypowiedzieć, ale niestety nie znam tej osoby, ponieważ jestem zbyt krótko na sieci. Anonim użytkownika nr. 6: --> Nie znam za bardzo, ale wydaje się na spoko gościa, zawsze pomoże w potrzebie, xD Anonim użytkownika nr. 7:--> Spoko morda ,aktywna pomocna czasami leniwa. Anonim użytkownika nr. 8:--> Co o nim sądzę ? Jest spoko,pomocny bardzo aktywny oraz miły rozmawianie z nim to przyjemność Anonim użytkownika nr. 9:--> Oj Amazing Niebieski Ranger, miły sympatyczny, można z nim o wszystkim po gadać za wyzwiska w jego strony się nie obraża tylko jeszcze bardziej ciśnie złoty chłopak Anonim użytkownika nr. 10:--> Sądzę, że to normalny spokojny i uprzejmy chłopak. Anonim użytkownika nr. 11:--> Cześć nie znam kolesia więc nic o nim nie sądzę;D Anonim użytkownika nr. 12:--> Nie znam go osobiście i nie chce się wypowiadać, jaki jest, ale myślę, że jeśli zaszedł tak daleko to musi dużo pracować. Anonim użytkownika nr. 13:--> Emezeling, hmmm spoko szfagier, chyba najlepsza morda z tej sieci, trochę bot. Anonim użytkownika nr. 14:--> Moim zdaniem amazing jest sumiennym i kulturalnym pracownikiem forum. Pełni swoje obowiązki tak jak do niego należy, czasem poniosą go emocję, ale nawet w takich sytuacjach trzyma fason. Edytowane 21 Listopada 2018 przez Dusia 4 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 21 Listopada 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Dobra robótka, a moja czcionka taka mini, mini 1 Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Pietrek90 Opublikowano 21 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Bardzo dobre Dusia na ocenka 6 jak w szkole Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 22 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Dobre Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Wredzia. Opublikowano 22 Listopada 2018 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Szkoda, że nikt mnie nie zapytał + Za aktywność Odnośnik do komentarza
Użytkownik F4NTOM Opublikowano 22 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Dobra robota Odnośnik do komentarza
Użytkownik ☢YIP-MAN☂ Opublikowano 22 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Dobra Robota Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 22 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Najs. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi