GENERAL ALADEEN Opublikowano 26 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2022 (edytowane) 1. Nick: @ GENERAL ALADEEN 2. Czas i data zdarzenia: 26.02.2022 3. Powód bana: Dziecinne zachowanie że mam sobie odpocząć. Nikogo nie prowokuje jestem przykładnym strefowiczem 4. Dowód w postaci screenów: 5. Coś od siebie: Nie rozumiem o co chodzi. Edytowane 26 Lutego 2022 przez GENERAL ALADEEN 6 Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 26 Lutego 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2022 Z d00py wyskakujesz do Oro. Wcześniej się zaczął temat, Oro napisał, że nie można się wypowiadać w awansach i degradacjach, szynka i milka napisali mu, że można i takiego zapisu nie ma w regulaminu, nic takiego w jego stronę nie napisali, po prostu go uświadomili. Po czym Ty wyskakujesz z tekstem, żeby pisał podanie na UBT, bo świetnie demka rozpisuje i że następna ranga do kompletu wleci (oczywiście było to ironiczne, żeby tylko nakręcić sytuację ). Hipokryzja lvl 1000. Od utraty rang na sieci, próbujesz udawać mądrego, na każdym kroku szukasz zaczepek, wtrącasz się prawie wszędzie - nie tędy droga. Żałuję tylko tego, że nie zacząłem od początku robić SSów Twoich prowokacyjnych wpisów, bo nazbierałoby się tego dużo. Na ten moment daję tylko sytuację z dziś (na telefonie powinienem mieć jeszcze SSy sprzed 2/3 dni, gdzie zacząłeś wyzywać/prowokować Patyka i ewcie, którzy sobie pisali na SB 4fun), lecz każdy kto przegląda tego SB wie, że zawsze kiedy jesteś to szukasz jakichś zaczepek i próbujesz celowo podkręcać atmosferę. Patrząc na takie zachowanie, byłego moderatora, męczy mnie to i nie będę przechodził obok tego obojętnie. Jak nie wbijanie szpileczek z @ To1rw , to jeszcze do innych użytkowników tego forum. Ciesz się, że tylko na 24h dostałeś tę blokadę. Może coś do Ciebie trafi i się ogarniesz, bo to co robisz jest dziecinne. 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 26 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2022 (edytowane) Nierozumiem co w moim tekście do Oro widzisz prowokacyjnego i ironicznego. Po prostu tylko mu zasugerowałem żeby sobie złożył podanie na ubt. Przeglądam forum oraz każde tematy i widzę jak sobie dobrze radzi. Sam wyolbrzymiasz sobie i bierzesz wszystko do siebie niby złe cechy moje. A nie patrzysz tych dobrych ? Straciłem rangę moda popełniłem błędy ale to nie znaczy że chce komuś dopiec. Tylko pomóc doradzić itp A co do Torfa to raczej on stara się mnie prowokować o pisze jakieś głupie teksty na SB. Ale ty tego nie widzisz albo nie chcesz widzieć. A co do patyka i ewci to normalnie z nimi rozmawiam. Ale oni zaraz są toksyczni w moją strone. Nie idzie z nimi normalnie pogadać taki typ człowieka po prostu. Jeśli kogoś urazilem swoim wpusem to przepraszam. Tyle mam do powiedzenia @ Trivor @ Dusia @ Andrzej. Zostawiam to w waszych rękach. Edytowane 26 Lutego 2022 przez GENERAL ALADEEN 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 27 Lutego 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi