Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - clean

.noclip Jcob

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS: clean
Admin banujący: xamierr
Serwer: mirage/cache
Data zdarzenia: 02-23-22 21:42
Opis sytuacji: wbiłem na serwer, troche pograłem, i na cache'u dałem ładne 3 heady ze scouta gdzie jeden był w admina przez ściane, lecz słyszałem wystrzał ze po stronie ct z heavena (wiecie chyba o co chodzi) i stwierdziłem, że przeskanuje tą ścianę, a potem trafiłem typa z toxica legitnie glowe, zaś jeszcze pierwszy hs w tej rundzie po stronie tt w toxicu na typa z B site'u, który cofał na B site trafilem troche chyba fartem nwm, miałem ping + loss więc być może fart, ale śmieszne, że admin po jednej akcji daje bana gdzie nawet mnie nie sprawdził XD
Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=clean&advType=name
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): demko z godziny ok. 21:30? tak myśle po 21:30 cache się zaczął

• Użytkownik

@ Xamierr 48h na rozpiskę

Przechwytywanie.PNG.4243bd5397051c24a49199d872dc6eb3.PNG

• Użytkownik∙

Link do demka: http://810255.node54.pukawka.pl/dem-de_cache-1645648699-1645650953.zip

3:42 - Szybka głowa ze scouta

3:50-4:11 - Strasznie nie naturalne takie oglądanie pozycji, a tego strzału w 4:11 nie skomentuję...

4:15 -Kolejna bardzo szybka głowa ze scouta

Po czym delikwent dostał bana, głównie za akcję 4:11 (nie sądze, żeby to był jakiś totalny lucky) + dziwne sprawdzanie, nie naturalne poruszanie się, trochę paniki i podejrzany strasznie patrzy przez ściany.

• Użytkownik
29 minut temu, Xamierr napisał:

Link do demka: http://810255.node54.pukawka.pl/dem-de_cache-1645648699-1645650953.zip

3:42 - Szybka głowa ze scouta

3:50-4:11 - Strasznie nie naturalne takie oglądanie pozycji, a tego strzału w 4:11 nie skomentuję...

4:15 -Kolejna bardzo szybka głowa ze scouta

Po czym delikwent dostał bana, głównie za akcję 4:11 (nie sądze, żeby to był jakiś totalny lucky) + dziwne sprawdzanie, nie naturalne poruszanie się, trochę paniki i podejrzany strasznie patrzy przez ściany.

To, że ty masz movement bota to nie znaczy, ze kazdy taki ma + nie sądzisz ze to byl lucky strzal w ciebie? myslisz ze to byl skill? widziałem ci kawalek ciala jak juz za sciane szedłes wiec lucky shot nic wiecej i zstanawia mnie jedno, kiedy ty mnie sprawdzałes? skoro dałeś bana po tej akcji, moze pewnie dałeś mi bana i potem sprawdziłeś demko zeby sprawdzic czy miałes racje XD jak to sie mówi, najpierw robi, a potem myśli :) czekam na ub bo nic tam podejrzanego nie było, a to ze grasz jak silver i dajesz dziwne heady to twój problem.

pzdr z fartem <3 

• Sponsor
SPONSOR

3:42 - -B
3:50 - Może ma taki styl gry -B
4:11 - Raczej lucky -B, nawet jak dam +/- to i tak nic to nie zmieni
4:15 - -B

Demko czyste, UB.

image.png.99ec0a80bfee576449bc27cddd31c6e3.png

:poggies:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]