Użytkownik Fabianito Opublikowano 25 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 1. Imię: Fabian 2.Twój nick na serwerze: Strefaskilla.pl Fabianito 3. Aktualny wiek:21 4. Czas spędzony na serwerze (Link do GT): https://www.gametracker.com/player/StrefaSkilla.pl Fabianito/54.38.142.181:30035/ (Według toptime ponad 10) 5. W jakich godzinach grasz? możliwość gr: Zaczynam prace o 10 (w pracy siedzę i mamania(nie wnikać)) Kończę o 18 więc o 19 Jestem w domu i mogę grać do 10 dnia następnego. 6. Znajomość SourceModa [0/10]?: 5 7. Czy posiadałeś/aś już kiedyś Admina?: Takm ale w counter-strike 1.6. Pierwszego admina udało mi się zdobyć mając 14 lat razem ze znajomym(oczywiście znajomy był starszy), założyć własny serwer który stał prawie rok po tym czasie serwer, stety bądź niestety upadł i byłem zmuszony zmienić miejsce spędzania wolnego czasu. Znalazłem potem następne serwerownie, w których pomagałem jako młody aspirujący admin. Łącznie około 3 lata przesiedziałem jako administrator róznych serwerów cs 1.6 8. Byłeś/aś kiedyś karany/na na StrefieSkilla ?: Nie. 9. Kilka argumentów (min. 3), dlaczego właśnie Ty powinieneś/powinnaś posiadać tę funkcję?: Myślę, że zawsze spisywałem się w takich rolach i oddawałem temu siebie w 100%. Nigdy też nie nadużywałem swoich praw i starałem się być sprawiedliwy. Jednym z moich argumentów może być to, że często wchodzę na serwer o godzinach, w których nikt inny z zespołu administracji nie ma czasu bądź po prostu ich nie mam, a grając zauważam, że gdy tylko nie ma admina na serwerze znajduję się pełno cwaniaczków, którzy uprzykrzają grę. Moje doświadczenie wraz z moją osobą powinny się bardziej przydać niż wadzić, a jak wiadomo jeśli rekrutacja jest otwarta to znak, że ta pomoc jest potrzebna. Mam nadzieję ,że moja osoba jest na tyle interesująca, że moje podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie. 10. Oświadczam, że posiadam Steam z grą Counter-Strike: Global Offensive ze statusem PRIME: TAK 11. Twój link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199012630713/ 12. Twój Steam ID: STEAM_0:1:526182492 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bociu Opublikowano 25 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 @ Admin CS:GO Only AWP #1 Wypowiedzcie się Odnośnik do komentarza
Użytkownik Ptr Opublikowano 25 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 wiek: + gt: +/- (ostatnio go widuje często na serwerze wiec zapewne poprawi) sm: + dośw: + Bardzo fajny gość do porozmawiania Jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bociu Opublikowano 25 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 28 Listopada 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi