Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SKARGA] - On-jo

KushMan

Rekomendowane odpowiedzi

• 420

1. Twój nick:
2. Nick oskarżonego: @ On-jo
3. IP/SID oskarżonego: -
4. Data i czas zdarzenia: 15:55 - 16:23
5. Powód skargi: §2.3. Zakaz obrażania, prowokowania do sporów innych graczy./ §1.23. Polecenia, które nie zostały poprawnie odliczone nie muszą być wyegzekwowane przez więźniów. / §1.29.  Poprawne odliczanie musi się zaczynać minimum od 3 i kończyć na 0.
6. Opis sytuacji: Faworka, nadużywanie opcji "grab", regulamin, kulturka. 6096-pepeangel.png.88131e12039aa998934b29fda8be463e.png
7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): https://megawrzuta.pl/download/dbf1ae376af520c4d68b9ded63e39b5a.html

7:35 - 7:41 - Nadużywanie opcji "grab" do tego 7:35 do 8:19 przedłuzasz bez sensu. 8:22 ponowne używanie opcji "grab" nie na miejscu.

8:52 - 8:54 - Ponowne używanie opcji "grab" bez sensowne.

8:58 - 8:60 - Twoje słowa "no idz na marker bo was zabije debile" jak bym cie nie lubiał to bym ci odrazu pocisnął za te słowo bo jednak słowo "debil" nie mówi się do jaj chyba że w tych czasach kidosy tak mówią. Wiem że to nie było do mnie bo wykonywałem polecenia ale wiesz.

11:36 - 11:42 - Bez sensowne używanie opcji "grab" 

12:47 - 13:56 - Skończyliśmy laserki dwóch więźnów zostało więc prowadzący zabrał nas na tak zwane akwarium. Twoje polecenia "wchodzisz tu raz!, wchodzisz to tego pomieszczenia już!" nie wbiłem do końca, szczerze chciałem ale nie musiałem bo polecenia nie zostały poprawnie powiedziane jak i brak odliczenia więc prowadzący postanowił zadać mi karniaki co zabrało mi hp. Wbiliśmy do tej wody, zamknął brame i się po prostu topiliśmy w wodzie, nic w tym dziwnego lecz było to strasznie nie fair jak dostałem dwa karniaki za nic i miałem mniej hp niż drugi gracz to wiadome było że pierwszy zgine. Next time użyj opcji włącz/wyłącz box żeby rozgrywka była fair play a nie. Włącz/wyłącz box resetuje hp graczą do 100. ----> §2.16  Zakaz włączania trybu walki w celu resetu zdrowia więźniów. (Wyjątkiem są zabawy w których każdy więzień musi mieć jednakowy poziom zdrowia np. Kamikaze) :pagobyk:

14:58 - 15:08 Nowa runda - Prowadzący wydaje polecenia " bezruch do odwołania na kanapie w ładnym zgrabnym szeregu" gracz o nicku @ jke była afk więc prowadzący postanowił faworyzować i użył opcji "grab" i dołączył @ jke  do szeregu co powinna dostać dead za nie wykonywanie poleceń. :PeepoBONK:

Cały czas ta sama runda prowadzący wydaje polecenia "udajecie się na marker i ładny zgrabny szereg" 15:44 udajemy się na marker i prowadzący nas karniakuje bo nie odwołał bezruchu do odwołania każdy dostał karniaka oprócz gracza @ jke co miała afk i od początku rundy nie wykonywała poleceń tylko tak jak pisałem u góry kolega ją przeciągnął opcją "grab" do szeregu.

16:02 - 16:10 - Ponowne nadużywanie opcji "grab" +3 karniaki brak czasu na poprawe.

16:31 @ jke  dopiero zostaje zabija bo nie wykonuje poleceń na afk'u.

16:51 - Wchodzimy na boisko prowadzący wydaje polecenia "ustawiacie się w osobnych bramkach" bramki są tylko dwie więzniów 3 :wtf: brak odliczenia przy poleceniu. Wiem dołączyłeś do osoby bez pary w bramce lecz to troszkę faworka, jest opcja "podziel więzniów" więc wiesz albo jakieś pierwsze reakcje na wybranie drużyn.

17:32 - 17:37 - Gracz pisze ci żebyś kliknął "g" czyli wiadome co jest pod "g" wyrzucasz broń i to zrobiłeś podrzuciłeś graczowi m4. Dziwna sprawa bo twoja reakcja to tak ja byś nie wiedział co jest pod przyciskiem "g".

Ta skarga jest po to aby zaprzestać faworki na serwerze, przestrzeganie regulaminu jak i usunięcie opcji "grab" dla administracji bo to jest nie potrzebne tylko każdy się tym bawi. 6096-pepeangel.png.88131e12039aa998934b29fda8be463e.png

• Super 2
  • Wow! 2
  • Fuu 1

image.png.df4fd15ceb75a38cd0da0c6225d185eb.png 

image.png.a79d488115bc0d45a9a0ecfb82b51530.png

image.png.fe0e086098c25f15a568409b869fa0bf.png

Zrzutekranu2025-01-18ss.png.150a946893b719787905a22b75caf77c.png

• Użytkownik∙

Przyznaję się bez bicia był grab i różne sprawy były dlatego bo mało osób i zaufane grono jakoś nikomu to nie przeszkadzało i wracają te osoby i z nimi mam kontakt z tobą myślałem że też mam dobry kontakt ale się myliłem ;) widać tylko tobie się nie spodobało świrku ale szanuje to i bywa  ale jeżeli mówisz mi tutaj chłopaku o faworce to na to wychodzi że ciebie też faworyzowałem ;/ i o sobie to nie napiszesz nic w ogóle więc demko jest jak będę musiał rozpisze :D

Na demku widać wszystko czarno na białym.

