Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 26 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2022 Nick z CS: ``HelikHelikopterovsky`` Admin banujący: @ LAN_CIECHOCINEK2K2 Serwer: dd2#2 Data zdarzenia: 26.02.2022 - 14:02:21 Opis sytuacji: Nulla poena sine lege Link do bana z amxbans: http://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=5402 Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): https://www60.zippyshare.com/v/UyP2DzbE/file.html 1 Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 26 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2022 Cytat Zakaz używania komendy "force_centerview" --> Ban permanentny. Coś nie tak z tym banem? 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 26 Lutego 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2022 Ta, taryfikator jest dla adminów - regulamin nie wspomina nic o tym. Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 26 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2022 Czyli jakby nie patrzeć z mojej strony ja mam rację, a ze swojej ty masz rację. No cóż, sytuacja patowa. Opiekun niech się odniesie dlaczego tak jest, a nie inaczej i niech zadecyduje co dalej, bo ma takie prawo. @ m4jkiii 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ m4jkiii Opublikowano 26 Lutego 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2022 Ban zostaje, proszę Cię nie załamuj mnie. "Taryfikator banów, który powinien być przestrzegany przez Adminów" To jest taryfikator admina który musi go przestrzegać czyli skoro używałeś komendy to dostałeś słusznego bana. Do zamknięcia @ LAN_CIECHOCINEK2K2 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 26 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi