Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ARCHIWUM] [ADMIN AWP #1] - StrefaSkilla.pl Fabianito

Fabianito

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Imię: Fabian
2.Twój nick na serwerze: Strefaskilla.pl Fabianito
3. Aktualny wiek:21
4. Czas spędzony na serwerze (Link do GT): https://www.gametracker.com/player/StrefaSkilla.pl Fabianito/54.38.142.181:30035/ (Według toptime ponad 10)
5. W jakich godzinach grasz? możliwość gr: Zaczynam prace o 10 (w pracy siedzę i mamania(nie wnikać)) Kończę o 18 więc o 19 Jestem w domu i mogę grać do 10 dnia następnego.
6. Znajomość SourceModa [0/10]?: 5 
7. Czy posiadałeś/aś już kiedyś Admina?: Takm ale w counter-strike 1.6. Pierwszego admina udało mi się zdobyć mając 14 lat razem ze znajomym(oczywiście znajomy był starszy), założyć własny serwer który stał prawie rok po tym czasie serwer, stety bądź niestety upadł i byłem zmuszony zmienić miejsce spędzania wolnego czasu. Znalazłem potem następne serwerownie, w których pomagałem jako młody aspirujący admin. Łącznie około 3 lata przesiedziałem jako administrator róznych serwerów cs 1.6
8. Byłeś/aś kiedyś karany/na na StrefieSkilla ?: Nie.
9. Kilka argumentów (min. 3), dlaczego właśnie Ty powinieneś/powinnaś posiadać tę funkcję?: Myślę, że zawsze  spisywałem się w takich rolach i oddawałem temu siebie w 100%. Nigdy też nie nadużywałem swoich praw i starałem się być sprawiedliwy. Jednym z moich argumentów może być to, że często wchodzę na serwer o godzinach, w których nikt inny z zespołu administracji nie ma czasu bądź po prostu ich nie mam, a grając zauważam, że gdy tylko nie ma admina na serwerze znajduję się pełno cwaniaczków, którzy uprzykrzają grę. Moje doświadczenie wraz z moją osobą powinny się bardziej przydać niż wadzić, a jak wiadomo jeśli rekrutacja jest otwarta to znak, że ta pomoc jest potrzebna. Mam nadzieję ,że moja osoba jest na tyle interesująca, że moje podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie.
10. Oświadczam, że posiadam Steam z grą Counter-Strike: Global Offensive ze statusem PRIME: TAK
11. Twój link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199012630713/
12. Twój Steam ID: STEAM_0:1:526182492

strefa.png.82f49517d3eacdeb1fd1b6f995306ce3.png

• Użytkownik

gt: +/- (ostatnio go widuje często na serwerze wiec zapewne poprawi)

sm: +

dośw: +

Bardzo fajny gość do porozmawiania

Jestem na tak :)

• Super 1
  • 2 lata później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]