@edit : @ KushMan Grab jest tylko dla Własciciela i opiekuna wiec bawię się ja ale ze znajomymi nie z tobą ;) tobie ani nikomu tym krzywdy nie robię 

a jeżeli mówisz o faworce to przestań bo serio mogę w sumie oznaczyć bardzo wiele osób i cię zjedzą powiedzą jak jest z ta faworką u mnie bo ja każdego traktuje tak samo obrażasz mnie to ja ciebie proste for fun bez spiny. 

ps. Nie będę się odnosił do twojego podpuntku tylko radzę abyś odstawił to co bierzesz ;) bo nie służy ci widzę na umysł. Kończąc z tym wyrzuceniem broni kurwa to prześadziles serio się załapałem na to bo przecież bo bym miał na celu żeby mnie zabil gość ktory non stop sie buntuje albo wy się buntowaliscie xDDD

• Ha ha 1
  • Fuu 1

image.png.de5d85c3c5cbed6c1aaac5599cde391f.png

Jeżeli chcesz pomóc nam w rozwoju serwerów to oddaj no głos to zajmie ci kilka sekund :)

https://strefaskilla.pl/forum/24-głosuj-na-nasze-serwery/

• Marioandspolka zablokował(a) ten temat
  • Oro Koroner odblokował(a) ten temat
  • 420
19 minut temu, On-jo napisał:

Przyznaję się bez bicia był grab i różne sprawy ale jeżeli mówisz mi tutaj chłopaku o faworce to na to wychodzi że ciebie też faworyzowałem ;/ 

Na demku widać wszystko czarno na białym.

Spodziewałem się takiej wypowiedzi i zostawiłem co najgorsze w tyle jak chcesz mogę dopisać heh. Czy ja ci kazałem faworyzować obudz się i nie szukam spiny "chłopaku" :kekw:

Dobrze że się przyznajesz.

widać tylko tobie się nie spodobało świrku ale szanuje to i bywa

To nie płacz i przyjmij na klate wszystko.

@edit : @ KushMan Grab jest tylko dla Własciciela i opiekuna wiec bawię się ja ale ze znajomymi nie z tobą ;) tobie ani nikomu tym krzywdy nie robię 

psujesz tym rozgrywke proste wszystko je na demku.

a jeżeli mówisz o faworce to przestań bo serio mogę w sumie oznaczyć bardzo wiele osób i cię zjedzą powiedzą jak jest z ta faworką u mnie bo ja każdego traktuje tak samo obrażasz mnie to ja ciebie proste for fun bez spiny. 

Dawaj oznaczaj niech mnie zjedzą hahaha faworka to faworka, widziałeś wgl te demko ziomek xD twoje zachowanie jest gorsze od pierwszego lepszego strażnika za dużo sobie pozwalasz.

ps. Nie będę się odnosił do twojego podpuntku tylko radzę abyś odstawił to co bierzesz ;) bo nie służy ci widzę na umysł

Hmm oke dzięki za info :majordebil:

Kończąc z tym wyrzuceniem broni kurwa to prześadziles serio się załapałem na to bo przecież bo bym miał na celu żeby mnie zabil gość ktory non stop sie buntuje albo wy się buntowaliscie xDDD

:really:

@ On-jo  dodać potem tą sprawę z faworką w moją strone czy już odpuszczasz? 

Edytowane przez KushMan
  • Super 2
  • Ha ha 1

image.png.df4fd15ceb75a38cd0da0c6225d185eb.png 

image.png.a79d488115bc0d45a9a0ecfb82b51530.png

image.png.fe0e086098c25f15a568409b869fa0bf.png

Zrzutekranu2025-01-18ss.png.150a946893b719787905a22b75caf77c.png

• Użytkownik∙

Ostatni raz się wypowiem komu zepsułem rozgrywkę i kto się poczuł urażony? tobie okej mogę przeprosić żeby twoje ego cpuńskie poszło w górę ;) (przypominam na serwerze chyba bylo 5 osob z czego 4 znajomi)

• WTF 1
  • Tak sobie 1

image.png.de5d85c3c5cbed6c1aaac5599cde391f.png

Jeżeli chcesz pomóc nam w rozwoju serwerów to oddaj no głos to zajmie ci kilka sekund :)

https://strefaskilla.pl/forum/24-głosuj-na-nasze-serwery/

• Użytkownik∙

Nie właściwe zachowanie z strony właściciela sam się do tego przyznał wyżej. Ale nie rozumiem skargi ,ponieważ  w jaki sposób mam go ukarać ? minusa dać, bana czy co ? bo nie rozumiem. Wiem ,że to właściciel powinien świecić przykładem ale tak trochę mam związane ręce jedyne co ci mogę obiecać na ten moment to ,że z nim pogadam i miejmy nadzieje że będzie widać poprawę z jego strony :)

• Lubię to! 1
  • Ha ha 1
  • Użytkownik∙

Dobra bo trochę minęło skarga stoi drugi właściciel jest zajęty nie ma czasu na takie rzeczy więc ja się tym zajmę. Po ponownej analizie skargi oświadczam ,że zostanie wszczęte postępowawnie karne wobec właściciela @ On-jo    i sam osobiście z nim przeprowadzę rozmowę i mam nadzieję ,że wyciągnie jakieś wnioski z tego. Między innymi gracz zostanie ukarany i upomniany.

Edytowane przez LiseeK
  • Ha ha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]